icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka uz mi ide vsetko na nervy... dnes mi bol mm kupit v zdravotnickych potrebach pôrodne vložky 😀 no ale to je nic moc 😖 esteze som pred dvoma tyzdnami doplnila stav alwayskami 😀 dufam, ze tato noc bude lepsia... bo som nic nespala a aj mm bol hore, bo sa o mna bal

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@kikaneu troska sa zmiernila, bo si davam ascorutin... ale stale je heavy 🤐

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ti verím,aj mňa by to riadne dožralo 🙄 sa už takto pripravuješ na to,čo bude po pôrode? 😀 inak som aj čítala,že sú dosť naprd,že sú lepšie normálne vložky 🙂 no budem na teba myslieť,až sa dobre vyspinkáte obaja 😉

kikaneu
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a juj mojka, dúfam, že sa ešte zmierni, nech sa obaja vyspíte už 😉 držím prsty

janie80
12. mar 2012

@mata_ba dakujem za privitanie 😉 neboj, nic nie je stratene, kuk moj graf 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/358820

janie80
12. mar 2012

@su_san dakujem 😉 hadam sato raz podari... Urobime pre to s mm vsetko na svete... 🙂

lucecita
12. mar 2012

@kikaneu už som tu...koksoo, kosa jak v ruskom filme 😠 treští mi v hlave jak neviem čo, dala som si ibalgáč a uvarila alchemilku 😉 daj si aj ty 😀

isabellaa
12. mar 2012

baby, mna tak hlava bolela v sobotu, poobede som celu prelezala, to je tym pocasim 😒

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka dufam, ze zajtra to bude ok... som rozmyslala ze si kupim plienky na noc... 😀 bo vstavat kazdu hodinku sa prebalit, je des 😖

@kikaneu diky mojka

kikaneu
12. mar 2012

@lucecita teraz idem papať večeru, potom si uvarím 🙂 aj mňa bolí hlava, ja som si dala paralen 😀 ale už trošičku lepšie 😉

janie80
12. mar 2012

@kikaneu
@isabellaa kocky, a to mate casto migreny? Pomaha lanovy olej... 😉 aspon mne... 😉

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu ahoj mojka..ja som dnes bola v praci a teraz som domka,osprskovana a idem pomalicky robit fotoknihu z fotiek zo svadby 🙂 chceme dat rodicom ako darcek 🙂 ale teplotka furt na prd...skusala som krcok a je tvrdy a uplne dole,tak dufam,ze mrchana pride nacas 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@isabellaa ano,uz ho mam...ale laparka sluzi na priechodnost vajcovodou a clostil na rast vajicok...a o tej soji som nieco malo pocula,ale nie nejak detailne...

@vavenecka maaame maleho Jurka 🙂 ale pozriet sme neboli,lebo svagrinku na druhy den cistili a bola velmi vycerpana,tak volala,aby sme nechodili..ale hadam by som ju zajtra-pozajtra sla kuk...aj to sa este uvidi,lebo malinky ma zacinajucu zltacku ☹

@l_e_n_o_c_k_a mojka a neskusala si pocas mrchy majorankovy caj a mysi chvost?alebo rebricek...

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@mata_ba veru neskusala 😢 teraz chlýpem gynastan, tak dufam, aspon on stlmi...

mata_ba
12. mar 2012

@janie80 fiiiha,ty to mas pekne skakave...ale dufam,ze ja nebudem tak dlho cakat na mrchu...a beries nieco na upravu cyklu?alebo bylinky?

mata_ba
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a zlaticko,tak na bolest je uzasna majoranka..len ju zalej vriacou vodou,nechat vyluhovat chvilku a po duskoch pit..trva asi polhodinku,kym bolesti ustupia,ale ustupia na dlho 🙂 ja bez nej nedam ani jednu mrchu...
a mysi chvost je na silne krvacanie...

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@mata_ba no vidis, to som nevedela... dakujem ti za rady, idem hned varit vodu

janie80
12. mar 2012

@mata_ba teraz neberiem nic, lebo cakam na vysetrenia, tak mam zakazane, nech mi to neskresli... Ale alchemilka musi byt a mam aj predpisany Vigantol, vraj mi ovulku moze brzdit aj nedostatok Dcka 😒 ale dockala som sa.... Zatial je to moj najdlhsi cyklus ☹ a uz ma to fakt nebavi... Hlavne, ze uz konci 😉

kikaneu
12. mar 2012

@janie80 ja nie často, iba občas 🙂 a niekedy sa to dá zvládnuť aj bez tabletky, čiže žiadna migréna, iba obyčajná bolesť hlavy 😉
@mata_ba nooo, záhadne to s tebou vyzerá.....inak aj ja som nad tým rozmýšľala, ale nakoniec sme kúpili klasický album a svokra ma pýtala, či jej nepovyberám fotky, že ona sa manželovmu bratovi nebude hrabať v PC....tak toto aj mňa čaká, len neviem kedy sa k tomu dostanem....asi mám jarnú únavu alebo čo, nič sa mi nechce ☹

mata_ba
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a nemas za co...ale luhovat max. 5 min...viac nie...

@janie80 no teda..ja som mala 34 a uz som bola mimo..aj ked..teraz asi bude rovnako a mozno este dlhsi..uvidime...

janie80
12. mar 2012

@kikaneu
@mata_ba ja este zo svadby nemam vyvolanu ziadnu fotku... 😅 😅 a to svadba bola pre rokom a pol...

janie80
12. mar 2012

@mata_ba a casto mavas anovulaky ? 😕

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu to poznam..ale my sme kupili kupony na 80 stranovu fotoknihu s pevnymi doskami za 20 € a musim to do 18.3.stihnut..

gelinka75
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a moja nezavidim, nech ta to cim skor prejde, neviem si to ani predstavit tak velmi krvacat, ved to je vycerpavajuce, pi vela vody, to dvihne tlak, aby si zas neodpadla

kikaneu
12. mar 2012

@janie80 no tééééda 🙂 ja som mala do mesiaca dva albumy hotové 🙂 vtedy sa mi chcelo 🙂
@mata_ba no, to ste dobre kúpili 😉

budzi
12. mar 2012

ahojte baby, som sem pisala pred mesiacom zhruba.. mam super spravy!!! Po 5 mesacnom snazeni to vyzera, ze sa akurat zadariloooo! V albume mam foto testiku🙂 neviem ako tomam sem priamo vlozit:-P

mata_ba
12. mar 2012

@janie80 no ja som sa vydavala v auguste,tak je najvyssi cas 🙂 a meriam este len druhy cyklus a vlastne od januara sa mi to pobabralo..ale to som asi bola uplne na zaciatku tehu..a dovtedy som bola ako hodinky...

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu to ano..len sa mi do toho nechce...foto je vyse tisic...

janie80
12. mar 2012

@kikaneu aspon babkam by sme mohli dat nejake konecne urobit.... Ale to by ma mm musel pustit ku compu... Uz toooooooolko krat som sa na to chystala a nevyslo... 😅 😅 😅

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba aj my máme dobludu fotiek, takmer 2600....