icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zujka2
19. mar 2012

@mistisa
@fifitko25
@vavenecka dievčatá, idem ja off. teším sa a pekný večer vám 🙂

mistisa
19. mar 2012

@zujka2 aj tebe mojka idem aj ja uz veru lazkat si 🙂

mistisa
19. mar 2012

Koceny tak sa majte pekne idem ja si lazkat nech ma brusko prestane bolet. 🙂 tak papa a zajtra som tu ako na koni 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 dobru noc vam prajem vsetkym papa

zujka2
19. mar 2012

@mistisa inak dostala som aj nejaké tabletky do pošvy 12 dní pred zákrokom aplikovať

mistisa
19. mar 2012

@zujka2 co? ja nic nechapem divne ☹ hm.a to ako na co? aj ti povedali?

kikaneu
19. mar 2012

@lucecita ahoj moja 🙂 ja až teraz som sa tu dostala, aj to len na skok, ideme ešte ocinovi blahoželať 🙂 graf máš pekný, u mňa ešte stále nič, ale pohoda, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 stavím sa tu ešte neskôr 😉

kikaneu
19. mar 2012

@purina12345 pekne, pekne 🙂 dúfam, že to vydrží a bude to nakoniec zelená čiara 😉 veľmi ti to prajem 🙂 ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

mel84
19. mar 2012

@fifitko25 sak toto, vsetko skodi🙂)) ja som nevedela co pit pocas chripky, tak som musela henten, mozno preto mi nechutil 😉 vyskusaj🙂 ja tam mam este par sackov tak dufam ze ich cokoro spotrebujem🙂 citam ze ti je kadejako 😀 Pre zdravu fazulku vsetko!!!!! 😉

vavenecka
19. mar 2012

@zujka2 aj tebke,zlatík 😉

vavenecka
19. mar 2012

@mistisa paaapaaa a nech brušeno neboľká 😠

tweetinka.co
19. mar 2012

ahojte snažilky 😉 kamoška mi nedávno poradila, že keď sa snažíme o bejby, tak nech navštívime tigre v Senci - nemáte niektorá skúsenosť tehotenstvo+tigre? 🙂

kandee1201
19. mar 2012

@vardzikova tak co ma kramy chlapec?ze taky je 😠

kandee1201
19. mar 2012

@mata_ba ved mozno spermuse prezili tie 2 dni do ovu 😉

fifitko25
19. mar 2012

@tweetinka.co tigre???? Živé? A ako to má vplývať?

fifitko25
19. mar 2012

@mel84 verím že čoskoro to tam bude zas 🙂

tweetinka.co
19. mar 2012

@fifitko25 Tigre, čo sú v Senci (my sme tam niekoľkokrát boli a sú úžasné) -- ale vraj ich stret, prípadne dotyk s nimi aktivuje nejaké hormóny a pomáhajú otehotnieť.. vraj už majú niekoľko sto manželských párov, ktorým pomohli.. (to mi len kamoška vravela, že to počula..) neviem čo je (môže byť) na tom pravdy..

tweetinka.co
19. mar 2012

@fifitko25 ako bolo na dovči? ako som čítala, asi mala úspech --- gratulujem a hlavne dávaj-te 😉 na seba pozor.. a veeeeeeeľmi dúfam, že tentokrát dopadne všetko ako má 😅

lucecita
19. mar 2012

@fifitko25 a ako sa manželko tešil z dvoch čiaročiek? bol prekvapený?

lucecita
19. mar 2012

@kikaneu ahojky, ja si pamätám, že máš prísť dneska neskôr a aj to, že oco je Jozef 😀 tak všetko naj 😉 v pohodke, ja tu budem cez panelák, tak sa ozvi alebo popíšeme zajtra 🙂 len ten ľavobok stále bolí a keď som vyšla zo sprchy, tak sa mi poriadne spustila krv z nosa, ale to už mám alergiu - sennú nádchu 😠 do prdele aj s ňou, mám tak plný nos a cítim, ako mi ide bolesť do hlavy z toho 😠 😠 😠
a prečo ty takto klesáš? ja som si myslela, že bude ovu spolu so mnou a mne sa o jeden deň posunula, ale to je jedno, keďže sexík aj tak nebol žiaden, nejako mám teraz strach z neho a aj ma to fakt desne bolí, ale to si myslím, že je psychikou 😖

fifitko25
19. mar 2012

@tweetinka.co fíha, tak to som ešte nepočula o zázračných tigroch liečiteľoch 😉 ak tam pôjdeš, som zvedavá na reakciu, daj vedieť 🙂 a ďakujem-e, 😀 tešíme sa veľmi preveľmi, dúfam, že to bude ok až do konca.....

mata_ba
19. mar 2012

@kandee1201 mozno..ale nespolieham sa na to 🙂

moni1007
19. mar 2012

@lucecita a teba to boli kvoli tomu tumoru,vsak? ☹ snad sa ti to da rychlo do poriadku

karolinka27
19. mar 2012

ahojte, ja ubehnem od temy a chcem vas velmi pekne poprosit o radu. Podarilo sa mi otehotniet a priatelovi zatial nechcem nic povedat, ma to byt prekvapenie na jeho narodeniny, ktore su o mesiac takze tuto dobu to musim pred nim tajit co bude dost komplikovane kedze sa milujeme velmi casto a bez ochrany kedze som uzivala antikoncepciu. Preto sa chcem spytat lebo mam velke obavy ci mi to moze nejak uskodit ked sa do mna spravi uz ked som v tom?ci mozeme mat nechraneny styk a nijak to neovplyvni tehotenstvo alebo ci to nejak neposkodi plod alebo nieco podobne? Dakujem dopredu za odpovedemoticon

tea333
19. mar 2012

@karolinka27 samotny ejakulat nespravi nic, uz nema co 😀 ale pohlavny styk treba trosku opatrnejsie ak sa da, v skorom stadiu tehu sa moze stat ze po nom trebars zacnes krvacat, ja som skoncila v 7tt po styku na pohotovosti.

pacica
Odpoveď bola odstránená
karolinka27
19. mar 2012

@tea333 dakujem velmi pekne za odpoved. Len to som potrebovala vediet ze ejakulat bude uz voci comukolvek "neskodny" a nesposobi nejake dalsie prekvapenia:DJa sa budem snazit teda radsej zahovarat ked priatel bude mat chute:Dpohotovosti sa chcem urcite vyhnut!

kikaneu
19. mar 2012

@lucecita juj moja, tu som, ale hneď aj idem....sme unavení, tak si dám sprchu a ideme do postele 🙂 ja som si myslela hneď, že to u mňa ešte ovu nebude tak skoro 🙂 mám času habadej 🙂 ty sa len drž, moja, veď to u teba jedna katastrofa, senná nádcha, v boku ťa bolí......juj, len dávaj na seba pozor 😉 dobrú noc ti prajem 😉

lucecita
19. mar 2012

@moni1007 ehmmmm, to preto a dosť intenzívne a už ma to nebaví, lebo to je tretí deň v kuse 😢

fifitko25
19. mar 2012

@pacica jaaaj som myslela že Tehu ideš robiť 😉

lucecita
19. mar 2012

@kikaneu aj ja idem off, čakám len či sa ozveš dneska 😀 a ja som si zasa myslela opak, že je...tak nič, nevyšlo mi to 😀 zajtra pokecáme, vidíme sa...dobrú noc a príjemný večer s manželíkom 😉 papa