Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a veď ja viem,ale tak nikdy nevieš,možno už vo mne čosi driemalo a prišli im kamoši na pomoc a už aj to prepuklo 😀 😀 😀 ale ja to dostanem zo seba 😠
@l_e_n_o_c_k_a no veru asi si buchnem 😀 zatiaľ mi musí stačiť kapusta,cesnak a čaj pri chrípke a nachladnutí 😠
@kittykiller ahoj jasne je tu vela super bab co pomahaju ako sa len da😉)..ako dlho sa uz snazite mat babo??😉)..
@pacica tak kazdy den okrem utorka a stvrtka vtedy casto chodim ku nasim tak sa moc nevidime😉)..ale inak vzdy a kdekolvek sa da uz od zaciatku vztahu sme taky nenabazeny😉..a preco kazdy druhy den??
Tak ja sa lucim s vami babulky, mozno sa tu este stretneme 😀 ahojteee a dobru noc 🙂 pripadne otazky rieste s @vavenecka - ona je moja tieňová hovorkyna 😀
@miriamka3 nič nečakaj 😠 ale neboj,príde kedy bude mať,teda aj mrchaňa,aj bábo 😉
@l_e_n_o_c_k_a no akože dííík,teraz sa ja zas nemôžem odtiaľto vypariť 😀 a nie,že ma bude každý zasýpať otázkami 😠 raz za týždeň dám sumár a bodka 😀 😀 😀 a jasné,že sa tu ešte s tebou stretneme,budeš fotky bruška dávať,alebo už rovno bejbinka 😉
@vavenecka šak jasné len kedy, kedy 🙂 už by sa mohlo zadariť.. snažili sme sa pri perfektnom hlieniku 😉 no a pred mrchou ma vie akurát aj týždeň pred hlava bolievať ale bolela len včera ale to mi celkovo bolo akosi naprd ale dnes mi je úplne parádne tak neviem... celkom som bola popletená akosi, myslela som že má prísť mrcha už dnes tak som tak uvažovala že kúpim testík a potom som nakukla do kalendárika a och...čakám najskôr vo štvrtok 😠
@l_e_n_o_c_k_a jaj Leni, nechoď preč.... 😒 ale no, tak držím prsty, aspoň nám príď oznámiť, keď si nájdeš dve čiaročky 🙂 drž sa
@vavenecka veď nesledujem tak ako cykly predtým, to boli iné šialené sledovačky 😀 teraz veru nič len sa tej hlave čudujem lebo to som zvykla už týždeň pred pchať do seba panadoly a teraz akosi...a tak nevypátram aj tak nič do štvrtku takže... 😖
@mistisa môže vystreliť? 🙂 silno ti to želám,to by bolo aké prekvapko 😉
@l_e_n_o_c_k_a toto ako prečo? sa lúčiš navždy s nami? 😢 držím palčoky pri snažilkovaní a daj nám sem tam vedieť ak osa darí a či máš //, oki?držkaj sa 😉
@kikaneu už som hotová a kukám panelák...a ako mi je ľúto malej Mišičky, keď tak plače 😢 😢 😢
@l_e_n_o_c_k_a a to sa preco lucis micka? ty uz neprides? 😒 ☹ ☹ ☹ ☹

@l_e_n_o_c_k_a ako lúčiš? už medzi nás nikdy neprídeš? žartuješ? veď mi bude smutno ☹