Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu čínu? daj recept 😉 ináč, ešte mesiac a robím 😉 to tiramisu od teba 😀 ale ja som v takom kľude, že viem, že z toho nič nebude, lebo ani nič nebolo, chápeš? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja viem, že všetko je len otázkou času, kedy Pánbožko ukáže aj na nás, že budeme maminky 🙂 a verím, že to bude čoskoro 😉 to si mala super deň 😉
@lucecita ale vieš čo, to taký recept 😀 bola som v Lidli včera, mali v akcii ryžové cestoviny, sladko-kyslú omáčku, tak som kúpila, manželovi som nakázala pokrájať kuracie prsia...a už som ich len hodila na olej, opiekla, potom pridala omáčku, podusila, uvarila cestoviny a bolo hotovo 🙂 mňamka 😀 chápem, moja, chápem 😉 celkom ušiel, hoci v robote bolo o držku, dozor som mala dnes za kolegyňu, ale tak aspoň mám pokoj zajtra 😀
@lusinda1989 juj krásne 🙂 blahoželám ešte raz 😉
@lusinda1989 kraaasne 😀
@lucecita juj, aj ja by som šla, len peniažkov nejak nieto....inak som pozerala v meste na jarné kabátiy, tak hrôza, páčili sa mi 3, jeden stál 89, druhý 59 a tretí 39....ako tie prvé dva sa mi páčili viac, no ale som si povedala, že viac ako 50 eur nedám....asi by sme mali ísť do Poľska 😀
@lucecita my sme boli na linku, no nič sa nám nepáčilo, tak sme si ju dali urobiť tu a ešte ju nemáme vyplatenú celú, lebo nie je úplne dokončená, takže peniažky síce sú, no sú určené na ten doplatok....tak už by som mala toto najradšej z krku, nech si môžem kúpiť aj ja už niečo, od jesene som si kúpila len jediné rifle a nejaké gaťky 😒
Dobre ranko babenky ... ja som bola včera na prechádzke a dnes sa chystám s mm na nákupy 😀
@vardzikova eeeeeeeeeeej tak ste sa uz udobrili 🙂 🙂 🙂
cca pred mesiacom som pozerala túto tému a som sa pousmiala nad jej názvom, pretože aj my sme sa teda konečne rozhúpali na mimčo. no len u mňa pojem snažilka teda nevyšiel, pretože sa mi podarilo otehotnieť buď teda na prvý alebo druhý krát, čo ma mierne šoklo 🙂
@kandee1201 jasnačka a vy? ako?
@maxirybka tak ti musim povedať že si jedna z mála ktorej sa to takto podarilo ....

@miriamka3 joj mojka,držím prstíky,aby si mala bejbinko 😉 ja nič,ale bude mrcha s 99% pravdepodobnosťou,dnes som skúšala krčok a prekvapil ma hnedý výtok 😒 dnes som smutná,no vyspím sa a zajtra bude dobre 🙂