icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misselin
6. mar 2012

@kandee1201 no len sa nechcem do predu tesit lebo to by bol fakt zazrak 😅

gelinka75
6. mar 2012

@kikaneu aj ty? 😠 no take nadejne ste boli..nabuduce, idem dalej s vami 😀 ja cakam donekonecna, s tou antikou mam cas 😀 😀

kandee1201
6. mar 2012

@misselin tak ked tak mrcha len nakukla a nerozbehla sa tak to nieco asi bude 😎

lucecita
6. mar 2012

@kikaneu šak rovnako, čo dodať 🙂 no mne je meranie zbytočné tento mesiac, veď vieš...ináč by som merala alebo by som teda merala a zistila aspoň či máme rovnako aj ovulku? 😀

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@purina12345 ved to, ze nevieme dňa ani hodiny 😉 aj ja chlípem gynastan, tak Na miminko!

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@vavenecka ved bodaj by ta mrchaňa obisla najmenej na 9 mesiacov...
ja citim pravy vajecnik, takze je tu coskoro...

pospala si si?

kikaneu
6. mar 2012

@gelinka75 aj ja...no čo, my tu budeme ako inventár...ja to tu mám rada, ale aj tak by som sa už chcela niekam inam posunúť 🙂 no čo baby, ale ak to vyjde tento cyklus, tak by bolo vianočné bábo 😀
@lucecita myslím, že nie, lebo ja mám neskôr ovu ako ty 😉

misselin
6. mar 2012

@kandee1201 no ja to zajtra risknem ak nepride tak testnem a ak pride tak zase odide a zase budem cakat dalsi mesiac 😉 ved vari pride rad i na mna 😀

martinkahc
6. mar 2012

Ahojte. Mozem sa pridat? Tiez sa snazime s manzelom o babenko uz cca 1.5 roka :(

kandee1201
6. mar 2012

@misselin tak tak pride rad 😉 alebo uz prisiel 😀

lucecita
6. mar 2012

@gelinka75 @kikaneu babyyy, my to tu proste musíme vydržať a bez nás troch by to tu nebolo ona, keby sa nám to podarilo, nieeee? 😀 😀 😀 inventár čakačiek 😀

su_san
6. mar 2012

@mata_ba matka aj mne pošli niečo na psychiku 😀 myslím to isté, čo si poslala anett6212...keby som náhodou zase prepadla smútku 😔

kandee1201
6. mar 2012

@martinkahc ahoj 😉

martinkahc
6. mar 2012

@kandee1201 Ahoj...som rada, ze v tom nie som sama 🙂

kandee1201
6. mar 2012

@su_san aj ja som ich pitala a nic 😕

kandee1201
6. mar 2012

@martinkahc tu naaaas je veela 🙂

su_san
6. mar 2012

@kikaneu no tak škoda, hnusoba jedna 😠 ale aspoň ťa nenaťahovala a nevlievala Ti nádeje meškaním...ozaj si spomínala minule, že asi idete na spermiogram cez tvoju dovču a dajak som nepostrehla či ste aj boli...tak snáď aspoň nebudeš mať bolesti, drž sa 😉

martinkahc
6. mar 2012

@kandee1201 Tomu sa na jednej strane tesim a na druhej strane smutim...

kikaneu
6. mar 2012

@lucecita moja, lenže ja chcem, aby sa nám to podarilo a to čo najskôr 😉
@gelinka75
inak, dnes som si nakúpila somarinky na veľkonočné dekorácie....keď to budem mať hotové, tak si pridám fotky na modrú strechu 😀

kandee1201
6. mar 2012

@martinkahc a bola si uz aj za dokym zr sa nedary?

martinkahc
6. mar 2012

Baby berie tu niektora aj Clostilbegyt?

martinkahc
6. mar 2012

@kandee1201 Ano...naordinoval mi Clostil, prvymesiac, tak teraz cakam, ci mrcha pride alebo nie... 🙂

kikaneu
6. mar 2012

@su_san neboli sme nakoniec....a netuším, kedy pôjdeme.....ono je strašne ťažké sa skonsolidovať a nechcem, aby o tom niekto vedel, takže je to ešte ťažšie....lebo chodíme s manželom do roboty autom a mama chodí s nami.....tak neviem ako to vymyslieť celé.....bolesti sú, kŕče hnusné, no otrasne sa cítim, ale lepšie ako bežne, lebo som to vydržala bez tabletky 😉 som na seba hrdá 😀

purina12345
6. mar 2012

@lucecita ach jaj, čo je to dnes za deň?????? 😠 😠 😠 😠

purina12345
6. mar 2012

@kikaneu ak máš uvar si gynastan, ten uvoľnuje krče

lucecita
6. mar 2012

@kikaneu ja som si zasa dnes už dve zhutla 😀 akosi ma dosť brušenko bolkalo 😠 aj ja chcem dieťa čím skôr, ale to ťažko...ale tebe držím palčeky, nech sa ti to teraz podarí konečne! 😉

lucecita
6. mar 2012

@purina12345 neviem mojka, ale asi to takto malo byť 😠 ale som videla na mm, že bol sklamaný viac než ja 😢 a to ma strašne užiera 😢 😢 😢 😢 😢 😢

kikaneu
6. mar 2012

@purina12345 nemám, len alchemilku mám....ale už keď som toľko vydržala, tak to už v pohode zvládnem 😉
@lucecita ja sa snažím myslieť pozitívne, no aj tak mám taký čudný vnútorný pocit, že to ešte potrvá 😕 😔

kandee1201
6. mar 2012

@martinkahc a co ti nechodila ?

purina12345
6. mar 2012

@lucecita @kikaneu a nechystáte sa na folikometriu?