icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@fifitko25 mm uziva 1 denne, vecer pred spanim, je to 500 mg... bo swiss bola 250mg

mistisa
9. mar 2012

@azzura super 🙂 tak nech len pekne clostyl zaberie a moze sa robit IUI nech je fazuliatko 🙂

mistisa
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a krasne ranko aj tebe mojko 🙂

azzura
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a dobre, tak ako dnes teplota??????????????

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@azzura troska klesla, 36,8 na 36,6 😝 nefunguje mi ff, graf hodim neskor

azzura
9. mar 2012

@mistisa bola by som radsej kebyže to teraz vyjd a nemusim na IUI, ale spermijky mojho mm su asi lenive a nestihnu dojst k vajku, takže asi IUI to isti. Doki myslel, že teraz po laparke by sa mohlo aj prirozdene zadarit, ale asi to bolo len jeho zbozne priane, kedze 1,5 roka sa nedarilo. V pondelok budem mudrejsia.

azzura
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a klesaš 😠 😠 😠 😠 😠

azzura
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale ešte je šanca dokial nedorazi mrchana 😉

gelinka75
9. mar 2012

@azzura ahojky IUI nepomoze a tym ze sa mi vajicko väcsinou tvori tam kde nemam vajcovod tak je IUI zbytocne, to nam pani dr. ani nenavrhla a my nemozeme cakat donekonecna kym sa vajecnik umudri ani kvoli veku ☹ vravela, ze platime za lieky tak od 600-700 eur, zalezi od veku pacienta, lebo cim vyssi liek, tym viac hormonov musia dat aby sa vytvorili vajicka 😉

anett6212
9. mar 2012

@kandee1201 ahoj citame modlitby a prosby. mata_ba mi poslala zopar 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@azzura ja viem ☹ tak som sa bala, skoro som sa zobudila, taka mi bola zima, ze som sa az triasla... 😖 mozno je to aj z toho... nechce je ako chce, ideme dalej

anett6212
9. mar 2012

ahojte kocky. co je tu nove???????ja cakam zajtra alebo v nedelu mrchanu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mistisa
9. mar 2012

@azzura no budem ccakat mojka daj vediet 🙂 aj bol mm na spermiograme? no bolo by to najlepsie keby sa zadari prirodzene 🙂

azzura
9. mar 2012

@gelinka75 aha, uz som pochopila preco idete hned na IVF. Žiadosť by ste mali mat schavelenu cca do mesiaca, a uz zacinat stimulovat??? Aspon budem vediet z prvej ruky co to obnasa,lebo aj nam ked nazafunguje 3x IUI tak ideme na IVF, kedze vek tlaci 😠 😠 😠 . Moja, budem na teba strasne moc mysliet a drzat place a vsetko co sa da 🙂

gelinka75
9. mar 2012

davno som nedavala graf, este mam pred ovulkou, dnes sa posnazime aspon 1x, lebo potom beriem 1-2 cykly antiku http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

azzura
9. mar 2012

@mistisa bol 2x, spermie ma ok (normozoospermia)..... Ono sa uz dlho snazime prirodzene a kedze nic, tak ako povedala gelinka aj nas tlaci vek a tak musime postupit dalej a necakat na zazrak 😒

azzura
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a dnes aj mne bola zima. Moja, drž sa....život je cudny a nepochopitelny ☹

azzura
9. mar 2012

@gelinka75 tak tak 😀 😀 treba sa snazit, čo ked motyka vystreli 😉

mistisa
9. mar 2012

@azzura presne tak mojka ja som tiez povedala ze po laparke idem na IUI netreba uz stracat cas.i ked mna sice mozno netlaci vek ale snazenie 7 rokov je dost na to aby sme sa rozhodli pre IUI a zacali to riesit takto uz. mojka tak vam prajem nech sa to vsetko podari 🙂 uvidis prvy zakrok bude stastny 🙂 😉 😉 😉

gelinka75
9. mar 2012

@azzura dakujem, vsak tu budem a kludne sa pytaj ked chces nieco vediet, aj ja si zistujem infosky, muz ide este k urologovi, ziadost mame vypisanu, len treba dolozit papier a potom hned to odosielaju do poistovne, ked to schvalia, bude konzultacia kvoli protokolu, ze kedy zacneme stimulaciu, tak to este potrva minimalne 2 mesiace dovtedy 😉

azzura
9. mar 2012

@anett6212 ahoj, to my mame rovnako cykly...ja som 26DC

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@azzura diky 🙂

azzura
9. mar 2012

@mistisa hned po laparke mne doki nedoporucil ist na IUI, lebo by to bola moc velka zataz na organizmus, tak preto sme isli najprv prirodzene. Tak neviem, či aj vam nepovie že až po druhej mrche po laparke

azzura
9. mar 2012

@gelinka75 aha, vlastne vam odporucia ci kratky alebo dlhy protokol. Jasne, spytam....lebo som zvedava. Potom budem chciet vediet kolko si mala folikulov, kolko vajícok zrelych vybrali, kolko sa oplodnilo a kolko vlozili a atd 🙂

gelinka75
9. mar 2012

@azzura no keby som mala moznost tak idem aj ja na IUI, mozno vam presne toto pomoze 😉 co citam v teme o IUI tak sa dievcatam dari, aj ked uspesnost podla statistik nie je vysoka

azzura
9. mar 2012

@gelinka75 hej, uspešnosť IUI je nejakych 8%, ale kedze mame tuto moznost tak ju treba vyuzit a ked nepomože tak ta budem nasledovat 😀 , dufam že dovtedy budes tehu a ked ti ostanu lieky tak predas 😉

gelinka75
9. mar 2012

@azzura ano, ja predpokladam, ze budem mat dlhy protokol, co je pichanie skoro mesiac 😠 budu to nervy pri kazdom kroku, ze ci to vyjde tak ako ma a ten koniec budu najväcsie nervy ci to vyslo..aj sa bojim 😖

azzura
9. mar 2012

@gelinka75 verím, že sa bojis, ale co ine nam ostava....aspon že ju tu takato moznost. Este ze zijeme v tejto modernej dobe a vieme si deti poriesit inak než prirodzene.....v minulosti by sme ostali bez deti.