icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
27. mar 2012

@mata_ba a ty si ako na tom si , ci 😉

fifitko25
27. mar 2012

@e.l.i ja som ležala asi hodinu a aj tak čosi vytieklo... šikovní bojovníci sa chytia, ale pre istotu znásilni manžela aj zajtra 😀

fifitko25
27. mar 2012

@lucecita bola si sa zbaviť toho, čo ťa bolí?? 😉

lucecita
27. mar 2012

@fifitko25 nije, bola som mimo PC a netu 😀 a pomohlo 🙂

e.l.i
27. mar 2012

@fifitko25 jasne ze aj zajtra mi padne za obet 😀 😀 este o tom nevie...ale ha nema sancu....snazila som sa mat dokonca aj vankusik pod sebou.. no som zvedava...a dnes som aj hlienik mala peknucky..a dokonca ma pobolieva driek... a teplota klesla....jaj.. co z toho bude 🙂 🙂 asi babo... 😀

fifitko25
27. mar 2012

@lucecita aj keď teda netuším, čo je vo veci, som rada, že to pomohlo 😀

fifitko25
27. mar 2012

@e.l.i zajtra polež dlhšie, ak sa ti bude dať 😉

mistisa
27. mar 2012

@e.l.i no mojka ako pise fifitko zajtra dlhsie polezkaj.a ked su sikovny bojovnici tak stacilo aj dnes tych 15 minut 😉 😉 😉 😉 😉 😉

e.l.i
27. mar 2012

@fifitko25 jasne.. budem moct spokojne oddychovat...zajtra mam volny dnik.. a dokonca aj manzel je domka.... 😀

e.l.i
27. mar 2012

@mistisa verim ze su sikovni.. na spermiograme boli vykonny....tak nech su aj teraz! 😉

spula22
27. mar 2012

@purina12345 😀 😀 😀

moni1007
27. mar 2012

@luluapali no to som aj ja citala,ze niektore baby maju silne bolesti,ale tak ja teraz po straaaasne dlhej dobe ich mam, uz zo dva az 3 dni bolest v pobrusku a teraz vecer tie krize. snad to vyjde, musime sa riadne poistit 😀

e.l.i
27. mar 2012

to je neskutocne sa z toho testiku vytesujem ako keby to bol teho...hehe.. a drahemu som ho ukazovala..a vravim ze ked bude takyto kolo 15teho.. tak bude tatko... 🙂

moni1007
27. mar 2012

@lucecita uz sa stalo 😀 nevyhol sa tomu,ale dnes som ho ani nutit nemusela,cely den bol dotieravy 😀

lucecita
27. mar 2012

Babyyyy, idem off, idem si ľahnúť, ozýva sa ľavobok 😠 vidíme sa zajtra...pekný večer
@kikaneu mojka, idem si ľahnúť, zajtra pokecáme čo a jak...nech sa vianočky vydarí a potom dobrú nocku 😉 vidíme sa zajtra, papa

kikaneu
27. mar 2012

@lucecita moja, ja som práveže v štádiu bez depky 🙂 tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

moni1007
27. mar 2012

@lucecita tak si oddychni a nech ta to co najskor prestane boliet 🙂

kikaneu
27. mar 2012

@e.l.i ja myslím, že keď to má vyjsť, tak to vyjde aj keby si neležala vôbec 🙂

dijusa
27. mar 2012

@kikaneu no co uz ,zazraky sa nedeju vtedy ked to cakame a vtedy kedy my chceme a hned 😀 .. ale aj ked som bola vcera uz vyrovnana a rano som bola na ms normalne prpravena,i tak to na mna dolahlo a poplakala som si ked som zbadala teplotku a brutal citila ms,ze je blizucko. ale si predstav, madam sa dnes nechcelo prist,aj ked som sa ju snazila privolat 😀 ...teraz som opät pripravena na zajtra,lebo viem,ze rano je to uz iste,ale zase ma to urcite vezme...takze budem plakat na 2x,radsej mala prist uz dnes a uz by som mala jeden den za sebou...tazky to zivot nas snaziliek...takze ty si mala dobry den? tak to je fajn..nech ti to vydrzi...a inak kde je l_e_n_o_c_k_a?

lucecita
27. mar 2012

@kikaneu ja som sa pýtala preto, lebo vardzikova ti písala čosik o depke 😀

vardzikova
27. mar 2012

@lucecita jjooooj cicik moj 😉 chybala si mi tu 🙂

e.l.i
27. mar 2012

@dijusa to ta uplne chapem.. takto prezivam aj ja kazdy prichod mrchy hnusnej... dufam ze april uz bude bez nej...a snad sa uz dostaneme z toho titulu snazilky na titul maminky....hehe ja v tom verim kazdy mesiac ked mam plodne dniky... 😉

kikaneu
27. mar 2012

@lucecita ďakujem, dobrú noc mojka, oddychuj pekne 🙂

kikaneu
27. mar 2012

@dijusa veru ťa naťahuje potvora jedna 😒 a niekedy aj vyplakať sa pomáha, ja som ešte neplakala asi, smutno mi z toho bolo, ale slzy sa nedostavili 😀 ....ja hej 🙂 Lenka si dala s MK pauzu, že jej to nerobí dobre, ale od vavenecky viem, že mala krásne pozitívny ovu test 🙂

kikaneu
27. mar 2012

@lucecita riešili sme, že je fajn, že nie som v depke a nič si z toho, že zatiaľ sa nepodarilo nerobím 😉

mata_ba
27. mar 2012

@eri28 vyzera to tak,ze som tehu.. 🙂 testik v albume

dijusa
27. mar 2012

@e.l.i verim,,ze chapes,ved prezivame to tu vsetky asi rovnako..ale ja som to asi az po vyse roku snazenia zacala takto prezivat...teda hlavne teraz,od januara ked nam zistili zly spg..kedby som si mala byt ista,ze vlastne neni sanca,tak ja opacne - viac verim a viac si namyslam..ale ako pises,ked pride mrcha je to hrozne,ale potom sa tesim na snazilkovanie a potom na nedostavenie sa mrchy :D a verim v to 😀 a vy sa ako dlho snazite?nu kiezby si mala pravdu...inak som citala,ze najvyssia sanca zeny pocat,je vtedy kedy bola sama pocata :D takze v aprili prichadza moj cas :D

lusinda1989
27. mar 2012

@mata_ba gratulujeeem milaaaacikkk..... konecneeeee 🙂)))))

kikaneu
27. mar 2012

@dijusa tak ja som potom mala šancu vo februári a nič sa nestalo 😀

e.l.i
27. mar 2012

@dijusa fu tak cas mojho pocatia som presvihla.. no skoda.. snazime 10 mesiacov.. a ani ja som to takto zle neprezivala ako tieto posledne 2 mes... u nas aspon spg je ok.. a na buduci tyzd v pondelok idem na HP... tak sa trochu obavam ze ako som na tom... 😖