Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova dovolím a poraď 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita my sme sex nemohli mať po laparke tri tyždne 😝 😝 😝 😝 😝 😀
@franzziska hej, som ale teraz by som to mala bližšie 😉
@azzura veru tak, pravdu máš.... 🙂
@lusinda1989 ďakujem 🙂
@mata_ba ďakujem Maťka 😉
@vardzikova veru nie, blahoželám, môžeš predpovedať budúcnosť 🙂
@lucecita jáááj mojka, vidíš a ja som ti neverila 😉 ale aj ja som šťastná a ďakujem ti za podporu 😉
@danjelca ďakujem 🙂
@e.l.i ďakujem 🙂
@svintekova ďakujem 🙂
no kočenky, @mistisa, @fiftko25, @lucecita, @kikaneu, @zujka2, @franzziska, @mata_ba, hlásim správy od dokiho 😀 1.dnes nemal narážky na váhu 😠 😀 😀 😀 😀 2. na pravom vaječníku nič,na ľavom 11mm dutinka 😉 povedal,že hlavne tak v nedeľu,pondelok sa snažiť,ale že môžme aj inokedy 😀 a v utorok idem opäť,tak som zvedavá,čo bude 🙂 dúfam,že po úspešnej ovulke a úspešnom oplodnení 😠 😠 😀 koniec hlásenia 😉
@purina12345 jéééj, mojka ja sa tak teším, že je to tak ako píšeš, celkom fajn.....stále na vás myslím a neprestávam sa modliť, aby vaša fazuľka ostala s vami 🙂
@purina12345 super mojkaaa..to ma tesi..drzkajte sa!!!
@mattuliatko30 ahojky..kuk albumik 🙂
@vavenecka tak sup pekne snazilkovat 😉
a vsetkym ostatnym dakujem za podporuuuuuu 🙂
@mistisa
@delideli
@lucecita
@su_san
@fifitko25
@red_kika
Babulky... juchu mam super spravy.......allllllllllllllllllleee som aj vvvvvvvvveeeeelmi pekne nasrt 😠
Tak ta doktorica ma tak vystrasila ze som bola hooooooooootova..... 🙄
Tak idem pekne poporiadku...ona mi kukalana vysledky a ze mam nizky estrogen , LH,a este neviem aky hormon...a ze preto nemohlo dojst k ovulke....a potom som ja zacala na obranu ze .. citujem.. p. dr. nechapem.. lebo som mala priznaky na ovu.. ako hlienik, pichanie dokonca mi na 18DC vybehla aj teplotka..a ona na mna kuka..ze jej sa to nezda.. a sa ma pyta ze ktory DC sme to brali.. a ja ze na 20DC,,,a ona oci na mna ako puk 😕 ze ona myslela ze to bolo brane na 14DC...............toto je neskutocne,.,,,,,,,,,,,,,,,, 😠
A ze ok.. ze nech meriam BT,,a buduci cyklus ked mi vybehne teplotka..tak mam naklusat ku nej ze mi spravi folikumetriu...a uvidi ci dochadza k ovu.. a ze potom zacneme stimulovat.....
Fuuuuu tak som velmi vytocena, mne tuto od vcera srdce puka...ze co bude....co ma caka ... a ktomu som zdravotnik... tak uz len zle scenare sa mi premietaju... a ono takyto zaver..
a skutocne som tomu necela verit...bo mi toto vsetko neslo do hlavy....aj ked som sa zacala zmierovat s tymi vysledkami- ,,
ale si neviete predstavit aka som stastna.....lebo moja teplotka je pekna...a ja som sa rozhodla ze po velkej noci pridem za nou uzlen ako tehulka.... 😀 😝