Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@pacica ahojky...noooo...bolesti resp.pichanie v podbrusku,citlive prsia,biely vytok(od dnesneho dna),spavost,ranne nevolnosti,kym sa nenajem..a zacina mi velmi vadit cigaretovy dym...a som taka citlivejsia..preco? 🙂
@mistisa no nakoniec pojdem predsa len vo stvrtok..uz ma aj sef pustil 🙂 a aj manzel 😀 a jasne,dam vediet 🙂
@kikaneu to chapem 😀 ja som doteraz mimo..ako uvedomujem si,ze vo mne rastie drobcek,aspon teda dufam,ze rastie,ked bolo tolko pozit.testov..ale asi mi to skutocne trkne,az ked uvidim malinkeho na UTZ 🙂
@purina12345 ale nie Renátka, čo sa deje?
@pacica no tak ti silnooooo drzim paste...a ake pocity mas dole?svrbenie,palenie a pod.?ja som hned po ovulke dostala mykozu...a vidis 🙂
@purina12345 precooooo???neblazni!!!co sa deje???
@purina12345 joooj, to mi je luto... a preco si to myslis?nemoze sa to este zmenit? ☹
@purina12345 nieee ☹ a nedalo by sa to este zachranit nejakymi liekmi???
@purina12345 ale tak snad sa to este upravi a babenko bude bojovat🙂 budem na teba silno mysliet a pomodlim sa vecer za teba...
@purina12345 to snad nie ☹ uvidis, mozno to este nie je stratene....a drzim palceky, neboj ak priroda tak rozhodla, tvoje telo sa vycisti samo...ach boze 😢 😢 😢
@purina12345 ach jaj, prečo sa toto musí diať? mojka, silno na teba myslím, nech si to bábo ešte rozmyslí a drží sa pevne....tiež sa za vás pomodlím
@mata_ba mám doma duphaston tak som si dala, začalo to už včera a dnes to prestalo, bola už len stará (hnedá) krv no ale teraz keď som bola na wc bolo čerstvá a viac tak už vám to oznamujem a ďakujem za podporu no ale nič nenarobím 😒

@mistisa jasné,dám 🙂 no idem na vec 😀