Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova jáááj no bodaj by, bodaj by...ukázalo mi to slabunkú čiarku na 3 rôznych testíkoch
@miriamka3 tak to je super ked testneš o dva dni tak už bude určite silnejšia 😉
@vardzikova no už nebudem, doteraz ma to trhalo tak že som už 2x bola dnes v lekárni ... 😀 až v nedeľu, budem sláviť narodky tak by som mala pekný darček 🙂
@miriamka3 no ved to bude akurat o dva dni 😀
@vardzikova tak tak, pekne to vychádza,len dúfam že bude tá čiaročka silnejšia 🙂
@miriamka3 bude neboj sa a podľa tehu kalkulačky ti vychadza ktory tt?
@vardzikova jáááj tak keď mi poradíš ako to zistím tak ti poviem 😀 ja som v tomto amatér, ani teplotu som nemerávala, ani nejak nesledovala ovulku, proste nič...
@miriamka3 daj si do googlu tehotenska kalkulačka a hned prve by to malo byť alebo počkaj pošlem ti link tam si potom hore zadaš datum poslednej MS a vypiše ti tt
http://tehotenstvo.academy.sk/
@vardzikova vyšlo mi podľa toho cca 3tt .. ale potom čumím ako puk.. 😕
@miriamka3 v podstate berie sa to že tvoje tehotenstvo trva od poslednej MS ale logicky to vypliva že babo ma ešte iba tyžden ... lebo sa odratavaju dva tyždne či ako to je
@vardzikova vieš ja preto lebo čo sme tu kedysi s babami riešili Jonáša tak ono to asi vychádza fakt na jeho dátum 🙂
@mata_ba
@vavenecka
@mistisa
ten Jonáš asi fakt zabral 😀
@miriamka3 dnes rano som skusala odfotit, urobila som par fotiek, ale nevidno nic.....muz hovori, ze tam nic nie je...je tam, ja to vidim, na jasnom svetle, ale na fotke to nevidno...tak som ani nedala....dam zajtra, ked nahodou bude vidno.....moj muz ma neznepokojuje, on nic nevidi, uz starne a musi hodit brila na nos, ked chce nieco vidiet, a ked zabudne doma, v obchode mu musim citat nalepky a navody, ako blby a blbsi 😀
@fifitko25 cica a ako sa citiš?
@fifitko25 čakááááámeee...na to čo napíšeš 🙂
@miriamka3 je to tam...uvidíš... 🙂 len nech čiaročka pekne silnie...
@vardzikova ahoj moja..ako sa máš?...ako si užívaš tehu?....bruško som videla,,,rastie ti pekne.... 🙂
@kikaneu no prisla nam dobra ponuka od kamarata co roby kuchyne tak sme ju zobrali.este doroby skrinku.len este chcem preburat taky pult z kuchyne do obyvky tak neviem kedy sa pustime do toho a este treba dat podlahu a kupit varnu dosku 😝
@miriamka3 urcite je to v brusku ked uz bol dnes silnejsi blahozelam 😉 a foto nemame?
@miriamka3 akoze tym kockam co si pisala vysiel Jonas??? 😕

@miriamka3 pekne vidno o chvyľočku to budu riadne koľajnice 😀