Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka ešte varíš ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa no hádam to bude fajn,ako ľudia sú tam super,teda aspoň čo som videla 🙂 a tých pár mesiacov do materskej to tam prežijem 😠 😀 ak nepôjdem na rizikové,alebo tú moju vytúženú PN 😀 😀 juj,dopĺňaj,dobre robíš 😉 😉 a veru,až už máš po nej a hlavne nech je všetko OK 🙂 snažilkovanie je v stave,že uvidíme,či sa čosi podarilo 😀 som 19DC,tak sa ešte načakám na rozuzlenie 😀
@l_e_n_o_c_k_a a to až toľko?tie dva roky???? ☹ ☹ ☹ ako budem s tebou v kontakte??? aaach jaj 😒 a huspa sa ešte varí,som ju dala asi okolo pol 5,takže ešte má čas 😀 ale polievka kapustovo-fazuľová s údenými kosťami je už skoro hotová 😉
@vavenecka fuha no to ano hm moja budem s tebou v ocakavani 🙂 zajtra mam ist dat este moc myslis ze to vino mi uskodi na vysledkoch? joj strasne ma zacalo pichat na pravej strane na vajecniku co to je? fuj ☹ mynulu mrchu som mala divnu a kedby sa podarilo tak by to boli dva tyzdne cca hm.ze by? ani by som na laparku nemusela chacha 🙂 stvrtok mi minuly mesiac skoncila a v sobotu som mala chvilkove spinenie do ruzova a ked som si v nedelu ovu test robila tak som mala dve // tu druhu slabu ale bola.ako keby konec ovu.a my sme stvrtok snazilkovali.ale je mi divne ze by ovu bola od konca mrchy.ale ked mam nepravidelnu aj by mohlo byt nie? no mojko ty len pekne na rizikovom ostan aspon tri mesiace ked sa uchyti tie su najkritickejsie. 🙂
Čaute ženy, ako sa máte?
@kikaneu mojka ahoj...ja som takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita v robote super, štvrtok bude mesiac čo som tam a baví ma to tam 😀 ale máme dostať výplatnú pásku, tak som zvedavá, aj keď bude len za 10 dní práce 😀 začína ma pobolievať ľavobok a neviem či to ovula sa blíži či zasa rastie 😠
@vavenecka tu polievocku by som si dala 🙂
na 2 roky nie, ale na mesiac isto 😝
@lucecita servus, ja som na tom takto : http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀
@kikaneu
@lucecita ahoj 🙂 fíha, ty máš aký výstup 🙂 ja nestíham nič, ako zvyčajne v poslednom čase, graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a musím prečítať 69 strán pokynov na zajtra....dozvedela som sa to dnes 😠 joj, neznášam také na poslednú chvíľu.....
@l_e_n_o_c_k_a čau 🙂 pekne, pekne 🙂 už lepšie?
@kikaneu uz som to nevydrzala a musela som merat, chybalo mi to 😀 uz je vsetko OK, taký lajtík 🙂
@l_e_n_o_c_k_a čávo, no jaká bodka 😀 čo ak meriaš počas mrchane? a už je slabšia aspoň?
@kikaneu neviem čo to za výstup, sranda bude, ak mi to fakt označí ovu 😀 a to čo čítaš? prečo?
@lucecita chybalo mi meranie 😀 mrchaňa uz skoro nieje 😖
@l_e_n_o_c_k_a aj ja som si povedala, že nebudem merať a aha čo robím, merám 😀 😀 😀 😀 šak to je dobré, že u skoro nie je, či? a ozik, prečo už nemáš foto?
@lucecita len meraj 😀 ze som strasidlo, tak som dala fotku prec 😅
@l_e_n_o_c_k_a chvalabohu 🙂
@lucecita to teda bude a poriadna 🙂 pokyny na to testovanie deviatakov na zajtra.....by si sa počúrala, aké hovadiny to sú....ako majú byť rozložené lavice, ake majú deti sedieť, aký zoznam má byť na dverách, aký na katedre....no bludy
@l_e_n_o_c_k_a akurát som si ju naložila,akosi sa mi ňufák upcháva,aj hlava pobolieva,akoby na mňa niečo liezlo...personalistka,čo mi dnes zmluvu vypisovala,tak bola brutal chorá,úplne plný nos,vodová nádcha,kašlala,kancel tak 2x1 meter,tak dúfam,že ma nakazila 🙄 ešte večer si šlahnem jeden alicín,aj paralen by som si dala,ale ak by sa už vo mne niečo uhniezďovalo,tak to nechcem nejako ohroziť 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no to isto! to ti kto povedal? 😨
@kikaneu jáááááááj, no ale tak ono sa ti to zíde, nie? 😀 😀 😀 😀 😀 no chudiatko, tak veľa šťastia pri čítaní 😉 ja sa idem hodiť pod sprchu 😎
@lucecita zíjde, zíjde 🙂 ale nahnevalo ma to, lebo začnem čítať a už nájdem čechizmus....a vraj "odborníci" 😠 dík, zmáknem to (mám tušenie, že to bude takmer to isté stále dookola) 🙂 neutop sa 😉
@l_e_n_o_c_k_a to čo za výmysel s tým strašidlom?
@l_e_n_o_c_k_a ako sa lúčiš? ideš úplne preč? 😕
@vavenecka zajtra si kup oscillococtinum hned si drisni a bude vsetko OK 🙂

@vavenecka ale ja to myslim vazne, dnes je posledny den, co som na MK
@e.l.i ja vydržím... len mi budete chýbať 😢