Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@pacica no pekne moja pekne 🙂 uvidis ze budu dve ciarky daj vediet ano? ja sa nejak tak pomaly chystam na tu laparku 🙂 mame aj s ocinom pekne darceky.tatina vezieme s mm vo stvrtok do novych zamkov na operaciu krizov a v sobotu ma narodeniny a ja idem bud. tyzden na laparku a v sobotu by ma mali pustit a v utorok mam narodeniny 🙂 tak mame pekne darceky hm.a inak varim a lezim bo ma boli brusko z mrsiny ☹ ☹ ☹
Ahojte babuľky 😉 vás dočítavať a sranda, aký kopec rovnakých správičiek som čítala 😀
@kikaneu @purina12345 @vardzikova ahojte babuľky špeciálne pre vás 😉 tak ja doma z práce, varím šošovicovú polievku, som chcela do mesta skočiť, ale nemám akosi náladu...pôjdem zajtra alebo stredu...graf takto a celý víkend aj dneska ma bolí ten hnusný ľavobok, raz ako keby mi tam ihly pichali alebo taká klasická tupá bolesť 😠a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita
ahojte dievcata,som po laparoskopii a mam maly problem. hned po laparke som mala 28 DC a teraz uz som 31 DC a mrcha nikde. mala niektora z vas tiez nieco taketo? ja som pred laparkou mala nepravidelny cyklus a ked som po laparke mala 28 DC tak som myslela ze sa to upravilo. teraz neviem co mam robit. testovat este nechcem,aby som znovu nebola sklamana a smutna.
@mistisa cakala som,ale.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@katuska54 no hadam ano.alebo teda urcite ano 🙂 ja mam PCO idu mi vajecniky napichovat mam tak zhrubnute steny vajecnikov ze neprepustia vajko.u mna menzes je taky ze ked nedaju vyvolavacku nemam aj pol roka.a ovulka samozrejme tiez neni.no a tak.a kde ti robili laparku? ja idem do ruzinova do BA prvy krat v zivote idem do nemocnice 😉 😉 😉 ze adrenalin pre mna chacha 😀 😀 😀
@katuska54 no ja budem v ruzinovskej nemocnici 🙂 buduci stvrtok mam prijem a v piatok ma robia.no preto ani nam sa nedari.mm ma dobry spermiogram vsetko ostatne je oki len tie moje polycysticke vajecniky nam to kazia.tak spolieham na to ze ked dojdem domov po laparke sa podari.ked na prvy pokus ideme potom na IUI 😉 😉 😉 a tvoj mm ma dobry SPG?
@mistisa jej on ma vyborny SPG 😀 doktorka sa ho pytala ci nechce darovat 😀 no aj my mame ist na iui,tak preto cakam na mrchu. dr nam povedala,ze ked sa teraz nepodari,tak pojdeme na iui. takze po laparke som mala hned mrchu a hned sme snazilkovali,tak ja len dufam,ze sa chlapci dostali tam kam mali 😉
Ahojte tehuľky a snažilky. V prvom rade blahoželám všetkým tehuľkách a všetkým snažilkám prajem, aby si čoskoro na tehu teste našli vytúžené // čiaročky. My sa s priateľom snažíme asi rok. Po vysadení HAK mi mrcha veľmi štrajkuje. Bola som u dr., dal mi duphaston, ale aj počas jeho papania sa mojej grófke neuráčilo chodiť pravidelne. Aj keď pred HAK nechodila ako hodinky, bola tam tolerania 3-5 dní. Zo začiatku som si myslela, že je to stresu, končila som VŠ. Po škole sme boli na dovolenke Egypte. Tajne som dúfala, že si domov donesieme "egypťana". Ale nič také... 15.03.2012 mi po 56 dňoch dorazila mrcha ☹ Dovtedy som v kútiku duše verila, že sa už konečne podarilo, ale zase nič... ☹ Dnes už len tak trošku špiním, ale mám akési plné prsia a kŕče v podbrušku. V máji máme svadbu. Tak dúfam, že pri dokončovaní príprav na svadbu nebudem myslieť na snažilkovanie a konečne sa nám to podarí... 😉
@miriamka3 moja ale to ešte nemusi nič znamenať... počkame s tebou na vysledok 😉

@mistisa ahoj moja..no tak super,idete do toho v spravny cas 😉 ja dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..dnes ma vsak dost pobolieva v podbrusku,ale nie je mi zle konecne 🙂