Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@elebe : niekedy ano,ale ja verim,ze sa to zmeni..🙂
predtym som mala az panicky strach z porodnych bolesti..myslela som si ,ze inak bude vsetko ostatne ok,dokonca aj otehotnenie som brala ako samozrejmost..teraz som sa uz naucila,ze taka vzacna vec ako novy zivot ziadna samozrejmost nie je a hlavne sa uz bolesti nebojim,vydrzim hocico,hlavne,nech sme s babatkom v poriadku..
@mata_ba ja ich nebudem brat
@franzziska ale ja som myslela lekarov..ze verim,ze ti pomozu.. 😉 moc ti drzim paste..
@kikaneu ahoj mojka, ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita aj ty aj ja máme nejaký pokles a neviem čo to...ale u mňa to neva, ale ty ma troška mátaš, že čo to 😠 posledné meranie som si užila, skoro som ho prespala, lebo mi zazvonil budík, som ho vypla a otočila som sa, že šak je nedeľa a nejdem do roboty a až potom som si spomenula, že šak to ja mám na meranie 😀 😀 😀 😀 no chápeš to? 😅 robila som tie penne s kuracím mäskom, zeleninou a šľahačkou a rajčinovú polievku...aké boli rebierka či čo si to mala do toho sáčka? 😕
@kikaneu akoze nic? ved na babo 😀 hlavne treba pozitivne mysliet,viem otrepane frazy,ale citala som o tom vela,ze treba mysliet pozitivne, ze chcem babo,ze bude babo a tak, a nie, ze NEchcem mrchu a pod. velmi ma to oslovilo,hoci to sama nedodrzujem....no a ten oblb teploty,ved sa to stalo len minuly mesiac,ved aj tebe,takze teplote uz velmi neverim..verim svojim pocitom,ale tie su kazdy mesiac rovnake len iny je vysledok 😀 takze uz neverim nicomu a nikomu len Bohu 🙂 ale som pripravena na vsetko... trosku som spadla z tych mojich oblakov teraz ako tu citam holky,kolko depky 😢
@purina12345 heh tak to mas dobre..väcsinou to byva u tehotnych opacne nie?kazda sme ina..kazda pocituje uplne nieco ine...sranda...aj ked ja by som mala byt podla mojich priznakov tehotna kazdy mesiac 😀 len keby sme sa tak nesledovali tak nic nepocitujeme 😀
dakujem,si zlata...stale tu vsetkych pomahas ako vidim...no tak to idem skusit sem dat... http://www.fertilityfriend.com/home/39d62f
priatel sa mi od vcera neozval ....kasle na mna ☹
@kikaneu to až teraz ste šli obedovať? no tedaaaa....my sme ešte pred dvanástou papali, som to zvládla akosi skoro 😀 pôjdeme sa prejsť, skočíme našim na bahniatka, zaniesť im ich, rozlúčiť sa s nimi, ku kámoške po knihy a potom domov ožehliť a pobaliť sa ☹ a čo vy, budete len doma či idete niekam na prechádzku?
@lucecita no druhé jedlo sme mali hotové raz-dva, len vývaru to dnes nejak trvalo 😝 a začínali sme variť až o pol jedenástej, naši tu boli na rannú kávu 🙂 aj my sme chceli ísť von, ale neviem, manžel sa usalašil k telke, ja si idem pripraviť písomky na tento týždeň a pôjdeme aspoň na dvor, ak už nikam inam 🙂 a podvečer chceme ísť k ujovi na návštevu 🙂
@kandee1201 ahoj moja ako sa máš????
@kikaneu paci sa mi tvoj pristup..a to je ten paradox s pozitivnym myslenim,prave vtedy ked nemyslis na to, proste beries to neutralne,vypustis to z hlavy,povies si,ze teraz nemusi byt a upnes sa na nieco ine,vtedy sa to viacerym podari..to je fakt sila..ale ja nedokazem toto...mozno neskor,ale ja som sa este len teraz zacala tak na to upinat,doteraz sme to velmi neriesili a iba si uzivali,ze kedy sa zadari,vtedy sa zadari,ale takmer po roku a pol mi to uz bolo cudne a teraz ked vieme co a ako tak sa brutalne snazime..ale samozrejme si to uzivame aj tak..ziadne silenie,a ked sme sa dozvedeli,ze na patologiu spermii pomaha co najcastejsi sex tak to mm zobral uplne vazne chce to este viac a ja samozrejme nemam nic proti 😀 ale tak chcem prist do toho stavu co ty,tak hadam ma to coskoro prejde s tym sledovanim sa a cakanim 😀 hej drzi sa ale to je stale taka ako vzdy v takom case,takze nic nezvycajne..
@purina12345 určite to teraz dobre dopadne 🙂
@dijusa hej? no vidíš, také som ani nevedela, že na toto pomáha čo najčastejší sexík......ono, beriem to tak, lebo inak už neviem, nemám už silu upínať sa na to a nakoniec smútiť.....stále sa modlím, aby nám Pán požehnal bábo, ale nemusí byť hneď, hoci, potešilo by 🙂 a zas nie som karieristka, takže ak by to vyšlo, kašlem na akúkoľvek prácu aspoň do dvoch rokov dieťaťa 🙂 takže tak, pohoda momentálne u nás vládne vo všetkých smeroch 😉 a vám veľmi prajem, nech to vyjde čím skôr 😉 a pamätaj, že zázraky sa dejú 😉
@lucecita ale čosi, manžel má silnú potrebu pochváliť sa malej sesternici šteniatkami 🙂 ešte som dnes pri nich nebola....ale idem asi vytihanuť manžela a písomky urobím aj neskôr 🙂
@aliaxa akoto?
@lusinda1989 nahneval sa na mna koli tomu že nechcem byvat u svokri v piatok sme si este esemeskovalina poslrdnu sms mi uz neodpisal a doteraz sa neozval
@aliaxa ani ja by som nesla byvat k svakre a to by sa mohol na mna hnevat ako chce ale nikam by som nesla...ako moja svokra ma doslova nemala rada a teraz ked zistila ze som tehu tak jej doslo ze sa ma uz asi nezbavi tak je ku mne velmi mila ale to jej vobec nepridava na tom ze pat rokov bola na mna zla...

@delideli
@mata_ba je to všetko naprd....mám depku ☹ ☹ ☹