Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@miriamka3 och moja tak to mi je ľuto ... ale doktori niekedy dokažu riadne vystrašiť uvidiš čo ti povedia zajtra
@lucecita moja ovu dôjde snáď 🙂 do víkendu 🙂 ona mi robí napriek, lebo som dúfala, že príde tak v strede týždňa, aby som cez víkend nemusela nastavovať budík, ale vidíš....nič z toho, bude budík zvoniť skoro ráno 😀 hej, robí si tá teplota, čo chce 🙂 v práci dnes bolo fajnovo, pohodička 🙂 no, tak super, že si nakúpila? a aké farby? niečo veselé?
@kikaneu tak aspoň budeš mať plodný víkend 😀 😀 😀 aj ja som si myslela, že už pôjdeš len hore a zasa totok 😠 ale neva, ja meriam cez víkend naposledy, tak si to vychutnám 😀 ja sa aj teším zajtra do práce 😉 svetrík takej modrofialkovej farby, a topíky jeden čierny so striebornou aplikáciou a druhý taký kvetinkový 😀
@lucecita tak ďaleko mám ísť? 🙂 no čo si, aj tu sa dá nakúpiť, len musím šetriť prašule 😉 povedz to môjmu chlapovi, mňa už ide poraziť z toho, že tri dni nič nebolo a on nič, už nechápem, asi starne, lebo voľakedy už po necelom dni chodil, že chce a teraz 3 a on nič......a keď ja začnem, tak on je unevený, urazený alebo chce spať 😠
@lucecita aj mne je to divné, ale ja mu nehovorím, či už bude ovu alebo už bola....to si nechávam pre seba, ak by sa opýtal, prejavil záujem, ale on nič, tak načo mu to budem vešať na nos....ale dnes mi ráno hovoril v aute, že som pekná a také lichôtky, tak som mu povedala, že a čo z toho, keď sa so mnou nechce milovať, tak sa vyhovára, že je unavený......idem aj ja do sprchy 😉

@mata_ba docitala som sa aj v inych diskusiach, ze je to bezne v tehotenstve