Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu kika, ja neviem, este tomu neverim, druha ciarka bola slabucka
@su_san skoda ze som neurobila fotku a hodila uz to do kosa...ale tak boli tam 2 ciarky, len ta druha slabulinka
@maruskamolny to na tehotenskom teste nevadí moja, tam už aj slabulinká čiarka znamená pozitívny test 😉 skús si urobiť ďalší zajtra alebo pozajtra, mala by byť silnejšia 😉 budem držať palce
@maruskamolny ver tomu, čiarka sa nezjaví len tak z čista jasna...tak si dávaj na seba pozor, trošička sa viac šetri a bude všetko ok...veď daj foto ak máš 🙂
@su_san ja tomu este neverim, skutocne, mysliiis???asi skusim druhy urobit test cez vikend, dnes som 29cyyklu
@su_san nemam fotku ☹
@maruskamolny ked si mala ciarku, hoci aj slabucku, tak je to na dobrej ceste..urobis dalsi testik a uvidis ze ciarka bude silnejsia 😉 inak strasne mile, ze si to vyhodila 😀
@mel84 tak ja som hrozna pesimistka, atd....
@gelinka75 no ma v lekárni zmiatli, lebo mi povedali, že sa nedoporučuje ženám , ktoré by mohli byť tehu piť alchemilku v čajoch...ale tak skúsim pozrieť ešte doma, mala som aj nejaký bylinký ženský čaj značky popradský a ten tiež obsahuje viacero byliniek, myslím 6 druhov a alchemilka je jedna z nich, tak ak nájdem, dám si ten...mám nenormálnu chuť...a si predstav, ja ani kávu nepijem a posledné dva dni som si musela ísť urobiť, lebo som normálne chytila na ňu takú slinu, že som nechápala 😀 😀 😀 😀 ďakujem za rady 🙂
ahojte žienky my sa snažime už take 3mesiace a nič fnuk
@maruskamolny to nevadí, že nemáš foto, my ti veríme 😀 neboj sa a mysli hlavne pozitívne, dávaj si pozor a testi hoci aj zajtra...alebo si kúp ten digi test a tam Ti to vypíše, že koľký si tt...a pošli mi tehu vírusíííííky 😎
@gelinka75 moja som otehotnela, ale nie pocas....
urcite zacni na cas z tabletkou ja som pri prvych bojovala a len si rozhadzala cyklus a mala velke bolesti, pri druhom som zatala a jedla pravidelne,ale prsia boleli asi mi nesadla, ale mozno som dostala ti stravne hormony do tela, a treti plat som nezacala mala som 3 a potom mala byt kontrola, z niekym som sa radila na MK tiez mi poveda nech na to kaslem a ten mesiac sa zadarilo 😉 , neviem mozno pomaha aj ked chlap ma prvy orgaz. a potom zena aj to sme vyskusali, ale u mna bola hlavne psychika, ze mam cancu umelo a tak som to neriesila okrem toho menzes slaby po tablet. neako som myslela, ze tam je mimi a ono iba ten mesiac prislo 😀 😀 😀 , cize bez tabl. nakoniec 😅
@maruskamolny aaaaaale, ved je to neskutocne uzasne, ze prvy testik v zivote a hned dve ciarky 🙂 poviem Ti ze malokto ma take stastie...takze ziaden pesimizmus, ok? 😉
@mihrimach my intenzívne tiež od konca decembra, čiže ako ty, ale nechránime sa už od októbra odkedy nemám HAK a tiež nič...netreba zúfať, príde to v ten správny čas..ak ste obaja zdraví, nebude to dlho trvať, len nesmieš tlačiť na pílu...fúúúúú, ale je to ťažké 🙂 a inak vitaj medzi nami 🙂
@maruskamolny aj ja gratulujem 🙂
@maruskamolny Gratulujem 😉
@fifitko25 no krásne testíky, moc sa teším mojka 😵
@su_san no niekedy v lekarni toho nakecaju 😉 si myslia, ze su ludia uplne tupi, kebyze nemam infosky co si pracne nastudujem tak uz by som podla lekarenskych rad brala kde co 😀 ja ked som hladala alchemilku v lekarni tak mi tvrdila, ze to nikdy nie je ako cisty caj, pricom tu viacere piju cistu alchemilku, skoro ani nevedela co to je, minule som zas chcela kupit indonal a kukala na mna, ze to prvy krat pocuje 😀
@luciok aaale, ved este nemas k comu gratulovat, este to nemusi nic znamenat, moze sa test aj mylit, alebo ta slabucka ciarka, no ja neviem
@mel84 my sa snazime uz 8 mesiacov, ale nikdy som test nerobila lebo vzdy prisla..alebo som cakala ze pride
@su_san ani si envies predstavit ako nam to vsetkym prajem......mne staci tych 8 mesiacov co sa snazime a maam dost
ahojte babuľky, konečne môj grafík vyzerá ok http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@purina12345 pekny graf 😀
fifitko25mozem sa ta opytat, lebo obe sme asi na rovnakej lodi, sme 29dc a obe sme mali druhu ciarku slabu an teste, myslis ze skutocne sme v tom a test sa nemyli?

@gelinka75 a neobsahuje alchemilku?????? lebo nemám doma, ale ak sa môže tak pôjdem kúpiť, lebo mám nenormálnu chuť na taký bylinkový ženský čajík a alchemilku nemôžem (preventívne) 🙂