icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
15. mar 2012

@maruskamolny : pripajam sa ku gratulaciam 🙂

kikaneu
15. mar 2012

@purina12345 ahoj mojka 🙂 aký bol deň? ja som totálne unavená a mám čudný graf, taký som ešte nemala pred ovu 😀 pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@fifitko25 ja sa tak z teba teším 🙂 videla som tie testíky, fakt zosilnela, tak už len oddychuj 😉

delideli
15. mar 2012

...uz som aj zabudla ako dlho to trva, kym na grafe vyskoci nejaka poriadna krivka..zase sa to vlecie a vlecie 🙂taka namaha donutit sa rano vstat a zmerat a pritom je z toho len jedna gulicka 🙂)
http://www.fertilityfriend.com/home/delideli

purina12345
15. mar 2012

@kikaneu ahojky, no celkom fajne, v práci sme stihli vývoz tak nám hroziace ťahanie odpadlo, tu je môj zázrak http://www.fertilityfriend.com/home/purina no tvoj je pekný už od začiatku, žeby bolo teraz ovu o niečo skôr? zvykne pred ovu vystúpiť a tento výstup mi tomu nasvedčuje 😉

purina12345
15. mar 2012

@delideli ahoj moja, no vidím že poctivo meriaš 🙂

delideli
15. mar 2012

@purina12345 : ahoj 🙂 peknucky grafik ten Tvoj,dufam,ze bude zazracny az do konca 🙂
no poctivo ako poctivo 😀 ale snazim sa 🙂

purina12345
15. mar 2012

@delideli juj, veru aj ja dúfam a verím 🙂
a inak ako sa cítiš? chystáš sa nakuknúť na sliznicu? idete už teraz na to?

delideli
15. mar 2012

@purina12345 : drzim palceky a dufam s tebou 🙂
ja som celkom fit,MS nakoniec skoncila pekne, to silne krvacanie po 2-3 dnoch preslo,takze super..na buduci tyzden idem volat novemu doktorovi,karta by uz mala byt unho,ze ako sa mam objednat..teraz este nejdeme skusat,na endokrinologiu mam termin az v aprili,takze zatial som bez liekov,tak to nechcem riskovat a potom plasit a uhanat endokrinologicku (ide velka noc,este bude mat nahodou dovcu a ja budem v strese)..tak necham sliznicku pekne tento mesiac porast a na grafiku len skontrolujem,ci aj ohladne ovulky vsetko funguje ako ma 🙂

lucecita
15. mar 2012

@fifitko25 mojka, pri pozretí tvojich testíkov som totok : 😢 ale od šťastia....moc ti to želám a držím palčeky, nech to aj doki potvrdí a o 8 mesiacov máš krásne bábo v náručí 😉
@kikaneu ahoj mojka, ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a ľavobok príšerne bolí, doobeda mooooc, a aj teraz ho cítim 😠 asi sviňa zasa rastie 😠 😠 😠 ale podľa hlienika sa blíži ovula 🙂
@purina12345 no tedaaaa, ja som vedela, že tam bude ovu v ten deň a poistené to je, tak držím palce, nech neklesáš 😉 ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

purina12345
15. mar 2012

@delideli tak to áno, asi bude lepšie mať liečiky po ruke, tak len meraj a nezabudni sa sem tam pochváliť s grafíkom 😉

lucecita
15. mar 2012

@delideli prečo meníš dokiho, ak sa smiem opýtať? ináč, som rada, že sa cítiš dobre 😉

bubacik5
15. mar 2012

Ahojte mojky, tak ja som dneska takto http://www.fertilityfriend.com/home/393359 pomalicky uz klesam ☹ a boli ma aj brusko...asi uz mrcha pride ☹ ☹ ☹

vavenecka
15. mar 2012

@vardzikova ee,zatiaľ sa mi nechcelo,no možno budem prinútená,aby som si bola istá 😀 😀

vardzikova
15. mar 2012

@spula22 ja lasko ani neviem ... to je ešte daleko 😉

vavenecka
15. mar 2012

@mel84 jjj,teda aspoň hlava nebolí a aj nosná diera sa uvoľní,ale len keď niečo robím,keď ležím,tak sa upchá,sviňucha 😀 ďakujeem,už očakávam len zlepšenie 🙂 ešteže som si tú kapustnicu uvarila,stále ju tlačím,nič iné mi ani nejde na chuť 😀

vardzikova
15. mar 2012

@fifitko25 jeden z nich je už silnejši 😀 juuuj tešim sa s tebou volala si už dokymu?

vavenecka
15. mar 2012

@spula22 jupiii,super,som rada,že je všetko OK 😉 na mimčo by som sa veru rada kukla,ale veď si počkám nabudúce 🙂

lucecita
15. mar 2012

@vardzikova starká čaves 😀 máš správu na FCB a potrebujem odpoveď, tak sa prihlás 😉

vavenecka
15. mar 2012

@fifitko25 jeeeej moja,krásne tmavne,z tohto už musí byť len bábo 🙂 už si objednaná u dokiho?

aknedz
15. mar 2012

@fifitko25 ahojky, super! Síce je fotka malá ale druhá čiaročka je viditeľne silnejšia, teším sa s Tebou a želám veľa šťastia! 😉

e.l.i
15. mar 2012

@bubacik5 my snazime uz od jula...a z toho som nervozna ...a zufala,mam teraz velke obavy ako dopadneme v utorok na spermiograme..
A kocky dnes mam taku slabu mrchu ze ako nechapem .nieco medzi mrchov a spinenim...a vcera bola normalna a dnes sa mi zastavuje

purina12345
15. mar 2012

@lucecita ahoj, no zmenila som na pondelok o 0,4 stupňa aby mi to dalo na tú nedeľu lebo vtedy ma riadne bolel vaječník a v pondelok som už mala hustý výtok tak mi to tak sedí, uvidíme čo bude ďalej
tebe sa už niečo pekné risuje v grafíku 😉

lucecita
15. mar 2012

@purina12345 aj ja niekedy zmením podľa seba 😀 aj ja som na teba zvedavá, musíš dávať denné hlásenia ako mi dve s kikaneu 😀 noooo, aj ja si myslím, že dnes alebo zajtra bude ovula...dnes aj ten hlienik je...uvidím ako ranná teplota 😉

bubacik5
15. mar 2012

@e.l.i my sa snazime pol roka...a tiez uz z toho zacinam byt zufala...ale ked mrcha dorazi...poslem mojko uz konecne na spg. dufam, ze vam to dopadne dobre budem drzat palceky.
mrchu mam aj ja hociako...a dokonca sa mi stalo ze som ju mala dva dni, treti den vobec nic a az stvrty den bola...tiez nechapem cim je ovplyvnovana

purina12345
15. mar 2012

@lucecita budem sa snažiť, ja si tu teraz pekne sedím a ešte mi treba toho toľko urobiť, zasa budem večer rada keď si sadnem k telke 😀 tak ale tento víkend ideme k rodičom na oravu tak možno zasa len nakuknem a pridám aspoň grafík 😉

lucecita
15. mar 2012

@purina12345 ja som len pozametala dlážku v celom byte a umyla riady 🙂 teraz pijem alchemilku a budem chodiť z nej každých 10 minút cikať 😅 ani mne sa nič nechce, nechávam si na víkend žehlenie a okná by som chcela umyť, aspoň dve, lebo pred sviatkami nebudem schopná 🤐 to máš ďaleko rodičov?

kikaneu
15. mar 2012

@purina12345 pekne si si vystúpala 🙂 takže žiadne nadčasy sa nekonajú, chvalabohu, 😉 nám na pondelok drbol poradu po siedmej hodine, to je o pol tretej a mne končí posledná hodina 10:10....asi ma v tej škole porazí, neviem čo budem robiť toľko
ale ovu cez tento víkend by ma veľmi potešila, no keď nebude, tak nebude 🙂 pohoda

kikaneu
15. mar 2012

@lucecita no tiež to u teba vyzerá zaujímavo, že každú cvhíľu je to tu 🙂 a inak aký bol deň?

lucecita
15. mar 2012

@kikaneu to ti zasa takt dodrbkal deň s poradou? čo neni normálny? 😠 aj ja si myslím, že buď je dnes alebo zajtra bude, uvidím ráno s teplotou 😉 a deň bol super, v robote pohoda, ani som nečakala, že budem rada chodiť do práce 😀 a potom som sa s mamou prešla do Lidlu, bolo super vonku a teší sa na víkend, mm dofrčí asi na skútri a pôjdeme sa previesť 😀

purina12345
15. mar 2012

@lucecita @kikaneu my sme obidvaja z oravy a žijeme pri partizánskom, našťastie ked sa ťahajú nadčasy iba dve hodky no ale už musím zdvyhnúť ritku a ísť porobiť čo treba, tak zatiaľ čaute