icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
5. apr 2012

@lucecita nemam to tam poznacene, ale snazilkovali a viac nez obvykle 🙂 tak dufam,ze to vyjde 🙂 a vy uz mozte snazlkovat, ci sa este musis zotavit?

moni1007
5. apr 2012

@delideli tak sa aj tesis, co??? 😀

delideli
5. apr 2012

@moni1007 : aj tesim,aj trochu bojim,ale hlavne dufam a verim,ze to vyjde 🙂

moni1007
5. apr 2012

@delideli dufam,ze vam to vyjde. drzim palceky 🙂

purina12345
5. apr 2012

@kikaneu @lucecita @delideli @custy @mata_ba @vardzikova @azzura @fifitko25 @spulla22 @gelinka a ostatné babuľky ako prvé chcem povedať že mám obrovskú radosť s Kristínky a Maťky
chcem vám všetkým poďakovať za vaše modlitby a podporu, my sa držíme, práve som sa vrátila od doktora, ešte stále špiním, dostala som injekciu a kvapky na zastavenie krvácana + duphaston
vačok 9mm žĺtkový vačok 3mm čo je super. nemám žiadnu zrazeniu, doktor povedal že to nevyzerá zle. o dva týždne kontrola, tak prosím držte ďalej palce aby sa krvácanie nespustilo. brucho nebolí na mrchu tak to je super

lucecita
5. apr 2012

@delideli ďakujeeeeeeeeem, aha čo som vytvorila 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

fifitko25
5. apr 2012

@purina12345 Renátka, na teba myslím stále !!! som rada, že je to v poriadku a určite to bude až do konca, uvidíš 😉

custy
5. apr 2012

@purina12345 SUPER TEšíM SA A POKRAčUJEM, veď ty vieš...♥

lucecita
5. apr 2012

@purina12345 jupiiiiiiiiii, ste v poriadku...som rada a šťastná jak blcha 🙂 po Kike ďalšia super správa dneska...držkajte sa a nerob nič, len oddychuj 😉

moni1007
5. apr 2012

@purina12345 drziiiiiim a velmi silno. som rada, ze to nevyzera tak zle ako sa zdalo... dufam,ze vam to vyjde a narodi sa vam krasne zdrave dietatko 🙂

mattuliatko30
5. apr 2012

@purina12345 to som veľmi rada,že je to v poriadku.....len sa pekne držkajte....veľa oddychuj.....držím moc moc palčeky...nech to rýchlo prejdú tie kritické dva mesiace..a budeš si naplno vychutnávať tehotenstvo

delideli
5. apr 2012

@purina12345 : tak to sa hrooozne tesim, ze sa to nezhorsilo,prave naopak..chodim sem kazdu chvilu pozerat,ci sa o Tebe nieco nove nedozvieme a dufam v pozitivne spravy 🙂 tak len sa pekne drzte aj dalej..dufam,ze aj spinenie kazdu chvilu prestane,aby si si mohla vydychnut..drzim palce, verim,ze to zvladnete 🙂

lucecita
5. apr 2012

@moni1007 no veď práveže ani neviem, ale idem do toho a basta 😀 ale až cez víkend 😉

delideli
5. apr 2012

@lucecita : tak ty si ina sikovnica 🙂 a to som ti asi zabudla napisat,ze to nesmie byt krajsie ako moje,co ? 🙂

delideli
5. apr 2012

@moni1007 : dakujem, podobne aj ja vam (tento grafik,co mas by si zasluzil krasny zaver 🙂 🙂

lucecita
5. apr 2012

@delideli ale nijeeeeeeeeeeee, veď aj ty máš krásneho motílika 😉 ja som si dala štvorlístok pre šťastie a keď som potom zbadala tú lienku, tak som neodolala 😀 aj tá je nejaká šťastena, či nie?

delideli
5. apr 2012

@lucecita : to som si aj ja myslela,ze mam krasneho motylika,kym som nezbadala tvoju lienocku 😀 😀 tiez som chcela stvorlistecky,len som k nim nejak nenasla nic vhodne (kde som kukala,ze som lienku nevidela?🙂) ale az zacneme so snazenim tiez si tam supnem nieco pre stastie 🙂

moni1007
5. apr 2012

@delideli to by bolo fakt super, pretoze od buduceho tyzdna zacne mm chodievat na tyzdnovky a desatdnovky a tak bude chodit asi do konca roka,ak sa mu nenaskytne blizsie praca. 😢 verim,ze nam to vyslo. aj ked od 19 DC sme nesnazilkovali, lebo nam to nejak nevyslo. 😒 no dufam, ze stacilo

vardzikova
5. apr 2012

@lucecita vajca nekupene do rite po praci budem musieť zbehnuť do obchodu 😖 , serkať na robotu nemožem 😠

lucecita
5. apr 2012

@delideli dobre si kukala, že si ju nevidela 😀 😀 😀 😀 na mňa normálne kričala : klikni na mňa klikni na mňa 😅 😅 😅 😅 tak som ináč nemohla

moni1007
5. apr 2012

@lucecita tak snad to bude uspesne snazenie 😀

lucecita
5. apr 2012

@vardzikova pozri na môj vynovený graf 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita veru kúp, lebo chudák manžel, keď príde o tie dve svoje 😀 😀 😀

lucecita
5. apr 2012

@moni1007 uvidíme, som zvedavá, ale nechávam to plávať...ako bude tak bude 😉

delideli
5. apr 2012

@lucecita : uz sa pretrcas s novou lienkou (hmyz jeden zakerny,co sa mi kdesi schoval.. 😀 😀 ) ? 😀 😀 😀

delideli
5. apr 2012

@moni1007 : po 19DC Ta to uz nemusi mrziet,uz den dva po ovulke sanca na otehu ide k nule,takze dolezite je ,ze ste to stihli pred 🙂drzim silno palceky a dufam,ze coskoro pridas krasne dve kolajnicky 🙂

su_san
5. apr 2012

@e.l.i kočka, no dúfam, že od dokiho si dnes donesieš lepšie správy, no hlavne sa musíš ukľudniť, nebude to také zlé, aj ja mám istý problémik a keď mi ho oznámili, tak som celú noc nespala a revala a potom na druhý deň mi to doki vysvetlil a nie je to až také zlé ako sa zdalo, preto prosím nesmúť, kým nie je dôvod, prišli na to aspoň teraz a môžeš sa liečiť, tak daj potom info ako si dopadla, držím pästíky 😉

lucecita
5. apr 2012

@delideli keď mne sa tak pááááááči, že by som ju ukazovala celému svetu 😀 😀 😀 šupni si ho aj ty, dovolím ti 😉 ale len tebe 😀 😀 😀

moni1007
5. apr 2012

@delideli no snad... aj ja dufam a verim, ze coskoro aj ty aj dalsie budeme mat // 🙂

su_san
5. apr 2012

@mata_ba ako zlatko??? napíš, netrpezlivo čakám na správy a myslím na teba srdenko 🙂

su_san
5. apr 2012

@lucecita nech sa Ti zahojí všetko ako má a verím, že výsledky budeš mať dobré...držím palce 😉