Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 dobre moja, tesim sa 😵 😵 ako sa citis, inak?, pocitujes to ? 😉 😉
caute dala som dve fotky z dnesneho echa kuknite, posunuli sme sa sme iba v 10 tyzdni, neva 😉
@miriamka3 to nevadí..neboj...isto neskôr čosi uvidí....a kedy ti kázal prísť znovu?.či čaká teraz na výsledky z krvi?
Ahojte babyyyyy 😀
@miriamka3 @pacica @chorucka @mata_ba @fifitko25 @vardzikova @vavenecka @bubacik5 @franzziska @purina12345 @gelinka75 @zujka2
ajojkajte koceny tak co je tu nove? ja som dnes mala strasne bolesti rano a ked som isla na WC tak ze sup mrsina 🙂 chvalabohu dosla teraz a buduci tyzden mozem veselo vykrocit na laparku aspon mi ju nepresunu kvoli mrsine 🙂 no a inak u mna nic ine 🙂 dnes som bola pre vysledky z krvi na predoperacne vsetko mam nastastie dobre akurat pecenovky troska zvysene a zajtra interne 🙂 tak beham. 😒 😒 ☹ ale uz nech je po laparke a bude dobre vsetko 🙂 a vy co nove babulky? tehulky ako sa citite?a netehulky ako pokracujete? 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 som tu dlho nebola tak vyzvedam chichi 😀 😀 😀 😀

@bubacik5 poobede dám foto všetkých testov do albumu, dnes bol silnejší ako v piatok, teším sa 🙂 tvoje som uz videla, super 😵