Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 to snáď nie!!! ☹ to Čo sa deje? Ved si si robila pred 2 dňami test a bol nádherne pozitívny...
@kikaneu aj ja som sa citila na mrchu tyžden pred nou 😀 , aky si mala dnes deN? ja veeeľmi ťažky akasi som neskutočne unavena
@vardzikova ja dnes celkom v pohode, deti boli dnes relatívne pokojné 😀 poobede som bola v robote už len aby sa nepovedalo, neučila som a aj slniečko vyšlo, tak hneď bola lepšia nálada, potom som bola na taký menší nákup a odkedy som doma vkuse čosi robím, ešte som poriadne ani nesedela, ale už ma hrozne bolia kríže.....ale dopekám pizzu, tak to už vydržím 🙂 ty kým si trošku zvykneš, že chodíš do práce, tak to môže potrvať pár dní 🙂 ale veď už len streda a štvrtok a oddychuješ domka, nie? 😉
@kikaneu čávo, tak čo cesto? už pečieš? mm prišiel domov, že čo máme navarené, že on je hladný a ja že nič, lebo celý týždeň nevadím, tak sa na mňa urazil 😠 akože nechápem fakt, vytočená som, a že zajtra by si dal palacinky...chápeš, tak ja mám stáť dlho pri sporáku v tomto stave...no nervy 😠 😠
@kikaneu ano len streda a štvrtok, potom v utorok do robotky nejdem lebo idem na kontrolu k dokymu tak sa ulejem 😀
@vardzikova no vidíš 🙂 ja mám voľno už vo štvrtok a v utorok tiež 🙂 takže ja už len zajtra klušem do práce 🙂
@lucecita to je teda nepochopiteľná záhada...to aj môjmu niekedy treba tak polopate všetko vysvetľovať....dnes som sa posťažovala, že ma bolia kríže (krk už oveľa lepšie) tak ma vyháňal k doktorke.....som mu musela vysvetľovať, že to bude z toho, že sa priblížil termín mrchatej....tak povedal, že chápe a že ma bude celý deň mojkať, keď dorazí hnusoba červená 😉
@kikaneu nieee to nieje fer ... 😠 😠 😠 😠
@lucecita no, zajtra má poslednú šancu...ak nepríde, tak bude asi fajn, ak príde, tak bude tu, pohoda 🙂 pizza bola skvelá, robila som dve, každú inú.....tú druhú manžel skritizoval, lebo on nemá rád kuraciu šunku......aby sa nepototo....deti v afrike hladujú.....je mi z neho niekedy na grc, ako sa správa k jedlu 😠
@vardzikova čo nie je fér? 🙂 ty si bola 3 mesiace doma (či koľko) a ja som nevravela, že to nie je fér 😀
@kikaneu
@vardzikova dievčatá, pozeráte správy na JOJke?
ahojte Kočky.. ako sa Vám darí? Hlavne tehuľkám? @purina12345 😖 drž sa a zvládni to..
U mňa nič nového.. čakám na ovu.. (podľa výpočtov by mala prísť 7.4) .. Nemáte nejaký tip - ako zistiť, kedy je ten najlepší čas na počatie? asi dosť zvláštna otázka.. My sme to nechávali na prírodu, potom sme si počítali dni... aj podľa hlienu a nejak nič..
V tejto dobe mám pocit, že sa s tehuľkami roztrhlo vrece.. v Tescu som za cca minútu videla asi 5 tehuliek (nezávisle od seba) 😀 sesternica čaká v novembri ďalšie bejby.. druhej sa nedávno narodilo 4 bejbey.. 😵 aj ja si prosiiiiiiiim..
Krásny večer všetkým, veľa pekných chvíľ
@lucecita no, sme boli s tou kamoškou obe hotové z toho, keď sme sa to dozvedeli 😒 tak vravela, že liečba bude trvať dva roky, pol roka má už za sebou, hlávka holá, infúzie tečú....ale vravela aj, že keď neberie chemoterapie, tak je v pohode a hrá sa ako každé zdravé dieťa 😉 len aby sa vyliečil, drobček
@fifitko25
@dany85
@vardzikova dakujem za info 🙂 ste zlate..

@fifitko25
@mata_ba ja mam biely vytok počas celeho tehu