icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

isabellaa
28. mar 2012

@vivusa ket?

nancycka
28. mar 2012

@mistisa nech ti vsetko rychlo a bezbolestne ujde a dobre dopadne, myslim na teba 🙂

mistisa
28. mar 2012

@mel84 no urcite aj budu mojko 🙂 a potom uz len dve // na tehu testiku a je to vsetko super 🙂

red_kika
28. mar 2012

@su_san ako dlho to beries? lebo ja nejak vobec necitim ze by som bola naspeedovana alebo nejak mala vacsiu chut na sex

mistisa
28. mar 2012

@nancycka dakujem mojko no dufam ze to tak aj bude 🙂 mozno to ani nebude take hrozne ako sa stresujem chichi 🙂

su_san
28. mar 2012

@pacica mojka, tak to nič moc s Tebou, ak ťa to bude moc bolieť, tak šup k lekárovi po nejaké ATB, samozrejme povedz že môžeš byť tehu, tak nech ti dá také vhodné pre prípadné tehu...a nejak sa tu rozmohol v poslednej dobe zápal moč.ciest, nie si prvá, treba dávať pozor, lebo počasie je zradné, ja som tiež párkrát mala zápal, čo to štípalo a som lietala cikať, preventívne stále nosím tielko, aj silonky ak je chladnejšie a nesadám na lavičku vonku a pod a dnu mám stále papuče...skús urolog.čaj možno 😉

mistisa
28. mar 2012

@franzziska no mam veru.vo stvrtok maximalne obed potom uz nemozem jest a pit vodu mozem do pol noci potom uz nie a v piatok po laparke dostanem iba nejaku kasicku ci co ☹

su_san
28. mar 2012

@red_kika tak dnes som 10DC, takže v podstate od nejakého prvého dňa cyklu, keď som už vedela, že nie som tehu 😠 , ale asi 2-krát som zabudla, inak si dám stále večer po večeri...a ja mám akože aj inak chuť na ťuťumuťu 😅 , ale teraz mám ešte viac energy k tomu...a na drahého to pôsobilo podobne, on berie už vyše mesiaca, ale tá extra chuť na keksík bola tak prvé 3 týždne možno, teraz sme sa vrátili do zdravého normálu, ale aj ten je u nás nadpriemer oproti iným asik 😅 😝 😀

azzura
28. mar 2012

@mistisa ahoj, už sa ti to krati 😉 , neboj....vydržiš. Potom čakame a správy

red_kika
28. mar 2012

@su_san celkovo som myslela.. kolko mesiacov/cyklov

vivusa
28. mar 2012

@isabellaa ano ket..

su_san
28. mar 2012

@mel84 @delideli nebuďte smutné kočky 😉 mňa taký ľahký smútok prepadol v nedeľu, ani neviem prečo, tak podvečer som si to tu čítala a nejak to na mňa doľahlo, na jednej strane som sa neskutočne tešila, že koľko tehuliek tu je a mi prišlo nejak clivo, že ja nič zatiaľ...ale potom to rýchlo prešlo, som si povedala, že nemám dôvod smútiť, som mladá a verím, že si ma baby nájde a rovnako aj vás a samozrejme aj všetky ostatné babule 🙂

mistisa
28. mar 2012

@azzura no veru uz je to tu 😒 urcite vam hned napisem aj ked iba cez mobil z nemocnice ale ked sa dam do normalu aspon trochu a budem schopna hned pisem okik? 😉 😉 😉 😉

su_san
28. mar 2012

@red_kika no veď celkovo som myslela, drahý vyše mesiaca berie a ja len teraz som začala od tohto cyklu 😎

red_kika
28. mar 2012

@su_san ahaaaaaa.. ja som myslela ze to uz beries dlhsie 🙂

franzziska
28. mar 2012

@mistisa no treba na to sily 😔

mistisa
28. mar 2012

@franzziska no to ano teda a citim ze mi nejak dochadzaju hm.neviem ci mi nebudu muset dat diazepan uz pri prijme rano chachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
28. mar 2012

@vivusa cauko tu dievcata nevedia co to znamena, musis sa popytat v temach, ktore riesia IVF, tu sa baby snazia prirodzene, co som citala ak test bol negativny, niekedy vysla krv pozitivne 😉 nadej je vzdy

azzura
28. mar 2012

@mistisa po zakroku to bude tazke, hlavne ked budes potrebovat curat a setricka ti donesie taku srandu a supne ti ju pod perinu pod ritu 😀 😀 😀. Ale ked uz budes schopna vsatat afungovat, tak treba chodit aby z teba vysiel plyn. Ranky ta budu boliet pri kazdom pohybe, ale to prejde. drž sa. Moje ranky este stale su cervene, ale uz nebolia 😉

azzura
28. mar 2012

@gelinka75 ahoj moja, ako?

vivusa
28. mar 2012

@gelinka75 ach, som si to nejak neuvedomila... 🙂 ale ty si ma pochopila.. tak pevne verim a dufam, ze ta zajtrajsia krv bude pozitivna.. dik..

mata_ba
28. mar 2012

@nancycka verim,ze pride a moc drzim paste!

@tweetinka.co no vyzera to tak,ze ano 🙂 dakujem velmi pekne...dnes volam dokimu a uvidim,co mi povie 🙂 aj ja vam drzim paste!!

@red_kika ahojky,hned ho sem supnem 😵

franzziska
28. mar 2012

@mistisa a jak to vlastne prebieha...to ta normalze rezu alebo nejako inak vojdu dovnutra??? a budu jazvy alebo co? nebudes moct chodit alebo??

yvi83
28. mar 2012

Ahojte baby..nase 2.IUI zasa nevyslo 😒 ...dame si pauzicku..vcera som sa objednala k jednemu panovi, kt. lieci prirodnou formou, lebo z tych liekov som uz na nervy...v piatok idem, raz davno som ho uz navstivila a strasne mi pomohol 🙂

mistisa
28. mar 2012

@azzura chacha budem sediet na miske? chacha len ci ju stihnem zavolat ze? chacha 🙂 a kedy si uz bola nejak tak schopna chodit?

mata_ba
28. mar 2012

Ahojteee zienkyyyy 🙂

mistisa
28. mar 2012

@franzziska no to robia tri take dierky dve po bokoch v bruchu a jedna cez pupok.no kym sa nedostanem poriadno z narkozy a nebudem schopna vstat tak nie ale ked ma uz sestricka prevedie a budem schopna kroku tak potom ano.akurat mi azzura pise ze potom treba chodit aby ten plyn zo mna vysiel.a ze ranky budu boliet pri kazdom pohybe ale to prejde 🙂

mistisa
28. mar 2012

@mata_ba ahojko vybuvana? 🙂 🙂

fifitko25
28. mar 2012

@yvi83 to mi je ľúto ☹ teraz hlavne hlavu hore, bude ešte dobre, uvidis 😉

fifitko25
28. mar 2012

@mata_ba ahoj ako si spala??? 😀 podarilo sa ti to? A test si robila? Mojka ty si pisala že Máš malo progesteronu alebo sa mi to pletie?

mattuliatko30
28. mar 2012

@mata_ba ahojky moja..ako?????..teplotka ako?...testovala si znovu?