icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
19. mar 2012

@mistisa ahoj moja..no tak super,idete do toho v spravny cas 😉 ja dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..dnes ma vsak dost pobolieva v podbrusku,ale nie je mi zle konecne 🙂

moni1007
19. mar 2012

@mata_ba a vy sa kolko snazite? dakujem. napodobne aj ja drzim palceky vsetkym nam snazilkam 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
19. mar 2012

@moni1007 my sa snazime od septembra..a dakujem/e 🙂

mistisa
19. mar 2012

@azzura no sice po vyvolavacke ale hlavne ze dorazila 🙂 ze nam to nebrani pokracovat dalej a vsetko ide podla planu 🙂 tak by to tak mohlo ostat aby som do dvoch mesiacov bola tehulka 🙂 😉 😉 😉 a ty ako moja?

azzura
19. mar 2012

@mistisa ty to prajem. Ja som v pohode, v stredu sa dozviem termin IUI, uz sa neviem dockat 😝

mistisa
19. mar 2012

@mata_ba no pekne pekne 🙂 no hlavne ze veru.mne je sice doslova mrchovsky ale hlavne ze prisla a nenarusi dalsie plany 🙂 teraz som aj rada ze prisla ale po laparke uz ju nechcem 9 mesiacov ani vidiet nie este mat 🙂 😉 😉 😉

mata_ba
19. mar 2012

@mistisa tak to ti verim...a drzim palce,nech laparka pripravi super prostredie pre bojovnikov a nech dobiju ciel 😉

mistisa
19. mar 2012

@pacica no pekne moja pekne 🙂 uvidis ze budu dve ciarky daj vediet ano? ja sa nejak tak pomaly chystam na tu laparku 🙂 mame aj s ocinom pekne darceky.tatina vezieme s mm vo stvrtok do novych zamkov na operaciu krizov a v sobotu ma narodeniny a ja idem bud. tyzden na laparku a v sobotu by ma mali pustit a v utorok mam narodeniny 🙂 tak mame pekne darceky hm.a inak varim a lezim bo ma boli brusko z mrsiny ☹ ☹ ☹

mistisa
19. mar 2012

@azzura no mojko a uvidis ze hned vide 🙂 daj vediet kedy aby som vedela kedy drzat najviac päste okik? 🙂 😉 😉 😉

mistisa
19. mar 2012

@mata_ba dakujem no hadam to tak aj bude 😉 😉 😉 😉

mata_ba
19. mar 2012

@mistisa musiiiii 😉 mna zacalo nejak nafukovat 😒

lucecita
19. mar 2012

Ahojte babuľky 😉 vás dočítavať a sranda, aký kopec rovnakých správičiek som čítala 😀
@kikaneu @purina12345 @vardzikova ahojte babuľky špeciálne pre vás 😉 tak ja doma z práce, varím šošovicovú polievku, som chcela do mesta skočiť, ale nemám akosi náladu...pôjdem zajtra alebo stredu...graf takto a celý víkend aj dneska ma bolí ten hnusný ľavobok, raz ako keby mi tam ihly pichali alebo taká klasická tupá bolesť 😠a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

moni1007
19. mar 2012

@lucecita inak ja poslednych par dni pocitujem rovnaku bolest,,aj napriek tomu, ze mi vcera skoncila ms stale ma pobolieva pod bruchom a krize a neprestava mi byt zle,to mi je uz dva tyzdne...asi som si uz zacala namyslat a vnucot priznaky tehu 🙂

mistisa
19. mar 2012

@mata_ba no pekne ty cakas mrsinu teraz tusim ze?

katuska54
19. mar 2012

ahojte dievcata,som po laparoskopii a mam maly problem. hned po laparke som mala 28 DC a teraz uz som 31 DC a mrcha nikde. mala niektora z vas tiez nieco taketo? ja som pred laparkou mala nepravidelny cyklus a ked som po laparke mala 28 DC tak som myslela ze sa to upravilo. teraz neviem co mam robit. testovat este nechcem,aby som znovu nebola sklamana a smutna.

mistisa
19. mar 2012

@katuska54 ahojko mna laparka caka buduci tyzden ☹ takze neviem ti poradit alebo povedat.ale sanca na to ze si tehulka je nie? uz si mala mrchu po laparke? a co si mala priechodnost? 😉 😉 😉

mata_ba
19. mar 2012
katuska54
19. mar 2012

@mistisa no ja dufam,ze som uz konecne tehu 😉 ale neviem ci sa to po laparke upravy,alebo moje telo strajkuje. hej mala som priechodnost. ale mala som vsetko ok. tak dufam,ze ked sa posparali,tak to uz vyjde 😉

mistisa
19. mar 2012

@mata_ba aha no zaujmave hm.aj si skusala testovat? ci?

mistisa
19. mar 2012

@katuska54 no hadam ano.alebo teda urcite ano 🙂 ja mam PCO idu mi vajecniky napichovat mam tak zhrubnute steny vajecnikov ze neprepustia vajko.u mna menzes je taky ze ked nedaju vyvolavacku nemam aj pol roka.a ovulka samozrejme tiez neni.no a tak.a kde ti robili laparku? ja idem do ruzinova do BA prvy krat v zivote idem do nemocnice 😉 😉 😉 ze adrenalin pre mna chacha 😀 😀 😀

mata_ba
19. mar 2012

@mistisa nie..ved som v podstate len 4 DPO...uvidim o 12 dni co to povie 🙂

mistisa
19. mar 2012

@mata_ba no mojka budem drzat palceky 🙂 😉 😉 😉

katuska54
19. mar 2012

@mistisa no ja ked som vysadila HAK tak som nemala mrchu skoro rok. tiez vyvolavacky atd. a teraz uz mavam take 31-34 dc. a tiez mam problem s ovulkou. preto sa nam nedari. laparku mi robili v iscare v ba. neboj sa,nieje to take hrozne 😉

mata_ba
19. mar 2012

@mistisa dakujem...aj ja tebe 🙂

mistisa
19. mar 2012

@katuska54 no ja budem v ruzinovskej nemocnici 🙂 buduci stvrtok mam prijem a v piatok ma robia.no preto ani nam sa nedari.mm ma dobry spermiogram vsetko ostatne je oki len tie moje polycysticke vajecniky nam to kazia.tak spolieham na to ze ked dojdem domov po laparke sa podari.ked na prvy pokus ideme potom na IUI 😉 😉 😉 a tvoj mm ma dobry SPG?

katuska54
19. mar 2012

@mistisa jej on ma vyborny SPG 😀 doktorka sa ho pytala ci nechce darovat 😀 no aj my mame ist na iui,tak preto cakam na mrchu. dr nam povedala,ze ked sa teraz nepodari,tak pojdeme na iui. takze po laparke som mala hned mrchu a hned sme snazilkovali,tak ja len dufam,ze sa chlapci dostali tam kam mali 😉

majka748
19. mar 2012

Ahojte tehuľky a snažilky. V prvom rade blahoželám všetkým tehuľkách a všetkým snažilkám prajem, aby si čoskoro na tehu teste našli vytúžené // čiaročky. My sa s priateľom snažíme asi rok. Po vysadení HAK mi mrcha veľmi štrajkuje. Bola som u dr., dal mi duphaston, ale aj počas jeho papania sa mojej grófke neuráčilo chodiť pravidelne. Aj keď pred HAK nechodila ako hodinky, bola tam tolerania 3-5 dní. Zo začiatku som si myslela, že je to stresu, končila som VŠ. Po škole sme boli na dovolenke Egypte. Tajne som dúfala, že si domov donesieme "egypťana". Ale nič také... 15.03.2012 mi po 56 dňoch dorazila mrcha ☹ Dovtedy som v kútiku duše verila, že sa už konečne podarilo, ale zase nič... ☹ Dnes už len tak trošku špiním, ale mám akési plné prsia a kŕče v podbrušku. V máji máme svadbu. Tak dúfam, že pri dokončovaní príprav na svadbu nebudem myslieť na snažilkovanie a konečne sa nám to podarí... 😉

vardzikova
19. mar 2012

@miriamka3 moja ale to ešte nemusi nič znamenať... počkame s tebou na vysledok 😉

mistisa
19. mar 2012

@katuska54 no mojka ak ma mm vyborny SPG a teba prestuchali tak neni o com 🙂 moc vam to prajem a davaj priebezne vediet.a kedy testnes? ci radsej este nie? 😉 😉