Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 neďakuj 😉 nie je začo 😉
@purina12345 fííííííííhaaaaaaaaaa to je krásny nárast, zajtra isto testuj, som zvedavá 😝
@kikaneu ja viem, že by si bola...veď uvidíme o dva týždne čo a ako 😀 a presne tak, niekto hore rozhodne o nás 😉
@purina12345 ale ešte ráno som na to v robote myslela, no uvidíme čo z toho bude, ale asik vieš čo som si najviac teraz želala, a mimčo ako prvé nebolo 😉
@purina12345
@lucecita
@kikaneu jej, ja som dnes tú šťastnú chvíľku prespala 😅 😅
@bubacik5 mojka dakujeeem nemas za co som rada ze pomohli 🙂
@kikaneu jooooj, tak to neviem...práve som dorobila a aj spapala špagety s morkadellou 😀 a bude aj zajtra...ale neviem čo budem variť sobotu a nedeľu, ale istá je len rajčinová polievka v nedeľu 😀 idem pod sprchu, vidíme sa o chvíľku 😉
@fifitko25 ja som si želala 4 minútky po danom čase, tak uvidíme či sa mi to splní 😀
kocky nepoznate nejaku kocku, ktora mala marfanov syndron a bola tehu.lebo mne na ocnom raz povedali,ze to vyzera na ten syndron,ale neposlali ma nikde na ziadne vysetrenie ani nic, okrem toho ze mi to ten jeden raz spomenuli to uz viac neriesili, az minule sa na to pytal jeden lekar, ci sa to potvrdilo,lebo idem na operaciu so sedym zakalom. dovtedy som na to aj pozabudla, on mi to pripomenul,ale povedala som mu,ze to nikto neriesil,tak uz mi na to nic nepovedal. a teraz ma to tak napadlo a pozrela som si to v suvislosti s tehotenstvom, aby som vedela,ci to treba nejak spomenut zajtra u zenskeho a docitala som sa, ze tehotestvo by bolo rizikove,ak by sa tento syndron povtrdil,
@fifitko25 moja vôbec, vravela, že nepozná žiadnu nevoľnosť v tehotenstve 🙂 a vyzerala božsky, keď čakala mňa (síce má len jednu fotku z toho obdobia) a aká bola keď čakala brata neviem, vôbec si to nepamätám a to som mala skoro 3 roky 😀 a zatiaľ ti je ako? iba spať sa ti chce? či aj grckáš?
@mata_ba zlatickoooo paaaci sa a nech sa poriadne prilepia TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 ale maaaam 😀 😀 😀
@kikaneu iba spať sa mi chce, na nevoľnosti je ešte zavčasu si myslím 😀 i keď teraz spí už asi 2 hodiny môj mm, prišiel domov úplne rozbitý, tak sme spali chvíľu spolu, teraz už len on sám, ja zas budem v spaní pokračovať neskôr 🙂 super, že má tvoja mamina fotku, keď ťa čakala, moja so mnou nemá žiadnu, len keď čakala sestru, to už bola doba troška pokročilá 😀

@spula22 no ty to máš dobre vycvičené,hranie/práca,papanie a spať! 😀 😀