Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Koceny tak sa majte pekne idem ja si lazkat nech ma brusko prestane bolet. 🙂 tak papa a zajtra som tu ako na koni 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 dobru noc vam prajem vsetkym papa
@lucecita ahoj moja 🙂 ja až teraz som sa tu dostala, aj to len na skok, ideme ešte ocinovi blahoželať 🙂 graf máš pekný, u mňa ešte stále nič, ale pohoda, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 stavím sa tu ešte neskôr 😉
@purina12345 pekne, pekne 🙂 dúfam, že to vydrží a bude to nakoniec zelená čiara 😉 veľmi ti to prajem 🙂 ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
ahojte snažilky 😉 kamoška mi nedávno poradila, že keď sa snažíme o bejby, tak nech navštívime tigre v Senci - nemáte niektorá skúsenosť tehotenstvo+tigre? 🙂
@vardzikova tak co ma kramy chlapec?ze taky je 😠
@mata_ba ved mozno spermuse prezili tie 2 dni do ovu 😉
@tweetinka.co tigre???? Živé? A ako to má vplývať?
@fifitko25 Tigre, čo sú v Senci (my sme tam niekoľkokrát boli a sú úžasné) -- ale vraj ich stret, prípadne dotyk s nimi aktivuje nejaké hormóny a pomáhajú otehotnieť.. vraj už majú niekoľko sto manželských párov, ktorým pomohli.. (to mi len kamoška vravela, že to počula..) neviem čo je (môže byť) na tom pravdy..
@fifitko25 ako bolo na dovči? ako som čítala, asi mala úspech --- gratulujem a hlavne dávaj-te 😉 na seba pozor.. a veeeeeeeľmi dúfam, že tentokrát dopadne všetko ako má 😅
@kikaneu ahojky, ja si pamätám, že máš prísť dneska neskôr a aj to, že oco je Jozef 😀 tak všetko naj 😉 v pohodke, ja tu budem cez panelák, tak sa ozvi alebo popíšeme zajtra 🙂 len ten ľavobok stále bolí a keď som vyšla zo sprchy, tak sa mi poriadne spustila krv z nosa, ale to už mám alergiu - sennú nádchu 😠 do prdele aj s ňou, mám tak plný nos a cítim, ako mi ide bolesť do hlavy z toho 😠 😠 😠
a prečo ty takto klesáš? ja som si myslela, že bude ovu spolu so mnou a mne sa o jeden deň posunula, ale to je jedno, keďže sexík aj tak nebol žiaden, nejako mám teraz strach z neho a aj ma to fakt desne bolí, ale to si myslím, že je psychikou 😖
@tweetinka.co fíha, tak to som ešte nepočula o zázračných tigroch liečiteľoch 😉 ak tam pôjdeš, som zvedavá na reakciu, daj vedieť 🙂 a ďakujem-e, 😀 tešíme sa veľmi preveľmi, dúfam, že to bude ok až do konca.....
@kandee1201 mozno..ale nespolieham sa na to 🙂
ahojte, ja ubehnem od temy a chcem vas velmi pekne poprosit o radu. Podarilo sa mi otehotniet a priatelovi zatial nechcem nic povedat, ma to byt prekvapenie na jeho narodeniny, ktore su o mesiac takze tuto dobu to musim pred nim tajit co bude dost komplikovane kedze sa milujeme velmi casto a bez ochrany kedze som uzivala antikoncepciu. Preto sa chcem spytat lebo mam velke obavy ci mi to moze nejak uskodit ked sa do mna spravi uz ked som v tom?ci mozeme mat nechraneny styk a nijak to neovplyvni tehotenstvo alebo ci to nejak neposkodi plod alebo nieco podobne? Dakujem dopredu za odpovedemoticon
@karolinka27 samotny ejakulat nespravi nic, uz nema co 😀 ale pohlavny styk treba trosku opatrnejsie ak sa da, v skorom stadiu tehu sa moze stat ze po nom trebars zacnes krvacat, ja som skoncila v 7tt po styku na pohotovosti.
@tea333 dakujem velmi pekne za odpoved. Len to som potrebovala vediet ze ejakulat bude uz voci comukolvek "neskodny" a nesposobi nejake dalsie prekvapenia:DJa sa budem snazit teda radsej zahovarat ked priatel bude mat chute:Dpohotovosti sa chcem urcite vyhnut!
@lucecita juj moja, tu som, ale hneď aj idem....sme unavení, tak si dám sprchu a ideme do postele 🙂 ja som si myslela hneď, že to u mňa ešte ovu nebude tak skoro 🙂 mám času habadej 🙂 ty sa len drž, moja, veď to u teba jedna katastrofa, senná nádcha, v boku ťa bolí......juj, len dávaj na seba pozor 😉 dobrú noc ti prajem 😉

@mistisa
@fifitko25
@vavenecka dievčatá, idem ja off. teším sa a pekný večer vám 🙂