Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ahojkaj no tak dobre co? 🙂 ja teraz idem nachvilku natiahnut chrbati som po tej laparke taka ze chvilku lezim chvilku chodim 🙂 len dost krvacam stale hm ☹ ti aspon cas uchodi co? 🙂
@mistisa tak bala som sa ako to bude a či nebudem v strese ale je to zatiaľ v pohode da sa to zvladnuť 😀 a ty si poriadne oddychni a nepresiluj sa aby sa všetko pekne zahojilo ja som to už tiež prežila 😉
@mistisa no este si pockam na postielku..co uz...a inak hadam vsetko ok 🙂
@vardzikova ahoj,tak sa tesis,co? 🙂 hned ti to pojde rychlejsie 🙂 aj ta pekne privitali? 🙂
@vardzikova miciiiiiik posielam ČÁÁÁÁVO do práce z teplučej postielky 😀 😀 😀 a ako sa darí? nie je ti blbie? baby obchytkávajú brušino? nie, že sa mi do zaťa zahladia!!!
@mata_ba no ano nejako bude 🙂 hadam sa z toho neodstrelim 😀 zivot musime brat aj troska zo srandy, inak by to bolo o nervy 🙂
@vardzikova no ved nerobim nic radsej ani neupratujem len sa prechadzam chvilku sedim chvilku lezim 🙂 ani nebudem tento tyzden len budem odddychovat nech to je vsetko oki.tak fajn no uvidis ako to bude ale pokial budes moct pracovat je dobre aby ta doma neslaktrafil 🙂 😉
@moni1007 no uvidíš..ako to dopadne...držím palčeky 😉
@vardzikova ahojky..pracujúca.....tak už v práci?....aj ja..a neviem sa dočkať, kedy bude pol 4tej..a pôjdem domov 😀
baby minco mam vo fotobloku 😉
@fifitko25
@mel84
@purina12345 ahojte babenky, tak som dneska bola u dokiho. iba vcera som trochu spinila. ale vsetko je v poriadku skontroloval ma, ze nekrvacam. ze to je kvoli tomu ze je sliznica velmi prekrvena a mechanickym tlakom trosku zacne spinit. ze sa to moze stat aj pri sone. takze sa nemusim bat. ale prespisal mi lieky na zlepsenie zil. a sexikovat sa moze ale iba opatrne 🙂
@franzziska tak to mas pravdu 🙂 a prosim ta,neodstreluj sa 😀
@mistisa dakujem...ja to zmaknem uz dajako 🙂 ty sa hlavne vyliec!
@lucecita jooj uplne super mi je ... bala som sa ako to bude či nebudem v strese lebo mame tu stale dosť robotky a k tomu ešte šefka chodi a stale každeho drbe ale dnes je to super tak čakam ako dlho to takto vydrži 😀 no micik obchytávajú aby sa obrali aj oni 😀 ale neboj zaťa si nedame 😉
@mata_ba joj veľmi som sa tešila do prace tak všetci ma tu len obletuju takže mi je sveta žiť 😀
@mistisa a čo ti pri laparke zistili?
@mattuliatko30 mojka tak ja pozeram na hodinku tak je už dva čož ani neviem kedy to všetko prešlo 😀
@vardzikova no teda,parada 🙂 nech ta len pekne opatruju 🙂
@mattuliatko30 ahoj, vďaka, mrcha má termín v stredu 😉
@l_e_n_o_c_k_a mojka, krásny grafík aj ovu testy, držím silno pršteky a prajem nech sa rýchlo podarí 😉
@lucecita ahoj mojka, už týždeň? tak rýchlo to zbehlo 🙂 skôr sa mi nedalo prísť, som rada, že oddychuješ a pekne čítaš 🙂 a môj graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913...vi... sa, keď prídem domkov 🙂 zatiaľ pa
@mattuliatko30 dakujem 🙂 a ty si na tom ako?
@kikaneu čo to, prečo klesáme? nehnevaj ma 😀 😀 😀 😀 naše heslo ? bude ako nebolo 😝 nooooo, už tyýždeň, mám výročie a idem oslavovať do postele a knihe 😀 oki, večer tu budem a pokecáme...krásny dník ešte 😉
@vardzikova neboooooooooj, dlho to vydrží a tebe nič nepovie, nemá prečo 😉 dávaj na bublinku pozor 😉 idem do postele, nie je mi dobre

😀 Ahojte babule tak ja som v praci a poriadne zarezavam ... ale tešííím sa konečne robim niečo , a je mi tu celkom dobre zatiaľ 😀