icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
3. apr 2012

@mistisa jasné,dám 🙂 no idem na vec 😀

fifitko25
3. apr 2012

@kikaneu inak takú dobrú pizzu by som si mňaaaaaaaaaaaaaam dala 😝 😝

vavenecka
3. apr 2012

@fifitko25 vybehni,možno sa tam stretneme 😉 my už pečivo nemáme pomaly žiadne 😀

mistisa
3. apr 2012

@vavenecka cakaaaam 🙂

vavenecka
3. apr 2012

@mistisa zatiaľ negatívny,asi bude dlhý cyklus 😠

fifitko25
3. apr 2012

@vavenecka ale ja pôjdem to do Tesca čo je pri solinkách 😀

vavenecka
3. apr 2012

@fifitko25 jaaaj,vidíš,ja som si hneď predstavila hypertesco 😀 😀 😀 tak na solinkách sa nestretneme 😀 ale v štvrtok tak idem na gyndu 😉

mistisa
3. apr 2012

@vavenecka jooooj ale nabehne uvidis 🙂

fifitko25
3. apr 2012

@vavenecka je tam nejaký gyndoš? ku komu chodíš? Inak však je to len cez kopec, nie 😀

vavenecka
3. apr 2012

@mistisa ja viem,že hej 😉
@fifitko25 hej,kresťanská gyn.ambulancia pri kostole, dr.Wallenfels 🙂 a hej,cez kopec,čo by kameňom dohodil 😀

mata_ba
3. apr 2012

@pacica ahojky...noooo...bolesti resp.pichanie v podbrusku,citlive prsia,biely vytok(od dnesneho dna),spavost,ranne nevolnosti,kym sa nenajem..a zacina mi velmi vadit cigaretovy dym...a som taka citlivejsia..preco? 🙂

@mistisa no nakoniec pojdem predsa len vo stvrtok..uz ma aj sef pustil 🙂 a aj manzel 😀 a jasne,dam vediet 🙂

@kikaneu to chapem 😀 ja som doteraz mimo..ako uvedomujem si,ze vo mne rastie drobcek,aspon teda dufam,ze rastie,ked bolo tolko pozit.testov..ale asi mi to skutocne trkne,az ked uvidim malinkeho na UTZ 🙂

kikaneu
3. apr 2012

@fifitko25 prídi 🙂
@mata_ba to ti verím 🙂 len sa teš, veď vo štvrtok ideš, nie? tak hádam už uvidíš aspoň nejakú bodočku 🙂

mata_ba
3. apr 2012

@fifitko25 ahojky opat 😀 mozem sa spytat,aj ty mas taky biely hustejsi vytok?ze ci je to ok..mne to dnes zacalo...

mata_ba
3. apr 2012

@kikaneu ano,ano...volala som dnes s dokim a povedal,ze ak nemam ziadne problemy,ze staci,aby som dosla az po velkej noci...ale ze mozem dojst aj teraz vo stvrtok..takze samozrejme uz teraz ma caka o 12:15...dufam,ze bude gest.vacok 😅

pacica
Odpoveď bola odstránená
purina12345
3. apr 2012

@mata_ba @kikaneu @fifitko25 @delideli @spula22 @gelinka @lucecita a ostané babuľky
tak môj osud neni ku mne moc milý, vyzerá to na koniec tehu čo už budeme sa snažiť ďalej kým to nevýjde

kikaneu
3. apr 2012

@mata_ba tak paráda, budem teda držať palce, nech je vidieť aspoň ten vačok 😉

kikaneu
3. apr 2012

@purina12345 ale nie Renátka, čo sa deje?

mata_ba
3. apr 2012

@pacica no tak ti silnooooo drzim paste...a ake pocity mas dole?svrbenie,palenie a pod.?ja som hned po ovulke dostala mykozu...a vidis 🙂

@purina12345 precooooo???neblazni!!!co sa deje???

moni1007
3. apr 2012

@purina12345 joooj, to mi je luto... a preco si to myslis?nemoze sa to este zmenit? ☹

dany85
3. apr 2012

@mata_ba Maťa uvidíš, ja som bola dnes a som len 6tt+2 a bolo vidno aj vačok aj bábo a aktivitu srdiečka 🙂

mata_ba
3. apr 2012

@kikaneu dakujem..vsak uz len 42 hodin 😀

purina12345
3. apr 2012

@kikaneu @mata_ba @moni1007 presne to začína ako minule tak čakám kedy prídu mrchovské bolesti. špiním čerstvou krvou čo neni dobré a chce ísť zrejme von ale nejdem do nemocky lebo tam ma budú chcieť nasilu vyškrabovať a ak by sa malo udržať tak sa udrží ale to si nemyslím

mata_ba
3. apr 2012

@dany85 juuuuj,to by bolo supeeer..kiez by sa aj mne tak ukazal..ale pochybujem ☹ minuly stvrtok som bola a nebolo tam nic...

mata_ba
3. apr 2012

@purina12345 nieee ☹ a nedalo by sa to este zachranit nejakymi liekmi???

moni1007
3. apr 2012

@purina12345 ale tak snad sa to este upravi a babenko bude bojovat🙂 budem na teba silno mysliet a pomodlim sa vecer za teba...

mel84
3. apr 2012

@purina12345 to snad nie ☹ uvidis, mozno to este nie je stratene....a drzim palceky, neboj ak priroda tak rozhodla, tvoje telo sa vycisti samo...ach boze 😢 😢 😢

dany85
3. apr 2012

@mata_ba závisí aj od sona, ani mne môj prvý doktor nič nevidel a na základe toho tvrdil že je to mimomaternicové, v nemocke na lepšom sone videli a potvrdili že je to v poriadku a dnes nový doktor s premakaným sonom videl úplne všetko 😉

kikaneu
3. apr 2012

@purina12345 ach jaj, prečo sa toto musí diať? mojka, silno na teba myslím, nech si to bábo ešte rozmyslí a drží sa pevne....tiež sa za vás pomodlím

purina12345
3. apr 2012

@mata_ba mám doma duphaston tak som si dala, začalo to už včera a dnes to prestalo, bola už len stará (hnedá) krv no ale teraz keď som bola na wc bolo čerstvá a viac tak už vám to oznamujem a ďakujem za podporu no ale nič nenarobím 😒