icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
25. nov 2011

@nikinka1111 tak to teda musí byť zničený 😀 😀 ale ak to má padnúť na úrodnú pôdu, tak prečo nie...držím palčeky, aby sa potvorky trafili a o pár týždňov sa budete vytešovať pri // a samozrejme aj my s vami 😉 😉 😉 my tiež chceme obdeň a keď to bude, tak aj každý deň, len aby to bolo 😎

vardzikova
25. nov 2011

@vardzikova ja pracujem v Renaulte ako asistentka prijmu 😀 neviem či ti to niečo hovori ale mam na starosti spokojnosť zákazníkov, korešpondenciu, objednávky a take hluposti

vardzikova
25. nov 2011

@lucecita ja som z Prešova 😅 , dnes by nam mali už aj zasvietiť vianočú výzdobu tak sa idem mrknuť

nikinka1111
25. nov 2011

my chceme bábo obaja, tak neprotestoval. aj keď v utorok večer hral strašne unaveného z práce 🙂 🙂 🙂

vardzikova
25. nov 2011

@kikaneu svatá pravda ... ale tak potom všetci očakávajú kedy budeš mať ty? alebo sa ta to stále nepýtajú? 😠

lucecita
25. nov 2011

@vardzikova my máme 3.12. v Púchove mikulášsky jarmok a vtedy nám Mikuláš rozsvecuje každý rok vianočný stromček na námestí a aj celé mesto...tak sa teším na jarmok, vždy si tam dačo kúpim do bytíku na výzdobu 🙂 ako ste na tom so snažením? sa snažilkujete aj keď nemôžeš, žee? 😀 😀

vardzikova
25. nov 2011

@lucecita Dobre ranko aj tebe 🙂 Tak ja som si aj myslela že tieto dve kombinácie nemôžu dopadnúť dobre, ja to poznám môj mangelko je podobný, stačí mu dve poháriky tvrdého a potom vinko a už si pochrapkuje 😀 , tak košielku si obleč dnes a žiaden alkohol - iba vinko 😎

vardzikova
25. nov 2011

@lucecita no to maš jasne 🙂 , manžel už mal z toho normalne depky bol neskutočne podraždeny takže musel vypustiť paru predsa -no nenecham ho zašľaknuť 😀 čo by som to bola za manželku 😎

nativanativa
25. nov 2011

@lucecita
@purina12345
caute bambulky ... moj grafiik , uvidime ci bola voobec ovulka ...
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac

vardzikova
25. nov 2011

@momamo A ako ? Celu noc som sa len prevaľovala z jednej strany na druhu .. večer som toho trošku viac zjedla a to mi asi trošku uškodilo 😖

momamo
25. nov 2011

@vardzikova ja vyborne .... 🙂))) ja som sa zase naopak vyborne vyspala .. ale tak sa mi nechcelo rano do prace vstavat .... a co dobre si papala..??

vardzikova
25. nov 2011

@momamo tak večeru som mala veeeľmi vydatnu 🙂 mala som kuracie masko s ryžou a k tomu hranolky- no mňam ale bolo toho asi viac ako menej 😀

momamo
25. nov 2011

@vardzikova tak to si sa dobre napapala na vecer ...🙂)) ja mam prave naopak teraz velky hlad a to este musim, vydrzat 2 hodiny do obeda ....

vardzikova
25. nov 2011

@momamo ale ja inak nezvyknem takto jesť veeeľa ale včera som to naozaj prehnala. Ale dnes mame konečne piatok 😀

nikinka1111
25. nov 2011

@momamo dievčatá aj ja som tak strašne hladná, neviem ako to mám do obeda vydržať. to mám žravú náladu od ovulky. a to som si už pár mesiacov všimla, že vtedy som strašne hladná 😀 😀 😀

vardzikova
25. nov 2011

@nikinka1111 ja mam taku žravu naladu hlavne počas mrchy .. inak ako hovori moja mamka hladujem 😀

momamo
25. nov 2011

@nikinka1111 haaa🙂))) tak len papaj ked ti chuti, kedy ti ma dorazit ovu ..???

vardzikova
25. nov 2011

Baby tehotenstvo môže ovplyvniť aj to koľko žena važi? Lebo lekar mi povedal že pri mojej hmotnosti by bolo treba pribrať aspon 5 kg minimalne. Myslite že aj to nato vplyva?

lucecita
25. nov 2011

@vardzikova som sa tak tešila na večer a takto dopadol 😅 no a teraz neviem či sa môžem tešiť na dnešné snažilkovanie, keďže sa bojím ako to znova dopadne 😀 😀 😀 a to že ste nevydržali, tak v tom ťa chápem...my sme tiež 3 týždne bez a fakticky som sa tešila na výbuch 😀 😀 😀 😀

momamo
25. nov 2011

Kocky a vzdy musi mat mat nejaky priznak uhniezdovanie ... ale sa to moze stat a ani nebudem o tom vediet ..??? 🙂)))

nikinka1111
25. nov 2011

@momamo ja som 5 dni po OVU 🙂

momamo
25. nov 2011

@nikinka1111 ja 1 den, teda doktor mi vravel v stredu ze vo stvrtok budem ovu ze prasne folikul a dnes by mala byt este tiez...tak asi od zajtrajsieho dna to budem pocitat.. ale tento tyzden sme sa snazili ako nikdy, a to sme mali este aj od doktoraa potvrdenu ovu, tak dufajme...🙂))) a ty ako ..??? viem ze vtedy nastava nejake spinenie, ale myslim si ze je to individualne nie ..???

nikinka1111
25. nov 2011

@momamo ja počas ovu špinenie nemávam. ale mala som pozitívne ovu testy tak hádam to bude ok. držím ti palce nech sa podarí 🙂

momamo
25. nov 2011

@nikinka1111 nemyslim pocas ovu ale pocas uhniezdovania ... idem na obed ked pridem tak sa ozvem ... zatial paaaaa 😉 🙂

vardzikova
25. nov 2011

@lucecita ta to ma aspon chapeš 🙂 😀 😀 , dnes by si mohla vynechať všetky predohry a len sa rovno snažilkovať 😀 😀

nikinka1111
25. nov 2011

@momamo je to asi individuálne 🙂

lucecita
25. nov 2011

@vardzikova no uvidíme ak oto denska večer dopadne 😀 😀 😀 😀

azzura
25. nov 2011

@vardzikova cauko, počuj mam dotaz...v stredu som dostala mrchu, spinila som hnede, potom som dostala bolesti brucha ...jeden den som mala kramy, ale cerven bola pri curani a na vlozke a wc papieri hnede, vcera slabe, dne slabe a furt hnede. Aj minule kramy som mala take cudesne......

momamo
25. nov 2011

@azzura ahoj chod s tym radsej k doktorovi a nemala si v poslednej dobe viac stresujucejsie obdobie ..?? lebo aj tym to moze byt sposobene .. 😒

azzura
25. nov 2011

@momamo cau, idem az 5.12, dovtedy dako vydrzim. Mam stresu ako vzdy