icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
16. mar 2012

Ahojte kocky..co nove od pobedia?o tehulkach viem 🙂

kikaneu
16. mar 2012

@fifitko25 nič si z toho nerob moja, ty sa len pekne teš zo seba, na nás raz tiež vyjde rad, my si však ešte počkáme 😉 ďakujeme 😉

kikaneu
16. mar 2012

@mata_ba ahoj 🙂 teba som dávno nevidela, ako si žiješ?

fifitko25
16. mar 2012

@purina12345 mojka ďakujem 😉 HCG zatiaľ 416,79 ale som len 30 DC, na prvé sono vyšetrenie idem v piatok o týždeň... Cítim take divne tlaky v podbrusku a mierne pichanie, je to ok? Som akási vyplasena zo seba 😕

fifitko25
16. mar 2012

@kikaneu len ked viem aké to je ťažké dosiahnuť cieľ, tak by som vam to chcela dopriať Čo najskôr 😉

mata_ba
16. mar 2012

@kikaneu ahoj..co ja viem...bolo aj lepsie...asi mam anovulak ( www.fertilityfriend.com/home/mata_ba )a do toho este aj mykozu,ktoru uz chytil aj mm..asi este hodku musim trcat v robote a tak...nedari sa mi v nicom...

janie80
16. mar 2012

@fifitko25 jasne, ze je to ok... Maternica sa roztahuje a robi miestocko.. Ja som take necitila a potratila som... Takze toto je urcite ok 😉

moni1007
16. mar 2012

@mata_ba skusala si na tu mykozu tea tree olej?

fifitko25
16. mar 2012

@vavenecka ahoj cicus, uz ti je lepšie? 😉

fifitko25
16. mar 2012

@janie80 och to ma mrzí že si prišla o fazulku ☹ tieto stavy mi začali dnes akurát tak som akási nesvoja... Tak idem myslieť pozitívne 😉

mata_ba
16. mar 2012

@moni1007 nie 😕 kupila som si nejaku tabletku na zapitie myko nieco a canesten combi...a robim si sedaci kupel z nechtika...a ten tea tree kde kupim?teda viem,ze sa to pouziva na plet,ale na mykozu???

moni1007
16. mar 2012

@mata_ba ja som ho kupila v lekarni. par kvapiek sa nakvapka na vlozku. mne to teda zabralo....ani neviem ako som sa uz o tom dozvedela,lebo ja som mala mykozu pred par rokmi, ale myslim,ze mi to poradila spoluziacka,co mala v tejto oblasti dost problemy.

spula22
16. mar 2012

@fifitko25 milacik neboij sa 🙂 tie bolesti su ok 🙂 ja som mala dost dho poci, ze mi ide prist mrcha, take podobne bolesti ako mrchovske , ale neprisla.neboj a hlavne sa nestresuj.fazulka ziaden stres nece .-)

janie80
16. mar 2012

@fifitko25 neblazni.... To, ze je toho vela, neznamena, ze sa to tyka aj teba... Tvoja fazulka je v najlepsom poriadku... Ma najlepsiu maminu na svete, vybrala si ju a dotiahnete to pekne spolu do konca... Ja som mala v7tt hcg 68, tak na take ani nemysli... O chvilu nam tu budes pisat o najkrajsom zazitku svojho zivoa, ako si videla srdiecko... 😉

moni1007
16. mar 2012
lucecita
16. mar 2012

@kikaneu to ani nebudeš merať, šak teraz meriaš naposledy, nevieš? ja ešte jeden dva a potom to stopnem 😀 😀 😀 no ja len tak sa pýtam na tie anovuláky, ma to napadlo a ani neviem prečo 😀 😀 😀 ja som už skoro vypila 😀
@moni1007 robila som si tehu test na MDŽ, lebo krámy boli ako keby ani neboli, slabučké 😀 ale bola len jedna čiaročka a teplota teraz je nízka na tehu...ale neva, idem ďalej..pijem alchemilkový čaj a v robote po obede si dávam kyselinu listovú...nič iné a ani nebudem nič viac...ty berieš čo?
@janie80 mňa len zaujíma, či musia byť vždy alebo je to výnimočné...
@fifitko25 hej, ja viem, že sme mali byť spolu v skupinke a ty si to všetko pokazila 😀 😀 😀 😀 fakt pekné od teba 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

mata_ba
16. mar 2012

@moni1007 ahaaa...dakujem za radu...hadam to aj vyskusam...

purina12345
16. mar 2012

@kikaneu @lucecita @fifitko25 ahojte babuľky tak už sme na orave
tak riadny spád, no uvidíme čo s toho bude 🙂
zuzka to je úplne v poriadku že niečo cítiš, ono sa to aj podobá na mrchu ale je to uhniezďovanie a maternica sa rozťahuje tak to je úplne v poriadku 😉 moc sa s tebou teškááááám

moni1007
16. mar 2012

@lucecita ja tiez pijem alch.caj, jem kyselinu listovu a kratko uzivam aj femigard, lebo som tu o nom dost citala...tak snad to coskoro zaberie,ale nemeriam BT.rozmyslam ci zacat 😒

moni1007
16. mar 2012

@mata_ba niet zac 🙂

janie80
16. mar 2012

@lucecita to netusim.... Mne doki povedala, ze aj ked som do potratu mala cykly tak na striedacku, ze jeden bol 30 a dalsi 35 dnovy, mohlo byt jednym z priznakov mojej diagnozy... Ale citala som, ze 1-2 krat do roka anovulak je v pohode...

mata_ba
16. mar 2012

@moni1007 dakujem velmi pekne...len mi je divne,ze pri mykoze sa vacsinou popisuje husty biely vytok...a ja ho mam uplne ako egg hlien..vcera a predvcerom bol biely,dnes uz nie...no nic...este raz dakujem

lucecita
16. mar 2012

@purina12345 ja som si práve spomenula, že ste si šli užívať Oravu 😉 😉 tak si to tam teda poriadne užite...spád je pekný, hádam z neho aj dačo bude 😀
@moni1007 ja som už nechcela merať, ale prehovorila ma kikaneu...ale zmeriam ešte jeden dva cykly a končím... 😉
@janie80 ďakujme za odpoveď, ja ho ale nechcem 😅

delideli
16. mar 2012

@fifitko25 : tie tlaky a pichanie su v poriadku,ako pise purina fazulka sa stale hniezdi,navyse sa postupne roztahuje maternica- pre telo je to nezvyk..vela bab to malo a vsetko bolo ok, ja som sa na to pytala tiez doktorky a vraj je to bezne najma takto na zaciatku..takze ziaden stres, pekne sa opatruj,oddychuj a uzivajte si s fazlukou tych krasnych 9 mesiacov 🙂drzim vsetky palciaky 🙂

moni1007
16. mar 2012

@lucecita tak ja mozno len tak vyskusam,aby som zistila ako to je u mna...a kolko sa uz snazite o babo?mozno som to aj citala,ale mam taky mis mas v hlave,kedze som tu nova a vas je tu tolko 😀

lucecita
16. mar 2012

@moni1007 my sa snažíme od septembra 2011...ale ja mám tumor na ľavom vaječníku a nie a nie prasknúť...preto sa nám nedarí ☹ a vy sa koľko snažíte?

purina12345
16. mar 2012

@lucecita vždy chodíme raz za mesiac kuknúť ako si tu žijú, som zvedavá aká bude zajtra, no neviem či sa prebudím okolo piatej lebo budík si nebudem dávať, na to som moc unavená

fifitko25
16. mar 2012

@spula22
@janie80
@purina12345
@delideli ďakujem babule, k dokimu idem az o týždeň, to bude cela vecnost, kým sa na všetko opytam 😀

janie80
16. mar 2012

@lucecita ja tiez nie.... Sancu otehu chcem mat 12 krat do roka. Cc 😅

fifitko25
16. mar 2012

@lucecita fakt ma to mrzí mojka že som to pokazila 😀 😀