icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
20. mar 2012

@miriamka3 joj mojka,držím prstíky,aby si mala bejbinko 😉 ja nič,ale bude mrcha s 99% pravdepodobnosťou,dnes som skúšala krčok a prekvapil ma hnedý výtok 😒 dnes som smutná,no vyspím sa a zajtra bude dobre 🙂

vavenecka
20. mar 2012

@fifitko25 ahoj moja,no ako tehu sa k tebe tento mesiac nepridám 😢 už sa objavil hnedý výtok,čakám,čo z toho bude,ale ak aj mrcha,tak sa snáď aspoň cyklus upraví...no uvidíme...a tak som dúfala,že mrchovské pocity už týžde§ čo ma sprevádzali budú vďaka bábenku 😠

lusinda1989
20. mar 2012

koceny aj vam prilozim novu fotecku 🙂

lucecita
20. mar 2012

@kikaneu čínu? daj recept 😉 ináč, ešte mesiac a robím 😉 to tiramisu od teba 😀 ale ja som v takom kľude, že viem, že z toho nič nebude, lebo ani nič nebolo, chápeš? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja viem, že všetko je len otázkou času, kedy Pánbožko ukáže aj na nás, že budeme maminky 🙂 a verím, že to bude čoskoro 😉 to si mala super deň 😉

majka748
20. mar 2012

@su_san Ahoj. Tie ovu testy som si kúpila aj ja dnes. Celý deň som nejaká unavená, nič sa mi nechce. Mám tri dni voľno. myslela som si že niečo porobím okolo domu, ale vôbec sa mi nechce. Aspoň, že okná som umyla v sobotu.... 😀

kikaneu
20. mar 2012

@lucecita ale vieš čo, to taký recept 😀 bola som v Lidli včera, mali v akcii ryžové cestoviny, sladko-kyslú omáčku, tak som kúpila, manželovi som nakázala pokrájať kuracie prsia...a už som ich len hodila na olej, opiekla, potom pridala omáčku, podusila, uvarila cestoviny a bolo hotovo 🙂 mňamka 😀 chápem, moja, chápem 😉 celkom ušiel, hoci v robote bolo o držku, dozor som mala dnes za kolegyňu, ale tak aspoň mám pokoj zajtra 😀

kikaneu
20. mar 2012

@lusinda1989 juj krásne 🙂 blahoželám ešte raz 😉

lucecita
20. mar 2012

@kikaneu jááááááj, tak to také rýchle? no to skúsim aj s tou omajdou niekedy...ja som mala v robote celkom fajn deň, a potom som šla na vyšetrenie, ale všetko je ok 😉

kikaneu
20. mar 2012

@lucecita no, rýchlovka 🙂 aspoň niekto mal fajn deň 🙂 som rada, že je všetko ok 🙂 a inak, to už teraz v piatok ideš? či o týždeň?

lucecita
20. mar 2012

@kikaneu napíšem v IP...a zajtra máš kľudný den, to až štvrtok mávaš zlý, však?

kikaneu
20. mar 2012

@lucecita ok 🙂 no, zajtra pohoda, 4 hodiny 🙂 a vo štvrtok 7, inak dobrý deň, len dlhý 😉

lucecita
20. mar 2012

@kikaneu ja zajtra doma, teda ani nie doma, ale nie v práci 😀 a zbehnem na nákupy, potrebujem nejaké veci si ešte dokúpiť a aj niečo do roboty na oblečenie, lebo akosi nemám čo nosiť 😀 tak idem vyvetrať peňaženku a kreditu 😀 😀 😀

spula22
20. mar 2012

@pacica nic nepokazite, ked skusite stavin na kvantitu 😀 viacerym to tak vyslo 😀

spula22
20. mar 2012

@lusinda1989 kraaasne 😀

spula22
20. mar 2012

@vavenecka ☹ ☹ ☹ tak to nevyslo ☹ aleeeeeeeeeeeeeeeeee

kikaneu
20. mar 2012

@lucecita juj, aj ja by som šla, len peniažkov nejak nieto....inak som pozerala v meste na jarné kabátiy, tak hrôza, páčili sa mi 3, jeden stál 89, druhý 59 a tretí 39....ako tie prvé dva sa mi páčili viac, no ale som si povedala, že viac ako 50 eur nedám....asi by sme mali ísť do Poľska 😀

vavenecka
20. mar 2012

@spula22 no moja,veru asi nie,vidím to na mrchu 😖

spula22
20. mar 2012

@vavenecka ☹ ☹ ☹ zlaaaaaaaaaaaa mrsina 😠 😠 😠

lucecita
20. mar 2012

@kikaneu aj ja sa musím krotiť, nakoľko si berieme úver, ale tak dačo nosiť musím 😀 😀 😀 a ja zasa drahé veci nekupujem, takže v poho 😉 a do Poľska chceme ísť na nejaký nábytok do bytu 😉

vavenecka
20. mar 2012

@spula22 no veru,ale ak by prišla okolo piatku,tak by som mala aspoň dobrý cyklus...no ak zas budem týždeň špiniť a až potom sa rozbehne,tak ma už asi porazí 😠 no musím ísť za dokim,to je jasné 😠

spula22
20. mar 2012

@vavenecka no jasne, ak by zasa bola na prd, tak urcite treba ist k dokymu, nech sa na teba pozrie 😒

kikaneu
20. mar 2012

@lucecita my sme boli na linku, no nič sa nám nepáčilo, tak sme si ju dali urobiť tu a ešte ju nemáme vyplatenú celú, lebo nie je úplne dokončená, takže peniažky síce sú, no sú určené na ten doplatok....tak už by som mala toto najradšej z krku, nech si môžem kúpiť aj ja už niečo, od jesene som si kúpila len jediné rifle a nejaké gaťky 😒

vavenecka
20. mar 2012

@spula22 tak tak a chcem ísť aj na to,aby mi cyklus odsledoval 😉

lucecita
20. mar 2012

@kikaneu veď práve, ja som si naposledy kúpila rifle, keď som končila PN, dovtedy ani odvtedy nič 😀 idem mojka off do postele, som KO...pekný večer, super štart do nového dňa a vidíme sa zajtra navečer 😉 dobrúúúúúúú

kikaneu
20. mar 2012

@lucecita aj ja vypínam, prajem ti dobrú noc a pekný deň 🙂 pa zajtra 😉

vardzikova
21. mar 2012

Dobre ranko babenky ... ja som bola včera na prechádzke a dnes sa chystám s mm na nákupy 😀

kandee1201
21. mar 2012

@vardzikova eeeeeeeeeeej tak ste sa uz udobrili 🙂 🙂 🙂

maxirybka
21. mar 2012

cca pred mesiacom som pozerala túto tému a som sa pousmiala nad jej názvom, pretože aj my sme sa teda konečne rozhúpali na mimčo. no len u mňa pojem snažilka teda nevyšiel, pretože sa mi podarilo otehotnieť buď teda na prvý alebo druhý krát, čo ma mierne šoklo 🙂

vardzikova
21. mar 2012

@kandee1201 jasnačka a vy? ako?

vardzikova
21. mar 2012

@maxirybka tak ti musim povedať že si jedna z mála ktorej sa to takto podarilo ....