Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@e.l.i no veru,veď po utorku som bola nervózna,že nikde nič 😠 síce ešte nie je ovulka istá,ale verím,že bude a aj teplotka,že ju ukáže 🙂 a práve som si dočítala tvoje hlásenie a teda ako tá doktorka sa teda pekne oserinkala...človeku len stresy robí...no ale hlavné je to,že je všetko OK a už len tie // chýbajú 😉
@e.l.i mojka ani si nevies predstavit aka som rada ze to takto dopadlo.presne viem ako sa citis aka si stastna presne tak isto som sa ja tesila ked mi doki povedal ze je vsetko urobene aze doktor na vizite nemal pravdu.moc ti mojka budem drzat pasticky.vidis a dopadlo to ako som ti pisala.😉😉 moc sa s tebou tesim.😉😉
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
a uz sa budem drzat len hore....!!!! to je odkaz mojej mrche...vyhlasujem jej boj ... 😉 😀
dakujem za srdiecko mooooc potesilo 😀
@purina12345 ahoj mojka, drzim vam silnooo palce. Pekne oddychuj a nech fazulka rastie a silnie 😉
a baby tehotne... nematenahodou nejaky vytok... bo ja som dnes zistila.. ze mam taky biely kremovy...ako telovy krem 😀

@fifitko25 dakujemmmm,,,, som rada ze ste ma pekne podrzali....ja si uz len z teba idem brat priklad....!!!!! 😉