icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@vavenecka nestalo sa mu nic, len mal opotrebovane stavce, tak mu ich menili a davali akusi vypln ☹

asi lezie na mna mrcha ☹ a tak som velmi dufala, ze to tento mesiac vyjde 😖

kikaneu
6. mar 2012

@purina12345 ahoj 🙂 pohoda....psychicky som ok, len telo ubolené.....inak macu začnem jesť už dnes? či až keď mrcha skončí? a u teba to vyzerá na pred ovu pokles 😉

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@kikaneu ja viem, nejdem sa ani testovat, skoda testu ☹

kikaneu
6. mar 2012

@vavenecka ja sa s ňou už lúčim dlho, len ona to nevie pochopiť 😀

vavenecka
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaj tak,no aspoň ich bude mať už OK 🙂 ale noo,veď to zas s tou mrchou nepreháňajte 😠 takýmto systémom aj mne príde...no ešte má časúúúúú 😀
@kikaneu no šak vravím,že poriadne 😀 zatiaľ to asi bolo slabé,treba si poriadne na ňu vypiť,nech si užije posledný krát a nech sa už viac neobjavuje 😠 😀

kikaneu
6. mar 2012

@vavenecka ja to kašlem, bude ako Pán chce 😉 idem len merať, nech mám pol roka odmerané a budem jesť tú macu (keď už ju máme doma) a piť alchemilku.....a modliť sa 😉 raz to predsa musí vyjsť 😉

vavenecka
6. mar 2012

@kikaneu krásny prístup,to už sa musí podariť aj keby neviem čo bolo 😉

purina12345
6. mar 2012

@kikaneu no tá mrcha vie niekedy pekne zabrať, ja si myslím že ju môžeš začať aj teraz papať alebo počkaj aspoň do 4DC, som zvedavá aká bude zajtra 😀 práve chlipkám gynastan
@l_e_n_o_c_k_a neboj ono to raz príde, nevýhoda je že nevieme kedy 😠

gelinka75
6. mar 2012

caute no co @lucecita testovala? 🙂

purina12345
6. mar 2012

@gelinka75 neviem, tiež čakám na správičky 🙂

misselin
6. mar 2012

😅 ahojte babulky mozte my poradit mam dostat mrchu ale dnes som mala troska na nohavickach a viac nic ako keby sa stratila a strasne ma bolia prsia uz 2 tyzdne ani mm sa ich nemohol pomaly dotknut mali ste uz niektora taketo priznaky?

kandee1201
6. mar 2012

@misselin a test si si robila?ci niesi tehu

kandee1201
6. mar 2012

@anett6212 a to co to citate?
@mata_ba

lucecita
6. mar 2012

@kikaneu miciiiik, si tu?

lucecita
6. mar 2012

@gelinka75 @purina12345 @su_san baby, netestovala som 😀 chudiatka moje, vy čakáte a ja sa túlam po kávičke s kámoškami 😀

misselin
6. mar 2012

@kandee1201 nie nerobila lebo nemam doma nic inak by som bola na nich zavisla 😀 a neviem kedy ho kupim kym pridem domou z prace tak uz lekaren je zatvorena 😖 tak neviem co sa to so mnou deje este ma tak prsia v zivote neboleli a strsne my narastli 😕

gelinka75
6. mar 2012

@lucecita no od rana vyzeram ci si testikovala 🙄 😀

lucecita
6. mar 2012

@ kikaneu @gelinka75 @purina12345 @su_san babenky moje, ja proste neviem čo na toto napísať 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

kandee1201
6. mar 2012

@lucecita a ja tu uz tretikrat dnes nakukavam ake das spravy a ty tak? 😝

kandee1201
6. mar 2012

@misselin tak si asi jasna tehula 😉 ked tak ciciny bolia a mrcha nikde 😀

gelinka75
6. mar 2012

@lucecita joj nieeeeeeeee 😠

lucecita
6. mar 2012

@kandee1201 sorry 😀 keď on predsa len zaťukala 😠
@gelinka75 nooooo, ale áno...hneď ráno, ešte som len v posteli ležala a o cca piatej ráno ma prišla navštíviť pod perinu 😠

kandee1201
6. mar 2012

@lucecita jooooj ☹ skoda

kikaneu
6. mar 2012

@purina12345 dobre moja, Ďakujem 🙂 idem hneď po ňu aj pre manžela 😉 aj ja som zvedavá, ja to budem mať teraz pár dní nudné bez merania 🙂
@gelinka75 čau 🙂

lucecita
6. mar 2012

@kandee1201 je to v pohode, aspoň si myslím....neviem, beriem to s humorom 🙂 ten hore asi vie, čo robí, ale trošku ma nahneval 😠 😠

lucecita
6. mar 2012

@kikaneu lásočka, sme rovnakoooooooooooooooo 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a ináč môj posledný merací deň 😀

kikaneu
6. mar 2012

@lucecita ahoj moja, tu som, teraz som dobehla 🙂 zapisovala som nákupy a manžel ma nechce pustiť za vami 😉 takže sme obe na tom kdyby nechceme.....no super 😀 takže zase rovnako, škoda, že už nemeriaš, bude to nuda bez teba 😒

kandee1201
6. mar 2012

@lucecita hrj ved vie 😉

kandee1201
6. mar 2012

@lucecita hej ved vie 😉

kikaneu
6. mar 2012

@lucecita no videla som 🙂 aj teplotu sme dnes mali rovnakú, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913