Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misselin tak ked tak mrcha len nakukla a nerozbehla sa tak to nieco asi bude 😎
@purina12345 ved to, ze nevieme dňa ani hodiny 😉 aj ja chlípem gynastan, tak Na miminko!
@vavenecka ved bodaj by ta mrchaňa obisla najmenej na 9 mesiacov...
ja citim pravy vajecnik, takze je tu coskoro...
pospala si si?
@kandee1201 no ja to zajtra risknem ak nepride tak testnem a ak pride tak zase odide a zase budem cakat dalsi mesiac 😉 ved vari pride rad i na mna 😀
Ahojte. Mozem sa pridat? Tiez sa snazime s manzelom o babenko uz cca 1.5 roka :(
@misselin tak tak pride rad 😉 alebo uz prisiel 😀
@martinkahc ahoj 😉
@kandee1201 Ahoj...som rada, ze v tom nie som sama 🙂
@su_san aj ja som ich pitala a nic 😕
@martinkahc tu naaaas je veela 🙂
@kandee1201 Tomu sa na jednej strane tesim a na druhej strane smutim...
@martinkahc a bola si uz aj za dokym zr sa nedary?
Baby berie tu niektora aj Clostilbegyt?
@kandee1201 Ano...naordinoval mi Clostil, prvymesiac, tak teraz cakam, ci mrcha pride alebo nie... 🙂
@su_san neboli sme nakoniec....a netuším, kedy pôjdeme.....ono je strašne ťažké sa skonsolidovať a nechcem, aby o tom niekto vedel, takže je to ešte ťažšie....lebo chodíme s manželom do roboty autom a mama chodí s nami.....tak neviem ako to vymyslieť celé.....bolesti sú, kŕče hnusné, no otrasne sa cítim, ale lepšie ako bežne, lebo som to vydržala bez tabletky 😉 som na seba hrdá 😀
@lucecita ach jaj, čo je to dnes za deň?????? 😠 😠 😠 😠
@kikaneu ak máš uvar si gynastan, ten uvoľnuje krče
@purina12345 neviem mojka, ale asi to takto malo byť 😠 ale som videla na mm, že bol sklamaný viac než ja 😢 a to ma strašne užiera 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@purina12345 nemám, len alchemilku mám....ale už keď som toľko vydržala, tak to už v pohode zvládnem 😉
@lucecita ja sa snažím myslieť pozitívne, no aj tak mám taký čudný vnútorný pocit, že to ešte potrvá 😕 😔
@martinkahc a co ti nechodila ?

@kandee1201 no len sa nechcem do predu tesit lebo to by bol fakt zazrak 😅