Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu troska sa zmiernila, bo si davam ascorutin... ale stale je heavy 🤐
@l_e_n_o_c_k_a ti verím,aj mňa by to riadne dožralo 🙄 sa už takto pripravuješ na to,čo bude po pôrode? 😀 inak som aj čítala,že sú dosť naprd,že sú lepšie normálne vložky 🙂 no budem na teba myslieť,až sa dobre vyspinkáte obaja 😉
@l_e_n_o_c_k_a juj mojka, dúfam, že sa ešte zmierni, nech sa obaja vyspíte už 😉 držím prsty
@mata_ba dakujem za privitanie 😉 neboj, nic nie je stratene, kuk moj graf 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/358820
baby, mna tak hlava bolela v sobotu, poobede som celu prelezala, to je tym pocasim 😒
@isabellaa ano,uz ho mam...ale laparka sluzi na priechodnost vajcovodou a clostil na rast vajicok...a o tej soji som nieco malo pocula,ale nie nejak detailne...
@vavenecka maaame maleho Jurka 🙂 ale pozriet sme neboli,lebo svagrinku na druhy den cistili a bola velmi vycerpana,tak volala,aby sme nechodili..ale hadam by som ju zajtra-pozajtra sla kuk...aj to sa este uvidi,lebo malinky ma zacinajucu zltacku ☹
@l_e_n_o_c_k_a mojka a neskusala si pocas mrchy majorankovy caj a mysi chvost?alebo rebricek...
@mata_ba veru neskusala 😢 teraz chlýpem gynastan, tak dufam, aspon on stlmi...
@l_e_n_o_c_k_a zlaticko,tak na bolest je uzasna majoranka..len ju zalej vriacou vodou,nechat vyluhovat chvilku a po duskoch pit..trva asi polhodinku,kym bolesti ustupia,ale ustupia na dlho 🙂 ja bez nej nedam ani jednu mrchu...
a mysi chvost je na silne krvacanie...
@mata_ba no vidis, to som nevedela... dakujem ti za rady, idem hned varit vodu
@mata_ba teraz neberiem nic, lebo cakam na vysetrenia, tak mam zakazane, nech mi to neskresli... Ale alchemilka musi byt a mam aj predpisany Vigantol, vraj mi ovulku moze brzdit aj nedostatok Dcka 😒 ale dockala som sa.... Zatial je to moj najdlhsi cyklus ☹ a uz ma to fakt nebavi... Hlavne, ze uz konci 😉
@janie80 ja nie často, iba občas 🙂 a niekedy sa to dá zvládnuť aj bez tabletky, čiže žiadna migréna, iba obyčajná bolesť hlavy 😉
@mata_ba nooo, záhadne to s tebou vyzerá.....inak aj ja som nad tým rozmýšľala, ale nakoniec sme kúpili klasický album a svokra ma pýtala, či jej nepovyberám fotky, že ona sa manželovmu bratovi nebude hrabať v PC....tak toto aj mňa čaká, len neviem kedy sa k tomu dostanem....asi mám jarnú únavu alebo čo, nič sa mi nechce ☹
@l_e_n_o_c_k_a nemas za co...ale luhovat max. 5 min...viac nie...
@janie80 no teda..ja som mala 34 a uz som bola mimo..aj ked..teraz asi bude rovnako a mozno este dlhsi..uvidime...
@l_e_n_o_c_k_a moja nezavidim, nech ta to cim skor prejde, neviem si to ani predstavit tak velmi krvacat, ved to je vycerpavajuce, pi vela vody, to dvihne tlak, aby si zas neodpadla
ahojte baby, som sem pisala pred mesiacom zhruba.. mam super spravy!!! Po 5 mesacnom snazeni to vyzera, ze sa akurat zadariloooo! V albume mam foto testiku🙂 neviem ako tomam sem priamo vlozit:-P

@vavenecka uz mi ide vsetko na nervy... dnes mi bol mm kupit v zdravotnickych potrebach pôrodne vložky 😀 no ale to je nic moc 😖 esteze som pred dvoma tyzdnami doplnila stav alwayskami 😀 dufam, ze tato noc bude lepsia... bo som nic nespala a aj mm bol hore, bo sa o mna bal