icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
2. apr 2012

@kikaneu ahoj mojka..ved ty po mne opakujes 😀 stale mas rovnaky grafik ako ja 🙂 zajtra stupnes 😉

franzziska
2. apr 2012

@vardzikova obletuju ako kralovnicku 😉 😉 😀

@mata_ba mati a to si otehotnela hned po prvom cykle s clostilom??

mistisa
2. apr 2012

@fifitko25 tak do postielky sup sup 🙂 ale zle neni hej? 🙂 😉 😉

mistisa
2. apr 2012

@vardzikova nemam este spravu ale mamina tam ma znameho gynekologa a on sa bavil s tym co ma operoval tak som vraj mala zhrubnute steny vajecnikov a mala som velmi tazko priechodne vajickovody obidva ale az tak ze pomaly upchane ☹ tak to odstranili a teraz by sa mohlo podarit 🙂 ze sa nedivia ze som neotehotnela ze nebola sanca aby sa co len jedno vajko dostalo cez ne ☹ ale uz by malo byt dobre.dnes budem mat spravu a pojdem potom dokimu na kontrolu tak uvidime 🙂 😉

mata_ba
2. apr 2012

@franzziska moja,ja som clostil ani nestihla zacat brat.. on mi to dal vlastne na 13 DC a mrcha uz neprisla...to som mala brat po mrche..ale uz netreba 🙂

franzziska
2. apr 2012

@mata_ba hmm to je priam zazrak 😀 😀 😀

custy
2. apr 2012

@kikaneu prečo sa mi nedá pozrieť Tvoj grafík :( toto mi vypisuje: http://www.fertilityfriend.com/homenotfound.html a priznám sa že som z toho mimo, pomôžeš mi prosím?

vardzikova
2. apr 2012

@mistisa ja som tiež mala upchany jeden vajičkovod a teraz mam v brušku bambuľku 😀

vardzikova
2. apr 2012

@franzziska 😀 obletuju obletuju 😀

vardzikova
2. apr 2012

@lucecita oj cicik len si davaj pozor 😉 , aj ja budem 😉

mata_ba
2. apr 2012

@franzziska je,na 100%..diagnoza bola,ze mi nedorastaju vajicka a aha 🙂

franzziska
2. apr 2012

@mata_ba no asi ti v ten dalsi cyklus uz dorastli 😀 😀

@vardzikova @lucecita davajte davajte 😉 😉 😉

mistisa
2. apr 2012

@vardzikova no tak dufam ze dopadnem tak isto aky ty 🙂 ty si nemusela na IUI ze? vam sa tusim hned ten prvy pokus prirodzene podarilo ze? 😉 😉 😉

vardzikova
2. apr 2012

@franzziska no a ty si natom ako? kedy nečakaš mrchu?

vardzikova
2. apr 2012

@mistisa nam sa podarilo na druhy pokus 😉 ale aj to si myslim že je vyborne 😀

mata_ba
2. apr 2012

@franzziska nieee...on mi to povedal prave v tomto cykle 😀 lebo na 13 dc som mala len 8mm vajko vlavo..na 21 DC som mala 13 mm vajko vpravo..a ovulka bola na 25 DC..tak asi to prave dorastlo 🙂

franzziska
2. apr 2012

@vardzikova no ja som ju uz davno prestala cakat 😀 😀 😀

mistisa
2. apr 2012

@vardzikova no to je uplne super mojka bodaj by som aj ja tak dopadla to je uplne parada 🙂 😉

vavenecka
2. apr 2012

@su_san
@fifitko25
@kikaneu
@lucecita čaviny kočeny,takže správa od dokiho bola taká,že nevidí žiadne dorastajúce folíky,v štvrtok idem na ďalší UTZ...inak nič bližšie mi nepovedal,ale som rada,že mi navrhol hneď hormonálny profil,že on berie krv v deň ovulácie a potom 3DC,tak uvidím,či sa to tento mesiac stihne,ale ja žiadny HP neplánujem,lebo budem hneď tehotná 😉 a dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3bffac 🙂

vardzikova
2. apr 2012

@franzziska a čo ti došla mrcha? či počkaj si tehU? 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
2. apr 2012

@franzziska stale nist? mrsina jedna?

fifitko25
2. apr 2012

@vavenecka ako žiadne, nejake muselo byt, aj ked menšie ale jedno minimálne muselo byt...

vavenecka
2. apr 2012

@fifitko25 no veď to,on mi proste len povedal,že nevidí žiadne dorastajúce vajko...o veľkosti akéhokoľvek vajka mi nič nehovoril...no v štvrtok sa ho musím opýtať...a ešte povedal,že ovu isto nebola,že to je aj zmeny na maternici vidieť a neboli žiadne...a ešte ma pomaly dorazilo,keď mi povedal,že by som mohla schudnúť,že nie som najštíhlejšia,že to ide ruka v ruke...kokos,akože napadlo mi,že by mi to mohol povedať,ale že mi to aj fakt povie,by som nečakala...ako ja viem o tom,že by som mohla čosi zhodiť,ale koľké s ešte vyššou váhou otehu,tak prečo nie ja??? takže tak,trošku mi náladu pokazil

vavenecka
2. apr 2012

@mistisa ahoj mojka,ako sa máš?už lepšie po laparke?výsledky budeš mať kedy? dúfam,že všetko dobre dopadlo 🙂

mistisa
2. apr 2012

@vavenecka ajojcek no uz mi aj je lepsie veru uz aj normalne chodim troska ma to boli stale ale je to fajn.len krvacam stale dokina mi povedala ze to moze byt ze dokonca sa z takehoto zakroku zvykne aj mrcha pustit 🙂 tak si mam davat citrony a citronove stavy na zastavenie 🙂 😉 a ty ako moja? vysledkybudem mat dnes kamarat mi ich donesie 🙂

anitka22
2. apr 2012

ahojte spolusnazilky, tak od vcera k vam oficialne patrim aj ja 🙂 nemala som sice plodne dni ale s manzelom sme sa nevedeli dockat a tak sme to skusili aj tak 🙂 nevadi aspon si to nacvicime 😉 dufam vsak ze takto cvicit nebudeme musiet dlho a zadari sa uzlicek radosti 🙂 drzme si palce....

fifitko25
2. apr 2012

@vavenecka no nadhera aký uprimny doktor 😠 mal ta pozrieť a informovať o zdravotnom stave a neriesit váhu a veci okolo,,, hlavne že ti nepovedal ak veľký folik vidí, aj ked nie možno dominantny, ale aspoň veľkosť by si vedela... Som sa normálne vytocila

volske_oci
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
2. apr 2012

@mistisa no to som rada,že už je lepšie 🙂 takže citróny fakt zaberajú? 😉 ja momentálne naprd,trošku ma rozhodil dnešný UTZ vajíčok,že doki žiadne dozrievajúce nevidel a nič bližšie nepovedal,ale idem ešte v štvrtok na sono,tak hádam to už bude lepšie...kukni,čo som zuzke-fifitko písala...dnes ma to rozhodilo,ale zajtra už bude zas dobre,len som na takéto správa akási citlivá 😒 tak potom daj vedieť,čo za správy ti donesie a hádam budú len pozitívne 🙂

lucecita
2. apr 2012

@vardzikova @franzziska @kikaneu babenky, som to asik prehnala...som vyťahovala mm bike z pivnice, on je ultra ľahký, ale vážne, ale nie ľahký pre mňa a teraz ma to všetko bolííííííííí 😖 do rite aj s tým!!! už mi je lepšie, ale nebolo mi všetko jedno...viem, že som nemala, ale som si myslela, že šak keď je taký ľahký, bude to ok, ale neni 😠 tak som nasratá sama na seba a ležím a oddychujem 🙂 a prečítala som už druhú knihu, ale ďalšiu začnem až zajtra...dnes sa mi už nechce a Kristínka, tá posledná od Táni je super, isto si ju prečítaj, nájdi si čas, stojí za to 😉