icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aliaxa
14. mar 2012

Baby poradte mi priatel chce aby som sla do jedneho centra ze tam mi doktorka pobeha niecim po ruke a ze mi zisti ochorenia ktore mam a ktore som uz prekonala - koli tym mykozam by som tam sla...len to stoji 100 eur je mi luto vyhodit tolko penazi za to

purina12345
14. mar 2012

@nativanativa moja a mna nič neoplulo 😕

kikaneu
14. mar 2012

@fifitko25 akože nie je, však čiarka je krásna 🙂 držím prsty nech bábo vydrží dokonca 😉
@lucecita ahoj, perfektne, toľko srandy som zažila, super bolo, fakt 😀 len ma nejak bolí chrbát či čo, neviem to ani popísať, manžel ma posiela k lekárke, ale ja fakt neviem ako by som jej opísala tú bolesť....a to už od pondelka, len neviem či to chrbát bolí či v hrudi (to sa mi ešte nestalo, aby som nevedela lokalizovať bolesť) no jednoducho sa necítim dobre 😒
ja som dnes trochu vystúpila kamsi: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

fifitko25
14. mar 2012

@purina12345 ďakujem mojka, uvidíme, čo z toho bude, snáď už len dobre 😉

kikaneu
14. mar 2012

@purina12345 ahoj 🙂 ako sa máš? 😉 dávno som ťa nevidela

purina12345
14. mar 2012

@fifitko25 určite moja 😉

vavenecka
14. mar 2012

@mel84 vážne? to by bolo super,by som si na noc dala 🙂
@fifitko25 ale tá hlava ma bolí a som nervózna z toho sopľa,čo mi furt tečie 🙄 vždy to riešim panadolm/paralenom, tým homeopatikám asi trošku dlhšie trvá, kým zaberú 😠

mel84
14. mar 2012

@vavenecka ano paralen je jedine co sa moze 😉 kludne pogoogli a uvidis 😉

mel84
14. mar 2012

@vavenecka chvilocku som bola tehu a davala som si paralen na odporucanie lekara, lenze ja som mala vysoke teploty, tak sme to nezvladli ☹ 😢 😢

nativanativa
14. mar 2012

@mel84 paralen nie , acylpyrin do druheho trimestra a potom len paralen

mel84
14. mar 2012

@nativanativa mne dal lekar paralen, acylpyrin urcite nie......aj na forach som citala kadeco a vsade len paralen

purina12345
14. mar 2012

@kikaneu ahoj moja, mám sa ok, keď prídem z práce už sa mi moc nechce sedieť za notebookom tak len stihnem nazrieť čo sa tu asi deje, tu je môj grafík http://www.fertilityfriend.com/home/purina v nedeľu večer ma hrozne bolel ľavý vaječník tak neviem či vtedy bola ovulka len teplotka do rána nestihla stúpnuť alebo ako to bolo 😕 dúfam že sme dobre zapracovali 😵
a ty ako? mrňa už skončila?

nativanativa
14. mar 2012

@mel84 mne lekarka povedala paralen a v troch lekarnach zas ze acyplyrin , no a na pohotovosti mi dali dokonca buscopan - ten je od vsetkej bolesti , cize ten sa moze

vardzikova
14. mar 2012

@nativanativa ja som dostala na minulej kontrole 😀

nativanativa
14. mar 2012

@vardzikova pjekne teda , pjekne 🙂 🙂

vardzikova
14. mar 2012

@aliaxa a načo ti to bude dobre?

vardzikova
14. mar 2012

@nativanativa dalšia ma čaka 30.3. opať odber a ešte neviem čo 😀

mel84
14. mar 2012

@nativanativa akoze to je des, neviem kto sa ma v tom vyznat 😒

kikaneu
14. mar 2012

@purina12345 ahoj, mne sa zas nechce robiť nič iné, strašne sa musím do všetkého nútiť, do upratovania, varenia, pripravovania vecí do roboty, ja neviem čo mi je, ale cítim sa hrozne zvláštne...a hej, mrcha už skončila, tak som rada a už aj meriam, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

vavenecka
14. mar 2012

@mel84 ďakujeeeem 🙂 dám si veru,nech sa vypotím 😉 joj,to mi je ľúto ☹ ja teplotu ani nemám, možno okolo 37°C,nemerala som,ale necítim,že by som mala...

vardzikova
14. mar 2012

@fifitko25 mojka robila si si testik a vyšiel ti duch? 😀

purina12345
14. mar 2012

@kikaneu no pekne, pekne, len tak ďalej pracujte nech už tam je 😵
ja som tiež lenivá ako voška 😀 asi jarná únava 😀

purina12345
14. mar 2012

@fifitko25 zlatko a ako ste sa mali v chine? fotečky vyzerajú krásne 😉 dúfam že si pri tom strome na mňa nezabudla 😵

mel84
14. mar 2012

@vavenecka a ktory DC si? nemoze to byt tehotensky priznak, hmmmm? 😀

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu no tedaaa, ty stúpaš 😀 a kde ťa to bolí? mm si myslel, že ho pichá pri srdci, odkladal lekárku (čo mňa strašne serkalo, keďže šlo o srdiečko) ale potom sme šli na pohotovosť a to ho pichalo v chrbtici a dostal 4 injekcie...mala by si ísť k doktorovi, aby si vedela na čom si... 😉
@purina12345 avoooooj, a ty si nám pekne stúpla, asik bola ovula, že? a ako sa darí v práci?

vardzikova
14. mar 2012

@purina12345 ahoj mojka ako?

vardzikova
14. mar 2012

@lucecita ahoj cicuš 😉

vavenecka
14. mar 2012

@mel84 20DC,ehm,no nejdem sa na to spoliehať radšej 😀 😀 pekne si počkám do konca cyklu,o týždeň by som testla 😉

aliaxa
14. mar 2012

@vardzikova ze ta doktorka by mi mala povedat co to mam a ako ju liecit a s coho to mozem mat ...mykozu mavam 4 roky a doktor do mna pcha len same tabletky spravil mi len vyter ktory bol aj tak negativny a nic sa s tym nerobi

lucecita
14. mar 2012

@vardzikova ahoj micka, ako? videla som fotečku, rastieš 🙂 a ako som písala, o chvíľku sa na fotku nezmestíš 😅 😅 😅 😀 😀 😀