Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 jasne ze aj zajtra mi padne za obet 😀 😀 este o tom nevie...ale ha nema sancu....snazila som sa mat dokonca aj vankusik pod sebou.. no som zvedava...a dnes som aj hlienik mala peknucky..a dokonca ma pobolieva driek... a teplota klesla....jaj.. co z toho bude 🙂 🙂 asi babo... 😀
@purina12345 😀 😀 😀
to je neskutocne sa z toho testiku vytesujem ako keby to bol teho...hehe.. a drahemu som ho ukazovala..a vravim ze ked bude takyto kolo 15teho.. tak bude tatko... 🙂
@lucecita moja, ja som práveže v štádiu bez depky 🙂 tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@kikaneu no co uz ,zazraky sa nedeju vtedy ked to cakame a vtedy kedy my chceme a hned 😀 .. ale aj ked som bola vcera uz vyrovnana a rano som bola na ms normalne prpravena,i tak to na mna dolahlo a poplakala som si ked som zbadala teplotku a brutal citila ms,ze je blizucko. ale si predstav, madam sa dnes nechcelo prist,aj ked som sa ju snazila privolat 😀 ...teraz som opät pripravena na zajtra,lebo viem,ze rano je to uz iste,ale zase ma to urcite vezme...takze budem plakat na 2x,radsej mala prist uz dnes a uz by som mala jeden den za sebou...tazky to zivot nas snaziliek...takze ty si mala dobry den? tak to je fajn..nech ti to vydrzi...a inak kde je l_e_n_o_c_k_a?
@lucecita jjooooj cicik moj 😉 chybala si mi tu 🙂
@e.l.i verim,,ze chapes,ved prezivame to tu vsetky asi rovnako..ale ja som to asi az po vyse roku snazenia zacala takto prezivat...teda hlavne teraz,od januara ked nam zistili zly spg..kedby som si mala byt ista,ze vlastne neni sanca,tak ja opacne - viac verim a viac si namyslam..ale ako pises,ked pride mrcha je to hrozne,ale potom sa tesim na snazilkovanie a potom na nedostavenie sa mrchy :D a verim v to 😀 a vy sa ako dlho snazite?nu kiezby si mala pravdu...inak som citala,ze najvyssia sanca zeny pocat,je vtedy kedy bola sama pocata :D takze v aprili prichadza moj cas :D
@mata_ba gratulujeeem milaaaacikkk..... konecneeeee 🙂)))))

@mata_ba a ty si ako na tom si , ci 😉