Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura o pol hodinku lebo až od tretej mam vychadzky 😠 takže ešte chvyľku vyčkam a tak idem 😢
@vardzikova tak si to krasne uži 😎 😎
@azzura joj dobre že ukazuješ smajlikov s okuliarmi uplne by som zabudla na ne 😀
@vardzikova no vidiš, ešte že ma maš 😀 😀 😀 😝
@azzura tak to určite 😀 bola si už u dokyho? lebo stracam prehľad 😖
@vardzikova jej ty si pekna baba..a to oblecenie krasa 😵
@franzziska dakujem moja ale ktora tehuľka nieje pekna? moj mm povedal že odkedy som tehu tak som opeknela asi natom niečo bude 😀
@kikaneu ahoj cicuš 😉
Ahojte baby, dnešný pekný den som takmer cely prespala 😅 a dnes mi konečne príde manžo domov 😵
pozdravuju kolegyne zo SSE 😀
@vardzikova ahoj 🙂 som si pozrela tvoje foto, ty si aká krásna, ako z časopisu 😉
@fifitko25 len oddychuj moja, tešíš sa, však? ja sa na svojho teším tiež, hoci sa vidíme každý deň 😉
ahoj neviete mi poradit, pravdepodobne som tehotna ( tri testy pozitívne), len stale akosi neverim..ale problem je ze mam bolesti v podbrusku prakticky od dna co som mala dostat MS, cize 4 dni, testy silneju, nekrvacam len cítim taku tahava bolest a neviem ci je to ok, alebo sa mam bat..uz som si urobila aj magnesium keby nieco. ale neviem co si mam o tom mysliet ☹
@jaruska118 Tak zrejme si tehu, daj si relax den, upokoj sa, a potom sup na gyndu 🙂
@jaruska118 ak Máš pozitívne testy, určite sa objednaj na krv a na potvrdenie Tehu 😉 je dôležité Čo najskôr zistiť, či si v poriadku 😉 bolesti ako na ms su na začiatku vraj ok, to si telo zvyka na nový stav, ale radšej to neriskuj... Ako tehotná budeš potrebovať aj vitamíny 🙂
@fifitko25 vitaminy beriem, Femibion 800 aj kys.listovu...stresu mam kopu vsak diplomovka a tak, ale aj v auguste mam termin keby nieco, rozhodla som sa kvoli bábu neriskovat nervy.. 😉 no ale ak som tehotna som len v druhom tyzdni, pretoze v 15DC som bola na USG a tam mi povedal lekar ze dnes/zajtra mozem otehotniet a teraz som 31DC cize max. to vychadza tých 15dní mozno menej..cize som myslela ze by som tam mala ist az tak niekedy v 5-6 tyzdni? ci mam ist skor?
@jaruska118 no ak si chces byt ista, u lekara ti urobia krvne testy. A povie ti kedy mas najblizsie prist...
@jaruska118 ahoj 🙂 tie tyzdne sa pocitaju od prveho dna poslednej menstruacie🙂 takze ked si 31DC tak uz ti bezi piaty tyzden 😉 k lekarovi podla toho ako Ti je...ked Ta boli v podbrusku, tak radsej skoc cim skor, ale to bude tym ze sa Ti roztahuje maternica 😉
@jaruska118 radšej chod skôr, nic nepodcenuj a sama budeš kludnejsia 😉 Femibion je dobrá voľba, pokracuj v uzivani

@vardzikova to to teplo 😀 😀 😀 a kedy vyražaš von?