Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 tak to nemas bohvieco...ja mam dobru svokru ale dost sa strara ....neviem co mam robit ci sa mu mam ozvat prva alebo nie...ale ja sa mu vzdy ozvem vo stvrtok a v piatok som sa ho stale pytala ci sa hneva a on mi vzdy odvetil ze mu nic neni a potom bol ticho cely piatok napisala som mu aj sms zas ja prva na poslednu sms mi neodpisal a neozval sa doteraz a mna uz nebavi stale sa mu ozyvat a prosikat ho nech sa nehneva ...je mi s toho smutno
@aliaxa moja, ja nechcem byť zlá, neber to v zlom....vyjadrím len svoj názor, ak môžem.....podľa mňa ti riešenie takýchto "vojen" teraz vôbec neprospieva....také, že kde budete bývať, ste mohli skúsiť riešiť ešte predtým než ste začali pracovať na bábätku....ale to je len môj názor, možno to vám takto vyhovuje 😉
@danjelca
@kikaneu
@danjelca
@aliaxa
tak suhlasom so vsetkymi babami...byvat s rodicmi ci svokrou ak mas vlastnu rodinu je zle a nie je to vobec prijemny a sukromny zivot..a take veci sa maju riesit hned ako prve a ked niekto na to nema ale nema moznost, tak smola...ako zivot je nespravodlivy...ale tak to je...preto som ja ako prve vyriesila vlastny byt, manzelstvo a potom deti...rodina ma mat pevne zaklady a nie vyrabat si zbytocne zabomysie hadky a problemy s byvanim...tot moj nazor
@kikaneu micinka, už sme doma...nabrali bahniatka, doniesli našim a idem sa pustiť do žehlenia...krásny sú tí havkovia, ale necem ani jedno, ideme bývať do bytíku 😀 ale keď bude mať nabudúce takéto bábätká, tak si jedno rezervujem pre našich na záhradu, ani tí ešte nechcú 😀 😀 😀 a čo, bola si sama na koniec alebo sak tebe pridal?
@lucecita boli sme spolu 🙂 u nás strašne silno fúka, takže sme neboli dlho, spoza okna to vyzerá na teplo, ale zdanie klame 😠 tak sme sa vrátili dnu....ujovi sa nedá dovolať, či sú doma, je nedostupný....tak uvidíme, či sa ozve alebo nie 🙂 ja dúfam, že už nabudúce nebudú.....s tými si nevieme poradiť, komu ich dáme, 3 nám zatiaľ ostávajú.....joj 😉
@kikaneu aj tu fúka a vtedy je aj chladno, ale keď prestane fúkať, tak je na slniečku super...ani my sme neboli dlho, a teraz ide mm s kámošom von na biku sa previesť 🙂 tak som rada, že sa nakoniec vybral s tebou, to by bolo keby nie! nebooooj, niekto si ich isto vezme...skús dať inzertá na bazos.sk moja bývalá kolegyňa takto darovala 6 šteniatok za odvoz...
@lusinda1989 jaaaj sak to nejako nakoniec urcsite vyhaluzite 🙂 ja vobec neviem ake svadobne....radsej este cakam ako budem rast 🙂
@lucecita prepáč, že som sa už neozvala, ale narýchlo sme odchádzali na tú návštevu 🙂 a dosť dlho sme sa zdržali, takže keď sme prišli sme jedli, potom som sa bola ospršiť a upratovala som v kuchyni, lebo katastrofa po dnešku 🙂 ešte jeden hrniec sa mi močí a bude to hotovo 🙂 čo si robila ty? okrem žehlenia 🙂
@spula22 hej? tiež musí byť pekný 🙂
@mata_ba no, zlatučké sú, už keby videli a lozili, takto je s nimi "nuda" 🙂
@zujka2 tatík bol čokoládovohnedý labrador 🙂 nechápem čo sú také čierne, ale sú krásne a naša Zorka sa o nich tak príkladne stará 🙂
@purina12345 nechceš aspoň jedno? 🙂
@anett6212 ahoj no ide to 😉 dnes sme mali navstevny den teraz sme dosli domov 🙂 a ty?

@spula22 nechceš jedno? 🙂