icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
25. mar 2012

@purina12345 ahoj mojka, pila som alchemilka, semiacka, macu+etse aj clostil. V piatok som bola 15 DC a doki povedal že to nevidi na IUI....folik narastol z 14mm na 20,2mm a sliznica 5mm na 6,5mm.

purina12345
25. mar 2012

@azzura a myslíš že vajko už prasklo? to tie väčšie mieri boli v piatok?

moni1007
25. mar 2012

ja som kazdy cyklus zacinala s tym,ze neverim,ze sa nam to podari,ked ani ten predchadzajuci to nevyslo,ze preco by to teraz malo vyjst,ale teraz som si povedala,ze tento cyklus to urcite vyjde, ved robim vsetko, co treba a tak to musi vyjst, snad pozitivne myslenie mi pomoze 🙂

delideli
25. mar 2012

@elebe : tco taki ludia nevedia pocitat?nepopieram,je krasne mat deti,asi to najuzasnejsie co moze byt,ale treba sa o nich predsa aj postarat a nielen ich priviest na svet a potom cakat co bude..toto nikdy nepochopim..a co sa ludskej zavisti a neprajnosti tyka,to uz ani nekomentujem..naozaj je asi najlepsie si takychto ludi ani k sebe nepustat,len ti otravia zivot..

azzura
25. mar 2012

@purina12345 netusim ci prasklo, lebo som si cititila po pregnile P stranu a tam vraj nic nie je. Na lavej bol dominatny a tu stranu som vobec necitila.

mattuliatko30
25. mar 2012

@mata_ba ahojky...ja podobne..ale ja to mám isto už na 100% http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
že mrchaňa zajtra ráno príde..ak nie už aj dnes ...

azzura
25. mar 2012

@purina12345 takže sa ti to zdarilo? Gratulujem a uprimne želam 😉

mata_ba
25. mar 2012

@moni1007 aj moja svagrina ma dvojtyzdnove..sestra tehu..druha mozno tiez..

@vavenecka ahoj.musi,nemusi..co ti poviem..a ja tu rada s vami poklabosim..len ked vidim same pozit.testiky a babatks,tak mi je luto..aj ked samozrejme vsetkym drzim paste,nech sa zadari a ste stastne 🙂

@delideli tak ja meriam len druhy cyklus..a na mk som 3mesiace..najhorsie je to sklamanie..

@isabellaa ale je fakt,ze vyplakat sa trosku pomoze..aspon mne..

@franzziska dakujem..hadam zaberu..a moja..drzim ti paste..verim,ze aj tebe pomozu..

purina12345
25. mar 2012

tak kto som aj ja raz cítila, bola som na sone a povedal mi že na pravej mám dominantný a bolel ma iba ľavý a to poriadne 😀 tak to by som si s toho nič nerobila, Ďakujem moja, síce máme pozit. testík no ale ako vieš je to len začiatok a ešte som neprešla mrchovské obdobie ktoré je v tehotnosti rizikové a vraj by v tomto období nemala mať tehu žena sex, len do budúcnosti aby si vedela 😉 Beriem to s ľahkosťou, ako má byť tak bude 🙂

mata_ba
25. mar 2012

@purina12345 Mojka ahoj.no neviem..ale depkumam riadnu..vcera som bola nervozna ako pes,dnes len slzy furt tecu..prsia ma bolia a brucho picha..sem tam uz mam pocit,ze svina je tu..a hlavne,robila som test a furt takmer neviditelny duch..takze cakam mrchu..co uz..clostil a duphaston caka..

elebe
25. mar 2012

@delideli no ona má taký zošit kde si zapisuje každú jednu položku čo kde minula,ešte aj rožky keď kúpi.....ja keď som to videla skoro som odpadla,ešte sa mi chválila že jeden mesiac minula na stravu len 50€ 😲 😲 ona myslela že keď otehotnie,cez akože antikoncepciu,tak priateľ bude happy a prd....nedáva jej prachy,malú videl možno tri krát a stále sa vyhovára že nemá peniaze,ale robil si vodičák na nákladné auto a takéto....už sa mi to aj zunovalo furt počúvať a keď som sa ja chcela žalovať,tak mi povedala že čo sa sťažujem,ako je mne dobre a že decko skôr či neskôr mať budem tak čo....koľkokrát sme sa pohádali,ale už stačilo....tá posledná hláška bola bodka 😠 😠

azzura
25. mar 2012

@purina12345 Reni teraz ti to uz vyjde až do zdarneho ciela a bude babo. Davaj na seba pozor 🙂

delideli
25. mar 2012

@mata_ba : ja som tiez vydrzala merat len dva,treti uz som nemala nervy,urobila som len par merani..je to sice dobre,vediet,co sa deje,kedy sa deje,ale po ovulke je to uz len cakanie a nervy..tak som si potom vravela,ze budem merat len do ovu ,kym ju vyznaci a potom mozno par dni pred ocakavanou mrchou..
je to takze,ale hlavu hore,musime vydrzat,ono to pride 🙂

mattuliatko30
25. mar 2012

@mata_ba moja, tak ale ešte nemáš nič stratené..neklesla si až tak veľa...ešte môžeš vyskočiť 😉

mata_ba
25. mar 2012

@mattuliatko30 no ja cakam v utorok..ale podla bolesti mozno aj skor..

purina12345
25. mar 2012

@mata_ba moja netráp sa však ak to teraz nevýjde neni koniec, príde ďalší cyklus a budeš mať ešte podporu s liekmi, tak hlavu hore moja, nesmieš sa na to tak upínať lebo sa zblázniš, však si mladá zdravá baba a neviem neviem ten duch, tak sa ukľudni lebo ak máš fakt fazuľku v brušku určite sa jej taký nervózny domček nepáči, skús si dnes užiť pekný deň a zamestnaj sa niečim aby si na to nemyslela
@azzura Ďakujem moja, budem si dávať pozor
@mamuliatko30 je mi ľúto toho poklesu, vyzralo to skutočne veľmi nádejne :(

delideli
25. mar 2012

@elebe : tak ked vie tak dobre pocitat,tak si snad musela vediet aj spocitat,ze o nove babatko sa nezvladne postarat..a mysliet si ,ze dietatko zachrani nefungujuci vztah,resp. zabrani partnerovi ,aby odisiel,je viac nez naivne..teraz potrebujes klud a okolo seba pohodovych ludi,aj psychika robi svoje,takze si urobila len dobre,ak si s nou prerusila kontakty..

mata_ba
25. mar 2012

@delideli mas pravdu..esteze vas tu mam...lebo s nikym inym sa o tom bavit nemozem..len skoda,ze pri tom boli srdiecko..

mattuliatko30
25. mar 2012

😉 @mata_ba ja tiež asi dnes alebo zajtr.a.uvidím...ale skôr zajtra ráno...keď klesnem ešte viac

delideli
25. mar 2012

@mata_ba : boli,ja viem,ja som oplakala kazdy koniec cyklu,dokonca aj ten,ked som uz bola tehu lebo som mala silne predmrchovske bolesti..ale uvidis,az raz bude babatko na svete,na vsetky tie nervy a bolest zabudnes a stokrat sa ti to vsetko vrati 🙂

elebe
25. mar 2012

@mata_ba srdénko moje...mňa táááák bolelo srdiečko,keď nám priateľov kolega povedal že aú v štvrtom mesiaci a snažili sa AŽ pol roka....bože išlo mi puknúť od žialu,že už aj oni a my po vyše roku stále nič ☹ ☹ 😔 😔

kikaneu
25. mar 2012

@mistisa
@kandee1201 ahojte, aj ja vám prajem peknú slniečkovú nedeľu 🙂
@mata_ba juj, mojka, to mi je veľmi ľúto, tak sľubne to vyzeralo 😒 ale neboj nič, tie lieky zaberú a určite budeš hlásiť čoskoro naozaj pozitívny testík 😉

elebe
25. mar 2012

@delideli tak,tak.....a hlavne som rada že je tu koník....lebi tu sa môže človek vyžalovať stále 😒 😔

mata_ba
25. mar 2012

@mattuliatko30
@purina12345 zlaticka mate pravdu..ale lahsie sa hovori ako kona..same to poznate..sla som dnes s drshym na letisko,ze sa idem ucit lietat..ale vsak tak fuka,ze len v aute sedim..aspon pojdem s havkou mojou ma prechadzku potom..a pospim si..moc som v noci nenaspala.

franzziska
25. mar 2012

@mata_ba mne nepomozu

kikaneu
25. mar 2012

@lucecita ahoj mojka? tak čo? varíš, varíš? 🙂 aj ja som skoro vkuse v kuchyni, ale už finišujem 🙂 ako graf a ľavobok? môj takto, dosť oničom teda: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

fifitko25
25. mar 2012

@isabellaa mačičky mi je ľúto ☹ nerozumiem kto dokáže take niečo urobiť ☹ my máme psíka tak neviem o toxo viac.... Minuly týždeň som bola na sone asi 5 tt a doki videl maly gestacny vacok a žlté teliesko inak nic Indie ˇi sliznici ani krcku nehovoril

delideli
25. mar 2012

@elebe : presne tak..ja som to mala podobne ,ked sme o fazulku prisli..podarilo sa sice uz po 4 mesiacoch,ale na konci 7.tyzdna nam odisla..a to som na seba davala pozor,co jem,co robim,aby som sa nenamahala..kamoska si veselo v tretom mesiaci vyslapala do vysokych tatier a bola ok,ina do tretieho nevedela ani ,ze je tehu,fajcila, zurovala a takisto vsetko ok..cloveku je potom luto,ze preco prave jemu sa nedari,preco prave jemu sa nemoze bez problemov narodit babatko, ked sa rozhodne,ze ho bude mat a tak velmi ho chce..

mata_ba
25. mar 2012

@delideli ja viem 🙂 hadam nebudem cakat dalsich 7 mesiacov..a ani ty 🙂 mozno sa ti zadari tak skoro ako purinke..
@elebe hadam aj nam Pan Boh posle drobcekov..
@kikaneu dakujem si zlata..hadam ano..

mata_ba
25. mar 2012

@franzziska preco??