icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita ja som žiadne nevidela, lebo som dozadu nepozerala, ani nemienim, len mi daj nick, že kto to je nová tehu, nech som v obraze ....no super moja, že aspoň tieto výsledky sú v pohode 😉 aj mne bolo horúco, ale bola som dnes s kolegyňami na kávu a vínko, potom ešte u kámošky na druhú kávu 😀 a tiež chcem zajtra umývať okná 🙂

lucecita
16. mar 2012

@kikaneu fifitko25, bubacik a miriamka3 no proste sa teším, ale mi je smutno teraz ☹ asi som to tu nemala mrkať dozadu, do kelu 😠 😠 😠 tak budeme spolu umývať 😀 ja som bola na kávu u našich a zajtra večer idem s kámoškou na drink, tak sa teším na ňu...a asi sa sundáme, nakoľko jej potencionálny chce byť len kamarát, a to na začiatku chcel viac 😠 😠 😠 tak to ideme prebrať a poriadne zapiť a aj to moje oné zapiť, bo dlho asi nebudem môcť 😠 😀

moni1007
16. mar 2012

@lucecita jooj aj mna uz dnes chytila riadna depka,ale bola som sa prejst a nacerpala som pozitivnu energiu zo slniecka 🙂 ked uz sa tu tolko tehuliek hromadi, neverim, ze nam sa to bude vyhybat 🙂

lucecita
16. mar 2012

@moni1007 ja som rada s nimi, ale aj ja sa snažím a houby z toho 😠 ale ako má byť bude, nechávam to tak a nemyslím na to...idem myslieť pozitívne, nemôžem depkovať, nepomôže mi to, len ublíži 😀 nevyhne sa to ani nám a budeme sa tu aj my hrdiť o pár dní takými paličkami 😀

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita fifitko viem, z tej sa veľmi teším 😀 ja neviem, mne to už nejak nič nerobí, môžem vidieť pozitívnych testov koľko chcem...so mnou vie zamávať len to, keď sa dozviem, že niektorá otehotnela a bábo nechce a ešte keď ide nejaká na interupciu, toto ma strašne štve 😠 tak už nemrkaj nabudúce, pre istotu 😉
no, to nie je zlý nápad, ja som už dávno nebola, ale ani nechcem, keď si predstavím ako mi je potom zle, no fuj 😝
inak, včera večer som si robila ten deviatacky test zo sloviny a dnes už sú výsledky a mám 24 bodov z 25 😀 tak sa vytešujem 😀

moni1007
16. mar 2012

@lucecita no ved aj ja sa a nimi tesim,aspon nas mozu nakazit... 🙂 no ja som vlastne uz depku mala vcera,lebo som myslela,ze ms uz nedostanem,kedze som sa tak dva tyzdne pred ms citila divne, posledny tyzden ma tak pobolieval zaludok,z nicoho nic mi prislo slabo a na koniec s jednodnovym meskanim dorazila ms. som bola nastvana,ale tak tento mesiac to isti. a to by mohlo vyjst na december, to by bol potom darcek na narodky alebo na vianoce...to je moj pozitivny pristup 😀

lucecita
16. mar 2012

@kikaneu to ja si dáme len tak v norme, zasa nebudem gŕcať, neboooooooooj 😀 😀 😀 ty si aká dobrá, koksoooooo...to ja mám takú geniálnu karamarátku 😀 😀 😀 ako som písala v príspevku vyššie, kašlem na to, idem myslieť pozitívne, lebo toto mi len škodí a nepomáha 🙂 teraz budem mať zasa dačo nové v snažení, tak uvidím ako to dopadne 😉 len nebudem s vami pár dní v kontakte, ale musíte to tu prežiť aj bezo mňa a potom sa ma nezbavíte, keď budem na PN 😀 😀

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita no to som rada 🙂 ale, veď to bolo brutálne ľahké 😉 skúsim ešte maturitný, keď budem mať čas 🙂 tak, tak 🙂 mysli pozitívne, to je polovica úspechu 🙂 ja verím, že ti to dopadne dobre a budeš hlásiť dvojčiarkový testík aj ty 😉 ja sa ťa zbavím raz-dva 😀 budem totiž v robote 😀

janie80
16. mar 2012

Caute kocky, po hroznom tyzdni konecne vikend... Mrcha uz dufam konci, tak dufam, ze urobila jarne upratovanie v maternicu a caka podnajomnika... 😉

kikaneu
16. mar 2012

@janie80 ahoj, no rýchlo to zbehlo, nie? 🙂 dúfam, že sa vám podarí tento cyklus 😉

fifitko25
16. mar 2012

@azzura tfuj tfuj tfuj posielam Tehu pluvanec 😉 😀

lucecita
16. mar 2012

@kikaneu tak skús a daj mi vedieť ako by si dopadla na mature 😀 mne mm práve zaliať alchemilkový čaj, ale asik pijem dnes posledný, uvidím ako zajtra teplota...daj si aj ty 😉 áno, budem myslieť pozitívne, keď už výsledky mám negatívne 😀 😀 😀 😀 hej, to ma nenapadlo, že ty budeš makať a ja ležať v posteli 😀 vieš čo ma napadlo? máva každá žena raz dva krát za rok anovulák, alebo je to výnimočné?

fifitko25
16. mar 2012

@lucecita och moja ☹ keby som mohla tak sa s tebou o Tehu podelim 😉 sama ešte neverím, že je to pomaly pravda 🙂 som ako na ihlach, lebo cítim divne tlaky v brusku, niekedy ako na mrsku a chodím sa kontrolovať ma wc či náhodou nekrvacam 😅 ale ak je to ako nakaza, tak tfuj tfuj tfuj

lucecita
16. mar 2012

@azzura micka ahoooooooooj 😉 sme sa ako dlho "nevideli"? ako sa máš, čo snažilkovanie a ako mesiac po laparke?

janie80
16. mar 2012

@kikaneu strasne rychlo... Dnes uz 4dc... V pondelok idem na diabeto vysetrenie, tak sa tesim a aj strasne bojim .. Co ked mi najdu nejaky dalsi problem? 😕

janie80
16. mar 2012

@fifitko25 asi mi nieco uslo... 😅 tesiiiiiiiiim sa a drzim silno silno vsetky palce... 😉

lucecita
16. mar 2012

@fifitko25 ja som si myslela, že sa na mňa pre niečo hneváš, bo som ti písala veľa správičiek a neodpísala si mi na ne, len si dala páči sa mi to....a teraz som aká prekvapkaná, že si napísala 😀 no aj tak sa strašne moooooooc s tebou teším, aj keď tak trošku závidím ☹ ale v dobrom a prajem ti to....ja si ešte počkám na taký výsledok ako máš ty, ale nevadí, najlepšie na koniec, však @kikaneu? 😀 😀 😀

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita dobre 🙂 dám vedieť potom 🙂 žeby som si dala? už som jeden mala 🙂 no ja som čítala, že môže mať jeden až dva anovuláky, takže asi to nie je pravidlo, ale možné to je....a prečo ti to teraz napadlo?
@janie80 neboj, mysli pozitívne, nič ti už nenájdu 😉

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita a veru, najlepšie nakoniec, alebo trpezlivosť ruže prináša 😉
@fifitko25

lucecita
16. mar 2012

@moni1007 mne teraz meškala 4 dni, mrchovské príznaky žiadne, proste som bola bez bolesti a pritom ja mávam od ovu mrcha bolesti a aj prsia ma bolia...a teraz fakt nič, aj duch na testíku sa objavil, ale potom došla mrcha 😠 no nevadí, ideme ďalej a spolu to dokážeme 😉

janie80
16. mar 2012

@kikaneu uz je toho fakt dost, tak dufam, ze sa len potvrdi diagnoza, hned budu vediet vysledky a nasadia liecbu..., ja raz mamina budem... Len keby som aspon tusila, kedy... ☹

kikaneu
16. mar 2012

@janie80 uvidíš, že to bude čoskoro....tu je to nejaké nákazlivé 😉

lucecita
16. mar 2012

@kikaneu tak tak a my pekne spolu a na koniec, ale predsa 😀 😀 😀 😀 neviem, tak mi to teraz napadlo, že by mohol byť práve tento mesiac anovulák, keď...ale asi nebude, cítim vaječníky, mám hlien a teplota vyzerá na ovu 😠 ale nemusí mať anovulák, či vždy býva?daj si, ja si ju idem už skúsiť pochlipkávať 😀

janie80
16. mar 2012

@kikaneu no, dufam, ze tehu virusy sa siria celym konom a su vysoko nakazlive 😉

fifitko25
16. mar 2012

@lucecita ale prečo by som sa hnevala 🙂 len nestiham na všetko písať, v robote nás stále kontrolujú ☹ a poobede sa cítim strašne unavena aj teraz som úplne vyradena z prevádzky ☹ ved Vieš že som chcela s tebou a s @kikaneu v skupinke a strašne som vam držala palce....

janie80
16. mar 2012

@lucecita ja som mala za posledny rok asi dva anovulaky... Kuk moje albumy... Ale zase, ja mam na to diagnozu..... 😖

moni1007
16. mar 2012

ale tak to este nemusi znamenat, ze nie si tehu. su baby co mali ms a boli tehotne a ked ti vysiel duch na teste?no ja som tiez pocitovala viacere priznaky,vcera ma tak zvlastne ako este nikdy parkrat pichlo v podbrusku, take ostre pichnutie to bolo...ale presne ideme dalej a vyjde to.len my uz mame len necely mesiac na poriadne snazenie,lebo potom manzel zacne chodit na tyzdnovky...a ty pijes len alchemilkovy caj alebo uzivas aj nieco ine?

fifitko25
16. mar 2012

@janie80 ďakujem ešte sa spamatavam 😅

janie80
16. mar 2012

@fifitko25 len sa pekne spamataj, drobec potrebuje spamatanu maminku.... 😉

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita tak, tak 🙂 ale čosi? nebude...tam skáču teploty zo dňa na deň hore-dole o poriadne veľa..........ja si myslím, že nemusí byť......keby sa mi chcelo tak pomeriam celý jeden rok a by som ti potom povedala 😀 ale sa mi nechce, tak nebudem meriať celý rok 😀 tak idem si zaliať aj ja 🙂
@janie80 určite 😉