icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
3. apr 2012

@fifitko25
@mata_ba ja mam biely vytok počas celeho tehu

fifitko25
3. apr 2012

@purina12345 to snáď nie!!! ☹ to Čo sa deje? Ved si si robila pred 2 dňami test a bol nádherne pozitívny...

vardzikova
3. apr 2012

@kikaneu aj ja som sa citila na mrchu tyžden pred nou 😀 , aky si mala dnes deN? ja veeeľmi ťažky akasi som neskutočne unavena

kikaneu
3. apr 2012

@vardzikova ja dnes celkom v pohode, deti boli dnes relatívne pokojné 😀 poobede som bola v robote už len aby sa nepovedalo, neučila som a aj slniečko vyšlo, tak hneď bola lepšia nálada, potom som bola na taký menší nákup a odkedy som doma vkuse čosi robím, ešte som poriadne ani nesedela, ale už ma hrozne bolia kríže.....ale dopekám pizzu, tak to už vydržím 🙂 ty kým si trošku zvykneš, že chodíš do práce, tak to môže potrvať pár dní 🙂 ale veď už len streda a štvrtok a oddychuješ domka, nie? 😉

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu čávo, tak čo cesto? už pečieš? mm prišiel domov, že čo máme navarené, že on je hladný a ja že nič, lebo celý týždeň nevadím, tak sa na mňa urazil 😠 akože nechápem fakt, vytočená som, a že zajtra by si dal palacinky...chápeš, tak ja mám stáť dlho pri sporáku v tomto stave...no nervy 😠 😠

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita už ideme papať 🙂 to čo mu šiši? vidíš ako to je, môj sa unormálnil, tak teraz tvoj sa uráža 😠

vardzikova
3. apr 2012

@kikaneu ano len streda a štvrtok, potom v utorok do robotky nejdem lebo idem na kontrolu k dokymu tak sa ulejem 😀

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu ja ho asik vymením, lebo mi týmto fakt lezie na nervy.... 😠

kikaneu
3. apr 2012

@vardzikova no vidíš 🙂 ja mám voľno už vo štvrtok a v utorok tiež 🙂 takže ja už len zajtra klušem do práce 🙂

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita to nevie pochopiť, že máš ležať a nenamáhať sa? máš doma správu? tak mu ju ukáž, nech si prečíta..... 😠

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu nevie...a potom sa čuduje, prečo ma to stále bolí a serká ho to... 🙂 nepochopiteľnéééééééééé 😀

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita to je teda nepochopiteľná záhada...to aj môjmu niekedy treba tak polopate všetko vysvetľovať....dnes som sa posťažovala, že ma bolia kríže (krk už oveľa lepšie) tak ma vyháňal k doktorke.....som mu musela vysvetľovať, že to bude z toho, že sa priblížil termín mrchatej....tak povedal, že chápe a že ma bude celý deň mojkať, keď dorazí hnusoba červená 😉

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu no tedaaaaa....a ona má prísť zajtra či kedy? a kedy testuješ? som rada, že krk bolí menej, aspoň sa dávaš dokopy...a aká bola pizza?

vardzikova
3. apr 2012

@kikaneu nieee to nieje fer ... 😠 😠 😠 😠

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita no, zajtra má poslednú šancu...ak nepríde, tak bude asi fajn, ak príde, tak bude tu, pohoda 🙂 pizza bola skvelá, robila som dve, každú inú.....tú druhú manžel skritizoval, lebo on nemá rád kuraciu šunku......aby sa nepototo....deti v afrike hladujú.....je mi z neho niekedy na grc, ako sa správa k jedlu 😠
@vardzikova čo nie je fér? 🙂 ty si bola 3 mesiace doma (či koľko) a ja som nevravela, že to nie je fér 😀

kikaneu
3. apr 2012

@kikaneu
@vardzikova dievčatá, pozeráte správy na JOJke?

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita hups, už píšem sama sebe....pozerala si správy na JOJke?

fifitko25
3. apr 2012

@kikaneu ja pozerám... 🙂

kikaneu
3. apr 2012

@fifitko25 videla si toho malého Riška? chúďatko malé 😒 .....jeho mama je sesternica mojej kamošky

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu tak uvidíme zajtra...nech nepríde ale...ale zasa ako vieme, všetko berieme v pohode a ako príde 😉 na super, že sa podarila...a manžel je fakt divný, šak šunka ako šunka, nie? 😀 😀 nekukala som, čo tam bolo?

moni1007
3. apr 2012

@karkana ahoj. ano, bolo to nieco na zriedenie krvy. mi je luto,ze sa vam nepodarilo mat mimi, ale je to velmi pekne od vas, ze si chcete adoptovat, aspon urobite nejake dieta stastnejsim, keby to ani nam nevyslo, tiez by som bola za takuto moznost 🙂

fifitko25
3. apr 2012

@kikaneu videla ☹ som az plakala, aky je život kruty ☹ ☹

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita presne tak, takže neriešim už 🙂 uvidíme 🙂 pre, mňa hej, no preňho nie..... 😠 sesternica mojej kamošky s chorým synčekom Riškom, má 2 rôčky a leukémiu ☹ 😢
@fifitko25 aj ja som plakala....už keď mi to kamoška povedala a teraz zas 😢

tweetinka.co
3. apr 2012

ahojte Kočky.. ako sa Vám darí? Hlavne tehuľkám? @purina12345 😖 drž sa a zvládni to..
U mňa nič nového.. čakám na ovu.. (podľa výpočtov by mala prísť 7.4) .. Nemáte nejaký tip - ako zistiť, kedy je ten najlepší čas na počatie? asi dosť zvláštna otázka.. My sme to nechávali na prírodu, potom sme si počítali dni... aj podľa hlienu a nejak nič..
V tejto dobe mám pocit, že sa s tehuľkami roztrhlo vrece.. v Tescu som za cca minútu videla asi 5 tehuliek (nezávisle od seba) 😀 sesternica čaká v novembri ďalšie bejby.. druhej sa nedávno narodilo 4 bejbey.. 😵 aj ja si prosiiiiiiiim..
Krásny večer všetkým, veľa pekných chvíľ

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu ja viem a preto to aj berieme ako príde, tak bude 😉 jeminkoooooo, chudiatko také malinké a už takto trpí...a je na tom nejako moc zle? ☹

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita no, sme boli s tou kamoškou obe hotové z toho, keď sme sa to dozvedeli 😒 tak vravela, že liečba bude trvať dva roky, pol roka má už za sebou, hlávka holá, infúzie tečú....ale vravela aj, že keď neberie chemoterapie, tak je v pohode a hrá sa ako každé zdravé dieťa 😉 len aby sa vyliečil, drobček

mata_ba
3. apr 2012

@fifitko25
@dany85
@vardzikova dakujem za info 🙂 ste zlate..

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu tak držím palčeky, nech sa čím skôr uzdraví.....sakra, rakovina ja sviňa a ide hlava nehlava 😢

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita veru, aj minulý týždeň, keď si mala vieš čo, tak tu v meste zomrela 31 ročná učiteľka z gympla.....moja menovkyňa......praxovala som tam, na základnej učila som jej staršieho syna, no hrôza, ešte aj teraz mi z toho behá mráz po chrbte 😢

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu ježišiiii, to som nevedela 😢 je mi to ľúto...ja ani radšej nejdem na to myslieť, bo z mojich výsledkov môže hocičo prísť 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢