Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 ďakujem moja, tak raz si mala pravdu snáď budeš mať aj tento krát 😉
@custy ♥ ďakujem, si zlatá, zdá sa sv. Gerdard ťa počúva ♥
@lucecita ďakujem moja, tak včera ma napadlo že som mala v horoskope mesiac apríl ako veľmi dobrý mesiac, za dva týždne mám kontrolu tak dúfam že to bude platiť a ináč pekne si si ozdobila grafík 😉 tak už došla mrška? a vieš už kedy sa môžete začať snažiť?
@moni1007 ďakujem moc krát, snáď nás pán božko ochráni
@mattuliatko30 ďakujem moja, no veru tie dva mesiace, ale už vylihujem na gauči a budem pekne odpočívať celé sviatky
@delideli ďakujem moja, veru nech to už prestane, už to aj vyzeralo že to dnes skončilo ale mala som také nervy čo bude že som zasa začala špiniť ale je to slabé a brucho našťastie nebolí a dúfam že ani nezačne a dá sa to čo najskôr do poriadku
@purina12345 ahoj milačik tak to sa s tebou neskutočne tešim , cely čas som na teba myslela a na tvoju fazuľku aby u mamky vydržala až do konca. Hlavne oddychuj aby bolo všetko v najlepšom poriadku 😉
@lucecita cica ale ved tam nič nemaš ha ha ha 😀 😀 😀 😀 😀 , no ved aj ja hovorim bidačik moj ajo tie dve jajcia pride
@vardzikova ďakujem moja, pekne sa drží maminky, je veľmi poslušná, fazuľka moja 😵 veru budem odpočívať, koláčiky som si objednala a mám doma manžela tak bude veeeeeeeeľmi pomáhať
ináč sa mi dosť zhoršila pleť a teraz neviem či s tehu alebo z nového krému ktorý používam posledný týždeň, nevieš poradiť? 😕
@purina12345 cicuš a mne sa praveže zlepšila ... takže to može byť aj tym novym kremom ... skus prejsť na tu značku čo si použivala 😉 , ja ju mam teraz ako detsku prdelku 😀
@vardzikova no to som tiež čakala, úplne sa mi po čele vysipali tako malinké bodečky 😠
@su_san ďakujem mojka, aj ja dúfam...uvidíme neskôr 😉
@delideli ako chceš, máš moje povolenie 😉
@purina12345 fazuľka ťa už má rada a chce nakuknúť na tento svet a preto je s tebou, len naozaj odpočívaj...odpočinok je super vec, ja som si ho dopriala týždeň a je mi super 😉 no ja som sa nespýtala, som na to zabudla, tak neviem...ale dnes som 8DC, vidíš podľa grafu 😀 tak by sme skúsili ai už teraz na sviatky, veď nemôže mi to ublížiť, či môže? čo povieš? ja sa ale už neviem dočkať, až tak dlho sme netotoooooo 😠
@moni1007 ďakujem za pochvalu, aj ja dúfam, že mi pinesú šťastie 😉
@vardzikova tak všetci mi chvália môj graf a ty nijeeeeeeeeeeeeeeee? no akože dííííííííky 🤐 😠 😀 😀 😀
@purina12345 ale toto som mala aj ja na začiatku a potom mi to zmizlo .. vidiš uplne som zabudla 😀
@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aky graf? ved tam nič nemaš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 renátka, som rada, že sa to zastavilo a verím, že všetko bude dobré, nikto si nezaslúži takto trpieť, musí to byť ťažké, ale ty si silná a zvládneš to, bojujte aj s malinkým v brušku, veľmi veľa energie ti posielam 😉
@vardzikova no vieš čoooooooo, nič tam nemáám 😝
@lucecita no moja malé obrovské ♥ dúfam že je zvedavé ako ty píšeš a pekne si počká tých pár mesiačikov aby tu mohlo byť pekne s nami 🙂 veru odpočinok je dôležitý v každom smere a vždy, ja si teraz pekne ležkám manžel navarí večeru a cez sviatky sa tiež nebudem šklbať
neviem kde som pozerala keď som si myslela že si 1DC 😀 no neviem čo s tým snažilkovaním, @vardzikova nevie? ako jej hovorili kedy môžu po tom začať snažiť?
@su_san ďakujem, zatiaľ sa to ešte nezastavilo ale ani nezhoršilo. dostala som injekciju na zastavenie krvácania, a nejaké lieky, naposledy to prebehlo do 48 hod, teraz sa zatiaľ držíme, kontrolu máme o dva týždne tak dúfam že neprídem skôr a preskáčeme to nejak
@purina12345 určite si počká, nevie sa dočkať, kedy vás s ockom uvidí a bude sa držať zubami nechtami 😀 veru nič nerob, ani ja som nič nerobila...mm sa staral 😀 ona mi poradiť? šak naša @vardzikova nevie ani že mám krásne štvorlístky v grafe, nie tak ešte toto 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova aháááá, tak to nebude nakoniec s toho krému????? tak myslíš že môžem natierať ďalej?
@lucecita 😀 😀 😀 však sú také krásne, tie sa nevedia prehliadnúť 🙂
@purina12345 teraz len oddych a kľud na lôžku ak sa dá, tak len na WC a papať a inak sa nechať obskakovať mužíkom...musíš veriť svojmu telu a fazuľke ako si to už viackrát napísala, tak s držte obe/obaja 😉
@anett6212 čavelo kočka! ako dnes??? ja dúfam, že dnes konečne uvidím pozitívny ovu test, lebo včera som ho mala už konečne po prvýkrát v živote pekný, "skoropozitívny", bola pekná silná palička, ale ešte nie úplne ono, ale aj tak najkrajší aký som kedy videla, tak sme si s drahým nechali keksíkovanie na dnes, tak verím, že bude ako nebolo a to tehu a budeme v tom 😀 😀 😀 aj s ostatnými babuľkami samozrejme 🙂 🙂 🙂
@purina12345 žeeeeeeeeee? a nie si jediná, kto to píše.....len naša milovaná blondínečka ich nevidí 😀 😀 😀 😀 😀
@su_san no jasné, ja rada odpočívam a že mám bordel a neumyté okná ako najväčší lenivec ma momentálne netrápy 😀 myslím že to je najlepší recept, veriť svojmu telu, ukludňuje ma to 😵
@pacica najlepšie by bolo si urobiť testík ak si si istá že od ovulky je viac ako 14 dní, nemáš na čo čakať, však nič ti to nevezme, držím palce aby iba dalo 😉
@purina12345 neviem cicuš ale možnosti su iba dve bud je to z toho krému alebo nie... ale pre istotu by som sa kremikovala s inym a budeš to mať uplne naistotu 😀
@purina12345 pravdu máš, teraz sú aj dôležitejšie veci a lenivec určite nie si, veď kým vidno cez okná, tak je pohoda, néééé??? 😀 😀 😀
@lucecita no dovoľ 😢 😢

@lucecita : 😀 😀 dakujeeeem 🙂 ale ja pockam az na maj, nech prinesie stastie 🙂