Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka no esteze sa to nestalo hore v byte, bo by nam aj podlahy vydulo, v dnesnej dobe ti nic poriadne nevydrži... 😖 do domu sme dali strasne prachy a furt sa nieco kazi, ide ma porazit ☹
zajtra uz ides na prax?
@purina12345 ďakujem moja, ale nevidím to ružovo...no nevadí, celý večer ma bolí bruško na mrchu, tak asi príde v noci potichu a v tme, aby som sa nahlas nerozčúlila 😀 ale aký dobrý obráštek si mu ukázala 😀 ale aspoň ten jeden je super, možno sa to vtedy práve trafí 😀
@kikaneu to áno, len aby ho bolo aj prečo ho oklamať 😀
@palculienka2011 díky moja, ozvem sa navečer...papa a pekný večer ešte 😉
@l_e_n_o_c_k_a no veru,keď podlahy vytopí,to je des...a s domom je to tak,stále je čo kde opravovať...s bytom je to trochu jednoduchšie,ale aj tam sa môže všeličo poserinkať...ee,nejdem,idem na pohovor na reprezentanta ČSOB,ale to idem skôr len tak z dlhej chvíle,lebo to by som nerobila,kdesi s autom jazdiť a tak...a šak uvidím,čo mi tam povie...a to som si len tak poslala,aby som mala čo na ÚP doniesť 😀 😀
@purina12345 vďaka moja 😉
@palculienka2011 vďaka 😉
@purina12345 šak ešte je v zálohe inštalatér, tak nestrácaj nádej 😀 ale čo ty vieš, čo dokáže poštárka? 😀 😅 oki, pekný večer, a zajtra sa vidíme 😉
@kikaneu mojka, ja si dávam salámku s roštekmi 😀 a bola som pod sprchou a cítim, ako sa tá sviňa rozbieha 😢 tak v noci fakt ťuki ťuk urobí u mňa 😠
@vavenecka sak skus, za to nic nedas, a mozno sa ti to zapaci 😉 mojka mas TV stanicu PrimaLove?
@l_e_n_o_c_k_a no veď hej,uvidím 😉 ee,nemám,ale hlavne že máme fishing&hunting 😀 😀 😀 a ešte 36 ďalších 😀 no z českých máme len ČT1 a ČT2
@vavenecka bo na tej primaLove v pondelky byva americka relacia ako sa robia torty, a kedze si skusena cukrarka, chcela som ti odporucit aby si sa mrkla a ispirovala sa 🙂
@l_e_n_o_c_k_a vaaau,no ty si aká zlatá 😉 len škoda,že nemáme 😒 na svoj byt si asi satelit kúpime,len potom už asi fakt nebudem vedieť,čo pozerať 😀 😀 😀
@vavenecka ja telku moc nepozeram, len DD a tieto torticky 😉 teraz mam zapnutu farbu, ale mam toho plne zuby, vybrali tam uplne kozy, ktore sa tam isli ukazovat, ktora ma z nich vacsie cecky, je mi z toho na grc 🤐
20:45 mi zacina tortickovo 🙂
@l_e_n_o_c_k_a aj ja som prepla na farmu zo sultana,len tak,až vidím čo to tam je,ale už včera keď som videla to predstavovanie,tak som len hlavou krútila...a tak to máš za pár 😉
@vavenecka tym ludom by som nezverila ani akvarijne rybycky 😀
mm mas doma?
@l_e_n_o_c_k_a ja ani plyšové zvieratká 😀 ešte minulú farmu tam boli aj normálni obyčajní ľudia,pracovití,ale teraz tam len senzácie napchali...des....jjj,je doma a hádaj,čo robí 😀 😀 😀
@vavenecka veru tak, minula farma sa mi lubila 🙂
ejha, takze drvi CS... skus ho nejako zviest a hned prestane 🙂
ja som domka sama ☹

@l_e_n_o_c_k_a no teda,keď tečie,nič moc 😒 ale aspoň,že si taká šikovná a vieš vodu uzavrieť 😠 ale ani nie,len mm prezuvky do práce,tie crocsy,ale tak smrdia,že som ich zavesila za šnúrku z okna 😀 keď to niekto uvidí,asi bude čumieť,či čakáme Mikuláša v marci 😀