icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita jasné, že odfotím 🙂
@zujka2 ani by si nemusela drankať, s radosťou podarujem 🙂 2 sú už sľúbené, 2 ešte voľné 😉

fifitko25
23. mar 2012

@lucecita tak potom Čo najrýchlejšie preč s ňou...

mata_ba
23. mar 2012

@mattuliatko30 ahoj 🙂 dnes takto.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba som zvedava co bude zajtra..a kuk foto v albume..posledne dve..

franzziska
23. mar 2012

@lucecita no nepomoze,ale niekedy to nejde a hotovo a ziadne pozitiva nepomozu

zujka2
23. mar 2012

@kikaneu teším sa na fotky. isto sú krásne. 🙂

kikaneu
23. mar 2012

@zujka2 sú nádherné, ako všetky malé bytosti 🙂

fifitko25
23. mar 2012

@zujka2 aký kolacik?? Uz toho v podstate veľa nedoniesol, kúpili sme si spolu ked sme boli, ale dostala som ryzovy nápoj, ktorý podporuje materské mliecko pri dojceni, tak si ešte pockam kým ho ochutnam 😀

zujka2
23. mar 2012

@kikaneu múdro vravíš. nechápem ľudí čo ich vyhadzujú ☹

lucecita
23. mar 2012

baby, idem ja off ľahnúť si, lebo ma to dosť bolí ☹ krásny večer a vidíme sa zajtra 😉
@kikaneu mojka, teším sa na fotky..idem off, fakt to bolí, tak idem do postele...pekný večer, dobrú noc a vidíme sa zajtra 😉 papa

zujka2
23. mar 2012

@fifitko25 neboj, ani sa nenazdáš a bude to tu. letí to 🙂

chorucka
23. mar 2012

@lucecita ja som mala raz endocystu tu mi laparkou museli dat prec lebo ani inekcie nanu nepomahali a potom som mala obyc. cystu a lekar mi pichol inekciu a praskla v pohode Lebo moj lekar tiez len hned laparku a primar povedal ze treba skusit inekciu najskorej a nie hned operaciou vsetko riesit

kikaneu
23. mar 2012

@zujka2 ani ja nechápem, ale čo už.....dejú sa aj horšie veci na svete

fifitko25
23. mar 2012

@lucecita dobruuuu 😉

Idem aj ja dievcence, som k.o. 🙂 pekný Večer a pekný slnečný víkend 😉

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita len choď mojka, oddýchni si, prípadne zjedz niečo od bolesti 😉 inak, ja idem zajtra na nákupy s manželom, teším sa silno 🙂 tak až niekedy podvečer sa tu zjavím......dobrú noc a peknú sobotu prajem 😉

kikaneu
23. mar 2012

@fifitko25 dobrú 🙂

chorucka
23. mar 2012
kikaneu
23. mar 2012

@chorucka papaaa 🙂

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu tak si užite nákupy...ja idem s mamou na záhradku, tak sa teším a aj ja tu budem až večer, ale kuknem aj ráno 😉 dobrúúúú
@chorucka papa
@fifitko25 papa

zujka2
23. mar 2012

@fifitko25 dobrú nocku 🙂

zujka2
23. mar 2012

@kikaneu to áno.

zujka2
23. mar 2012

@zujka2 a žiaci ako zvládajú skúšací stres?

mistisa
23. mar 2012

@mata_ba no teraz stvrtok idem na prijem a v piatok ma operuju ☹ no uz nech som aspon na izbe po laparke 🙂

spula22
23. mar 2012

@tweetinka.co ahoj 🙂 neboj a nezufaj 😀 mne sa ukazal duch len na 39DC 🙂 kym nieje mrchana, tak nic nieje stratene 😉

spula22
23. mar 2012

@lucecita fuuuha 😒 to je riadne velke ☹ musi ta to aj velmi boliet mojka ☹tak nech sa skoro vylieckas

mata_ba
23. mar 2012

@mistisa ale tes sa..len par dni a mas vysoku sancu otehu 😉

svintekova
23. mar 2012

@mel84 kolko ti mešká mrchana jedna 😠 ?

svintekova
23. mar 2012

@fifitko25 no mala ☹ ,ale ževraj je to normálne, tak uvidím kedy sa jej uráči dojst mrchani jednej 😒

mata_ba
24. mar 2012

Dobre ranko zienky.este vsetky spite? 😉 len si pekne oddychnite..ja dnes takto 😅 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..krasny den vam zelam..

franzziska
24. mar 2012

@mata_ba dobre ranko..nieee ja som rano od 4

e.l.i
24. mar 2012

@su_san on isiel uplne v pohode... nemal problem.. vsak mi len odovzdal matros a ja som ho odniesla dr. 😀