icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
23. mar 2012

@chorucka no pekne, to si teda riadne schytala pri snažilkovaní 😠 tak nech to rýchlo prejde

fifitko25
23. mar 2012

@lucecita Au asi bude najlepšie, ked sa jej zbavis... Ja som mala pred 2 rokmi polyp, sposoboval mi tiež bolesti a silne krvácanie, doki vtedy vravel že to musí ísť von, bol na maternici a veľmi som sa vtedy bala, že mi ju poskodi... Ale vstrebal sa našťastie...

zujka2
23. mar 2012

@fifitko25 ahoj maminka, ako sa máte? tatik sa už aklimatizoval? 🙂

fifitko25
23. mar 2012

@zujka2 ahoj, je to dobre zatiaľ, uz mi aj chutit začalo 😀 manžo včera prišiel, po polhodine odpadol a spal az do rana... No a dnes musí rozprávať čínske historky na pive 😠 takze som slamená vdova

chorucka
23. mar 2012

@lucecita ved nechapem cim viac sa staram o podvozok tak je to asi horsie a aj moj mm pouziva int.mydla stale nielen pred a po kexe a pliaga ma nasla Ale lekar mysli ze ked som mala toho stafilokoka a mala som atb tak sa mi znicili aj dobre bakterie

zujka2
23. mar 2012

@fifitko25 teeeedaaaa, pivkár jeden. kde je? mám tam nabehnúť? 😉

fifitko25
23. mar 2012

@zujka2 sľúbil mi že do polnoci príde, som zvedava 🙂 a inak Čo Máš nové? Prípravy na laparku pokračujú?

lucecita
23. mar 2012

@fifitko25 @kikaneu @chorucka @purina12345 babenky, takto to ináč u mňa dolu vyzerá - vrchný je pravobok a ten je ukážkový a spodný je pokazený ľavobok v zlom stave 😠 a ten samostatný je ľavobok spred dvoch týždňov s mierami viac ako 5cm...

zujka2
23. mar 2012

@fifitko25 áno, budúci týždeň interné a potom anesteziológia. teda ak budú tie krvné výsledky ok. ešte ich nemám všetky. uff aj sa bojím pomaly.

chorucka
23. mar 2012

@lucecita fuha tak to co je to ani ja som taku nemala To ta musi poriadne bolet Mna to bolievalo pred mrchou

fifitko25
23. mar 2012

@lucecita Uf ta tmavá gula je to Čo ta trápi?...

lucecita
23. mar 2012

@fifitko25 veď uvidíme...som nevedela, že aj ty si mala problém 😖
@chorucka to bude asik tými ATB...nebrala si potom probiotiká? ja keď som bola PN viac ako mesiac a brala som ATB, tak som si kúpila radšej probiotiká a bolo mi lepšie...aj doktorka mi to chcela predpísať...

mattuliatko30
23. mar 2012

@mata_ba ahoj mojka...tak ako si dnes s teplotkou?...som zvedavá...ja tiež ráno napíšem..ak sa mi bude dať... 🙂

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita aj my tak nejak 🙂 no, keď tam bol manžel naposledy, tak boli 4....dúfam, že už žiadne nepribudne.....ale asi nie, lebo Zorka od nich vstala a išla sa napapať, čo predtým len ležala odkedy som prišla domov, lebo každú cvhíľu už čakala

fifitko25
23. mar 2012

@zujka2 verím ti, tiež som bola nesvoja ked sme sa o laparke len bavili... Tak nech uz to Máš rýchlo za sebou a aby to dopadlo na jednicku 😉

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita fúha, riadne veľké to je 😒

lucecita
23. mar 2012

@chorucka mňa to bolieva pravidelne či je mrcha alebo nie...niekedy to nebolí, ale to viem, že potom sa tá bolesť riadne prihlási 😠
@fifitko25 áno, to je ono...viac ako 5 cm t má...a bolí a bolí

fifitko25
23. mar 2012

@lucecita mala a vtedy som riadne krvacala, taká čistá krv, bolo to zlé, ale stratilo sa 😉 a aj u teba bude dobre, posluchni doktora a bude to dobre 😉

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu no tedáááá, tak predsa len štvorčatká 😀 a aké sú? jednofarebné či farebné? no je to veľké, tak už vieš, prečo...

chorucka
23. mar 2012

@lucecita nie ziadne probio som nemala az ked som bola u zubara tak na jazyku som mala nejake flaky tak povedal ze si mam kupit probio tak az potom som zacala uzivat ale asi uz bolo neskoro 😖

lucecita
23. mar 2012

@fifitko25 ja ho poslúcham na slovo 😀 ale toto sa nevstrebe, po tých ATB čo som brala na jeseň sa mala vstrebať alebo prasknúť a nič, práveže narástla...

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita no všetky sú čierne 🙂 aspoň dnes, ale to ešte také mokručké boli, takže keď obschnú ti poviem presnejšie 🙂 no, už viem....asi bude lepšie, keď sa jej zbavíš 😉

lucecita
23. mar 2012

@chorucka asi áno, mne to kázal brať hneď po užití posledných ATB...a nebola som chorá, mala som riadne oslabenú imunitu a toto mi pomohlo 😉

zujka2
23. mar 2012

@fifitko25 áno ja viem. ešte musím dať ten koláčik 🙂 a čo ti manžel doniesol?

zujka2
23. mar 2012

@kikaneu jeej, akého máte havka?

kikaneu
23. mar 2012

@zujka2 my máme vlčiačku 🙂 a otec bol čokoládovohnedý labrador 😀 neustriehli sme to 😅

chorucka
23. mar 2012

@lucecita nedal ti lekar inekciu aby ti cysta praskla?

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu tak ich potom zajtra odfoť, som zvedavá...

zujka2
23. mar 2012

@kikaneu jeej, to budú pekné šteniatka. škoda ,že nemám dom. už by som si jedného vydrankala. 🙂

lucecita
23. mar 2012

@chorucka nie, užívala som ATB na to a nič, nepomohli 😖