icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
19. mar 2012

@bubacik5 poobede dám foto všetkých testov do albumu, dnes bol silnejší ako v piatok, teším sa 🙂 tvoje som uz videla, super 😵

fifitko25
19. mar 2012

@aknedz ďakujem tiež chcem byt opatrná 😉 kávu som uz odstavila a pijem Caro vitality s vlakninou, dám si ráno, taký Moj kavovy ritual 😉 aj aloe škodí, pozriem k purinke do blogu 😉

franzziska
19. mar 2012

@fifitko25 dobre moja, tesim sa 😵 😵 ako sa citis, inak?, pocitujes to ? 😉 😉

miriamka3
19. mar 2012

@fifitko25
@bubacik5
@mata_ba
@mistisa
@vavenecka
@vardzikova
babule tak doky nič nevidel, vzal mi krv, výsledky budú zajtra a potom sa uvidí... 😒

bubacik5
19. mar 2012

@fifitko25 dobre budem sa tesit 😵

bubacik5
19. mar 2012

@miriamka3 ved je este skoro. zajtra sa ti to potvrdi a bude 😉

miriamka3
19. mar 2012

@bubacik5 no ja dúfam, vedel kedy bola posledná mrcha atď, robil mi vnútorné sono ale vraj nič nevidí tak neviem 😒 krv mi vzal na základe toho že mi vyšli pozitívne testy doma 😔

eri28
19. mar 2012

caute dala som dve fotky z dnesneho echa kuknite, posunuli sme sa sme iba v 10 tyzdni, neva 😉

su_san
19. mar 2012

@miriamka3 neboj kočka, ešte je skoro, zatra Ti to krvička potvrdí, vidno väčšinou od 5 tt len domček pre baby a baby počuť srdiečko ešte neskôr 🙂

su_san
19. mar 2012

@eri28 nádhera, je to iste úžasný pocit, veľmi Ti držím palčeky ..a ako budúci otecko? stará sa o Teba? nech ťa len pekne rozmaznáva 😎

su_san
19. mar 2012

@fifitko25 zuzanka, drž sa a nenechaj sa vystresovať v práci, všetko potom bude v najlepšom poriadku a teš sa na manželíka 😀

su_san
19. mar 2012

@pacica ahoj kočka? ako sa máš? videla som tvoj ovu test, ovu už sa ti blíži, testni dnes 😀

spula22
19. mar 2012

@fifitko25 ahoj laska 🙂 ako mas ? ako sa citis? dufam, ze sa mas ok 🙂 ja pijem specialny tehotensky cajik´Leros a aj kamilkovy a samozrejme ovocne 🙂

mata_ba
19. mar 2012

@miriamka3 este je moc skoro mojka..krvicka potvrdi..nestresuj,tes sa 🙂

mattuliatko30
19. mar 2012

@miriamka3 to nevadí..neboj...isto neskôr čosi uvidí....a kedy ti kázal prísť znovu?.či čaká teraz na výsledky z krvi?

pacica
Odpoveď bola odstránená
chorucka
19. mar 2012

Ahojte babyyyyy 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
19. mar 2012

@pacica sexikovat je dobre v den ovulky 🙂 ale najplodnejsie obdobie je 3 dni pred ovulkou,v den ovulky a den po ovulke...

@chorucka ahooooj..no co ty???ako si nazivas???

mistisa
19. mar 2012

@miriamka3 ahojko no mojko asi este skoro na to aby videl nieco.ale uvidis ze testiky z krvy urcite potvrdia 🙂 drzim palceky moc daj vediet 😉 😉 😉 😉

chorucka
19. mar 2012

@mata_ba ahoj no celkom fajn len keby uz boli tie // 😒

chorucka
19. mar 2012

@pacica Ahoj 🙂

moni1007
19. mar 2012

@mata_ba no my sa snazime od augusta,ale aktivnejsie az od decembra,kedze manzel chodil na tyzdnovky. a o chvilu zas zacne chodit ☹ dufam,ze sa nam to uz skoro podari 🙂

chorucka
19. mar 2012

@mata_ba inak co nove kto je tehu?

mistisa
19. mar 2012

@miriamka3 @pacica @chorucka @mata_ba @fifitko25 @vardzikova @vavenecka @bubacik5 @franzziska @purina12345 @gelinka75 @zujka2
ajojkajte koceny tak co je tu nove? ja som dnes mala strasne bolesti rano a ked som isla na WC tak ze sup mrsina 🙂 chvalabohu dosla teraz a buduci tyzden mozem veselo vykrocit na laparku aspon mi ju nepresunu kvoli mrsine 🙂 no a inak u mna nic ine 🙂 dnes som bola pre vysledky z krvi na predoperacne vsetko mam nastastie dobre akurat pecenovky troska zvysene a zajtra interne 🙂 tak beham. 😒 😒 ☹ ale uz nech je po laparke a bude dobre vsetko 🙂 a vy co nove babulky? tehulky ako sa citite?a netehulky ako pokracujete? 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 som tu dlho nebola tak vyzvedam chichi 😀 😀 😀 😀

azzura
19. mar 2012

@chorucka ahoj, ty zijes 😝

azzura
19. mar 2012

@mistisa ahoj, takže mrcha dorazila, super......sa ti to krati na laparku 😉 neboj, vsetko bude ok

mata_ba
19. mar 2012

@chorucka aj to bude..a tehu..juuuj no fifitko25, miriamka3,bubacik5,eri28,luciok...velmi najdejne vyzera purina12345...

mata_ba
19. mar 2012

@moni1007 drzim palceky moc 🙂