Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no to by bol ten lepsi pripad 🙂
@vavenecka hej necha, on je krémikový - stara sa o seba viac nez ja o seba 😀 musela som mu dat celenku do vlasov, aby vlasky nemal na cele 😀 no bohovsky je 🙂 a ta maska je na zozranie - vanilkovo malinova 😝
@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 😀 😀 jooooooooooooo,odfoť hoooo,chcem sa poriadne zasmiať 😀 😀 mňami,ja som si nejakú takú v DM kúpila 🙂
@l_e_n_o_c_k_a nic nie je vylucene 🙂
@kikaneu to je dost malo,nie??
@vavenecka ved aj ja mam z DM-ka, za 0,79 € ... chcela som ho odfotit, no nechce sa mi dat, ze neni opica 😀
@vavenecka idem kukat tu torticka relaciu na Prima Love no predtym skocim do sprchy, potom sem mrknem este 😉
@l_e_n_o_c_k_a aaanooo,aj ja ju mááááám 😀 😀 krásne vonia,mňami 😉 ccc,šak povedz,že len baby na koňovi ho budú vidieť 😀
@l_e_n_o_c_k_a okios mici,pekne kukni,a hádam tu ešte neskôr budem 😉
@l_e_n_o_c_k_a aj môj drahý je krémikový, denný, očný, balzam...ale pleťovú masku som na ňom ešte neskúšala, ale vyskúšam niekedy...ozaj kde máš fotečku??? a snáď sa Ti mrška ukľudní, lebo také plienky to asi nič moc, sme to kupovali môjmu starkému...

@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 😀 😀 čoooo?to si nechá?no ja som tomu môjmu masku ešte nikdy nedávala 😀 asi by som mala vyskúšať,v sobotu si asi urobíme beauty day 😠 😀 😀