icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
22. mar 2012

@spula22 no ty to máš dobre vycvičené,hranie/práca,papanie a spať! 😀 😀

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu no pekne, len tak ďalej, a onedlho bude bábatko v brušku 😉 idem prečítať IP

kikaneu
22. mar 2012

@lucecita no, bola by som šťastná prešťastná....ale necháme to na toho hore, on rozhodne, že kedy 😉

purina12345
22. mar 2012

@spula22 @kikaneu @mata_ba ďakujem babuľky z a podporu a držanie prštekov ♥ @lucecita ja som nezabudla, ešte som aj kolegyňu upozornila 😀

kikaneu
22. mar 2012

@purina12345 neďakuj 😉 nie je začo 😉

bubacik5
22. mar 2012

@mata_ba no jasne posielam 😎 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

fifitko25
22. mar 2012

@purina12345 fííííííííhaaaaaaaaaa to je krásny nárast, zajtra isto testuj, som zvedavá 😝

fifitko25
22. mar 2012

@mata_ba tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj 😀

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu ja viem, že by si bola...veď uvidíme o dva týždne čo a ako 😀 a presne tak, niekto hore rozhodne o nás 😉
@purina12345 ale ešte ráno som na to v robote myslela, no uvidíme čo z toho bude, ale asik vieš čo som si najviac teraz želala, a mimčo ako prvé nebolo 😉

fifitko25
22. mar 2012

@purina12345
@lucecita
@kikaneu jej, ja som dnes tú šťastnú chvíľku prespala 😅 😅

kikaneu
22. mar 2012

@lucecita presne tak, uvidíme 😀 moja, čo budeš variť cez víkend? poraď niečo fajnové 😉

kikaneu
22. mar 2012

@fifitko25 no čo, keď musíš, tak musíš 🙂 aj moja mama stále spala, keď ma mala v brušku 😀

fifitko25
22. mar 2012

@kikaneu tak to je super, keď spala, moja zas stále chodila klebetiť so záchodovou misou 😖 dúfam, že to nie je dedičné 😀

lusinda1989
22. mar 2012

@bubacik5 mojka dakujeeem nemas za co som rada ze pomohli 🙂

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu jooooj, tak to neviem...práve som dorobila a aj spapala špagety s morkadellou 😀 a bude aj zajtra...ale neviem čo budem variť sobotu a nedeľu, ale istá je len rajčinová polievka v nedeľu 😀 idem pod sprchu, vidíme sa o chvíľku 😉
@fifitko25 ja som si želala 4 minútky po danom čase, tak uvidíme či sa mi to splní 😀

moni1007
22. mar 2012

kocky nepoznate nejaku kocku, ktora mala marfanov syndron a bola tehu.lebo mne na ocnom raz povedali,ze to vyzera na ten syndron,ale neposlali ma nikde na ziadne vysetrenie ani nic, okrem toho ze mi to ten jeden raz spomenuli to uz viac neriesili, az minule sa na to pytal jeden lekar, ci sa to potvrdilo,lebo idem na operaciu so sedym zakalom. dovtedy som na to aj pozabudla, on mi to pripomenul,ale povedala som mu,ze to nikto neriesil,tak uz mi na to nic nepovedal. a teraz ma to tak napadlo a pozrela som si to v suvislosti s tehotenstvom, aby som vedela,ci to treba nejak spomenut zajtra u zenskeho a docitala som sa, ze tehotestvo by bolo rizikove,ak by sa tento syndron povtrdil,

kikaneu
22. mar 2012

@fifitko25 moja vôbec, vravela, že nepozná žiadnu nevoľnosť v tehotenstve 🙂 a vyzerala božsky, keď čakala mňa (síce má len jednu fotku z toho obdobia) a aká bola keď čakala brata neviem, vôbec si to nepamätám a to som mala skoro 3 roky 😀 a zatiaľ ti je ako? iba spať sa ti chce? či aj grckáš?

lusinda1989
22. mar 2012

@mata_ba zlatickoooo paaaci sa a nech sa poriadne prilepia TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 😀 😀 😀

bubacik5
22. mar 2012

@lusinda1989 ale maaaam 😀 😀 😀

kikaneu
22. mar 2012

@lucecita špagety nechcem....my sme teraz 3 dni jedli ryžové čínske cestoviny, tak určite cestoviny robiť nebudem 😀

fifitko25
22. mar 2012

@kikaneu iba spať sa mi chce, na nevoľnosti je ešte zavčasu si myslím 😀 i keď teraz spí už asi 2 hodiny môj mm, prišiel domov úplne rozbitý, tak sme spali chvíľu spolu, teraz už len on sám, ja zas budem v spaní pokračovať neskôr 🙂 super, že má tvoja mamina fotku, keď ťa čakala, moja so mnou nemá žiadnu, len keď čakala sestru, to už bola doba troška pokročilá 😀

kikaneu
22. mar 2012

@fifitko25 takže si dnes spolu užívate spanie 🙂 ja si nemyslím, poznám dve baby, ktorým bolo zle absolútne od začiatku, ešte pred robením testu 😉 tak som rada, že tebe nie je, dúfam, že ani nebude 🙂 nooo, niekedy vám ju tu pridám 😉

vavenecka
22. mar 2012

@fifitko25 jeej už máš polovičku doma? a čo,aké bolo zvítanie? 😉

fifitko25
22. mar 2012

@kikaneu aj ja som rada, že je to zatiaľ takto, bodaj by to dlho vydržalo 😉

@vavenecka už je doma, odkedy prišiel spí a to si chcel len na hodinku ľahnúť, lebo ho bolela hlava z cesty 😀 tak sme sa potúlili, vyobjímali a teraz ho chodím kontrolovať, či dýcha 😀

lucecita
22. mar 2012

@fifitko25 presne ako píše vavenecka...aké bolo zvítanie a ako ťa vystískal pre tehu? 😕
@kikaneu to som písala, len pre to, lebo to máme na večeru, ale neviem ti poradiť...ja som rozmýšľala aj nad francúzskymi zemiakmi na sobotu...

fifitko25
22. mar 2012

@lucecita tešil sa, ukázala som mu testy a obrázok a už mi povedal ahoj maminka 😵

kikaneu
22. mar 2012

@fifitko25 prajem ti to 😉
@lucecita hm, tie francúzske nie sú zlý nápad, opýtam sa manžela, že čo by si dal a potom sa uvidí 🙂 išiel za našou havkou, lebo sa jej blíži deň D, trubke jednej....nechceš šteniatko? 😀

lucecita
22. mar 2012

@fifitko25 krásne...a ty si ho dúfam privítala ahoj tatinko 😀 aj si dostala niečo či ani nie?

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu čo sa dala ototo? 😀 😀 😀 😀 a kedy budeš teta? 😀 😀 nechcem, díky 😉

vavenecka
22. mar 2012

@fifitko25 jeeej,to je pekné 😉 a ty si mu povedala:ahoj tatko? 😀