Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@carie32 ahoj moja, konecne som pomocou rapiclearu zistila ovulaciu, krasne mi to ukazalo, predvcerom som ju mala, vcera slabla ciarka a dnes uz nie je. tak snad nam to vyslo, uvidime necham sa prekvapit. vies co to merianie mi nejde tiez meriam niekedy ano niekedy nie, bo vzdy na to zabudnem ked mi zazvoni budik vyletim hned z postele:( skus si to kupit mne vysla ovu na 20 DC najsilnejsiedve ciarky.
@delideli to mas pravdu su drahsie, checknem cez vikend ten ebay a kolko to trva kym ti priduz ebay?
@vardzikova potom napíš ako ti to chutilo 😉
pekny den dievcata! ja som posledny tyzden nemala moc casu sem prispievat ale pricitam si vas kedy mozem 🙂 u nas bude ovu az za tyzden, este som len 8DC ale planujeme zacat poctivo snazilkovat uz tento vikend 😀 ..moj drahy povedal, ze ak chceme umiesit viancony darcek tak sa musime dobre pripravit
😀
Vsetkym babulkam co cakaju ovu v najblizsich dnoch prajem uspesne snazilkovanie a vsetkym ostatnym krasny vikend.
@purina12345 vitaj doma 🙂
@bubacik5 dakujem 🙂 zachvílu budem papať semiačka 😝
@purina12345 a to o akych semiackach sa stale bavite?
Ahojte baby.My sa snažíme len-tak na náhodu asi 8 mesiacov.Ako vidím existujú nejaké ovu testy.Tak to asi s Menštruáciu mávam hocikedy.Od lekára mám papier do iskaru v Ba,ale bojím sa,že to bude drahé☹ Viete mi poradiť aký je postup a čo sa vás tam pýtajú,aj vás tam vážia?
@gelinka75 no pekne si dnes stúpla....ja som stále dole, moja si dáva načas 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@bubacik5 ľanové semiačka, 2 polievkové lyžice namočiť do 1 dc vody na 2 hod a všetko vypiť a spapať, na egg hlienik 🙂
@purina12345 lanove semiacka lubim, ale neviem si to predstavit vypit alebo papat namocene. 😠 daj vediet ako ti to smakovalo 🙂
@purina12345 od dnes uz uzivam gynex ako si mi poradila 😉 som zvedava na vysledky
@purina12345 tak super, ze si to zvladla 🙂 dik, dufam aj ja 🙂 a mrcha este neskoncila sak teraz je len 4DC...a ja mavam obvykle do 7DC
@purina12345 och, dobre, že hovoríš, idem namočiť 🙂 bola by som na ne zabudla
@vardzikova hej, idú mi s tým na nervy....veď ja by som chcela aj hneď, ale nejde to....ja sa to nikoho nepýtam, lebo viem, aké to je....no niektorí to nevedia pochopiť, ale napríklad moja babka je v tomto skvelá, ešte nikdy sa ma to neopýtala 😉
baby ake ste statocne s tymi lanovymi, ja ich jedavam bezne, ale nie ako sliz, to by som nedala 😔
@gelinka75 však to neni také slizké 🙂
@zuzanka9999 : moje prisli cca za tyzden a pol, takze relativne rychlo, na to,ze boli z usa..
@purina12345 : esteze vas citam,takmer som zabudla nechat sliznut semjacka..🙂 v takej klucovej chvili..🙂
prvykrat po 3 ci 4 mesiacoch citim ovulacne popichavanie vo vajecniku 🙂tak este dorobit ten bielok,nech je to vsetko pripravene 🙂
@delideli tak šup šup namáčať 🙂
@purina12345 no aká bola cesta? v pohode? už si užívaš domov, paráda....ja som po dnešnej 3hodinovej porade úplne vyšťavená 😔

@purina12345 tak ja to vyskušam a uvidime čo to urobi 😀 😀