icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ako lúčiš? už medzi nás nikdy neprídeš? žartuješ? veď mi bude smutno ☹

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita dobre 🙂

vavenecka
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a veď ja viem,ale tak nikdy nevieš,možno už vo mne čosi driemalo a prišli im kamoši na pomoc a už aj to prepuklo 😀 😀 😀 ale ja to dostanem zo seba 😠

vavenecka
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veru asi si buchnem 😀 zatiaľ mi musí stačiť kapusta,cesnak a čaj pri chrípke a nachladnutí 😠

miriamka3
13. mar 2012

@vavenecka
@mistisa
@mata_ba
ahojtéééé po dlhom čase 🙂 čo máme nové ?

vavenecka
13. mar 2012

@miriamka3 ale ahoooj,kde sa túlaš? 🙂 nové ništ,čakám,či bude,či nebude,či čo 😀 😀 😀

mistisa
13. mar 2012

@vavenecka presne tak mojko 😉 😉 😉 😉 😉

dominika1516
13. mar 2012

@kittykiller ahoj jasne je tu vela super bab co pomahaju ako sa len da😉)..ako dlho sa uz snazite mat babo??😉)..

miriamka3
13. mar 2012

@vavenecka ale vieš čo,sem tam nakuknem ale nečítam všetko lebo píšete strašne veľa 🙂 a hlavne keď tu som príliš často tak to snaženie akosi horšie prežívam tak som sa rozhodla že budem nakukávať len tak sporadicky 😉 no ja tiež čakám, čakám...

vavenecka
13. mar 2012

@miriamka3 ja tiež nečítam,skôr už rovno píšem kočkám 🙂 inak aj mne sa zdá,že niekedy to na mňa doľahne,keď som tu veľa,keď vidím bábenká,tehuľky a tak...každej to prajem,ale občas zabolí,že ja nie som 😒 a koľký DC si? 🙂

dominika1516
13. mar 2012

@pacica tak kazdy den okrem utorka a stvrtka vtedy casto chodim ku nasim tak sa moc nevidime😉)..ale inak vzdy a kdekolvek sa da uz od zaciatku vztahu sme taky nenabazeny😉..a preco kazdy druhy den??

miriamka3
13. mar 2012

@vavenecka veď to, že keď čítam tak to strašne prežívam a keď som na začiatku cyklu a niektorá na konci a čaká či niečo bude tak mi je lúto že ja musím ešte koooooľko čakať 🙂 24 DC len netuším kedy mám mrchu čakať, posledný cyklus bol 26 a predtým 28 tak si vyber, no 😠

zujka2
13. mar 2012

@mistisa ahoj moja, aj mňa tuším čaká vyvolávačka 😒

mistisa
13. mar 2012

@miriamka3 ajoj no tak pomalicky 🙂 dnes som bola na krv 7 skumaviek mi zobrala fnuk ☹ zacinam behat po predoperacnych vysetreniach v utorok mam interne a tak ☹ a inak v pohodke vsetko.a ty ako mojka? 🙂

mistisa
13. mar 2012

@zujka2 ahojko no pekne mojo co nedosla mrcha? a testovala si? 🙂

miriamka3
13. mar 2012

@mistisa tiež tak v pohode, čakám či príde mrcha 😖 čítala som troška že už sa chystáš na laparku ale aj na testík 😉

vavenecka
13. mar 2012

@miriamka3 no ja som len 19DC,tak ja sa načakám ešte viac 😀 😀 nech ťa to hreje pri srdiečku,že niekto bude ešte dlhšie čakať 😉 aké čakať,veď nečakaj 😀 😀

miriamka3
13. mar 2012

@vavenecka čakám či príde mrchaňa 🙂 nemusela by,oj nemusela...naprd je že ja ani nejak extra príznaky pred mrchou nemávam tak ani len netuším čo a ako 😒

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

Tak ja sa lucim s vami babulky, mozno sa tu este stretneme 😀 ahojteee a dobru noc 🙂 pripadne otazky rieste s @vavenecka - ona je moja tieňová hovorkyna 😀

vavenecka
13. mar 2012

@miriamka3 nič nečakaj 😠 ale neboj,príde kedy bude mať,teda aj mrchaňa,aj bábo 😉

@l_e_n_o_c_k_a no akože dííík,teraz sa ja zas nemôžem odtiaľto vypariť 😀 a nie,že ma bude každý zasýpať otázkami 😠 raz za týždeň dám sumár a bodka 😀 😀 😀 a jasné,že sa tu ešte s tebou stretneme,budeš fotky bruška dávať,alebo už rovno bejbinka 😉

miriamka3
13. mar 2012

@vavenecka šak jasné len kedy, kedy 🙂 už by sa mohlo zadariť.. snažili sme sa pri perfektnom hlieniku 😉 no a pred mrchou ma vie akurát aj týždeň pred hlava bolievať ale bolela len včera ale to mi celkovo bolo akosi naprd ale dnes mi je úplne parádne tak neviem... celkom som bola popletená akosi, myslela som že má prísť mrcha už dnes tak som tak uvažovala že kúpim testík a potom som nakukla do kalendárika a och...čakám najskôr vo štvrtok 😠

mistisa
13. mar 2012

@miriamka3 no to ale nesmie.ci? musi? no uz veru ano uz zacinam chodit po vysetreniach ☹ ale tak ked ma pomoct tak nech je to uz za mnou 🙂

vavenecka
13. mar 2012

@miriamka3 joj ty trdlo 😀 najlepšie je sa nepozorovať,aj keď viem,že to nejde,ja tiež niekedy cítim aj to,čo ani nie je 😀 😀 😀 a štvrtok je blízko,budem držať pršteky,aby neprišla a aby prišli // na testík 😉

mistisa
13. mar 2012

@miriamka3 no a testik skusim pre istotu co ked motyka vystreli 😀 😀 😀 😀

kikaneu
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaj Leni, nechoď preč.... 😒 ale no, tak držím prsty, aspoň nám príď oznámiť, keď si nájdeš dve čiaročky 🙂 drž sa

miriamka3
13. mar 2012

@vavenecka veď nesledujem tak ako cykly predtým, to boli iné šialené sledovačky 😀 teraz veru nič len sa tej hlave čudujem lebo to som zvykla už týždeň pred pchať do seba panadoly a teraz akosi...a tak nevypátram aj tak nič do štvrtku takže... 😖
@mistisa môže vystreliť? 🙂 silno ti to želám,to by bolo aké prekvapko 😉

vavenecka
13. mar 2012

@miriamka3 nepátraj,uvidíš,bude prekvapko a dúfam,že milé 😉

idem kočky moje off,ešte huspeninku dorobiť...majte sa mi tu krásne a dobrúúú 😵

lucecita
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a toto ako prečo? sa lúčiš navždy s nami? 😢 držím palčoky pri snažilkovaní a daj nám sem tam vedieť ak osa darí a či máš //, oki?držkaj sa 😉
@kikaneu už som hotová a kukám panelák...a ako mi je ľúto malej Mišičky, keď tak plače 😢 😢 😢

mistisa
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a a to sa preco lucis micka? ty uz neprides? 😒 ☹ ☹ ☹ ☹

miriamka3
13. mar 2012

@vavenecka ahoj, budem hlásiť buď testík alebo 1 DC..