Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ale celkom to ujde, neviem sa dockat stvrtka, ci pride mrcha alebo nie... ale uz ma ten moj oprimizmus opusta . ja som sa nejak nepripravovala akurat upratala a zajtra nieco upeciem. aj tak jeden den budeme u mojich rodicov a druhy u svokrovcov 😀 my sme si to takto zariadili 😀
@kikaneu ale ten hore vie prečo robí veci ako robí a urobil to teraz...možno by si na novom mieste nebola spokojná a peto sa to tak vyvrbilo...je to zázrak po vyše roku, že??? veľmi Ti to prajem 🙂
a o úrade práce mi ani nehovor, ja keď som skončila VŠ som tiež tam bola skoro 5 mesiacov, nájsť si niečo adekvátne vzdelaniu tu na východe je sakra ťažké a na západ som ísť nechcela...nejak bolo a bude len lepšie 😀
@e.l.i no vidíš kočka, že to nebolo až také strašné, všetko sa na dobré obráti 😉 len by som kopala takú dokinu do riťule, ťa tak preplašila...čo nevie čítať, že ktorý si DC alebo to prepočula??? 😠 😠 😠 no každopádne, najlepšie by bolo tam nabudúce naklusať a byť tehu, tak sa snaž a vytri jej kocúra 😀 😀 😀
@su_san veru tak to beriem aj ja, že ON vie prečo to urobil takto a ja som spokojná 😉 veru je, veľmi si to vážim a dávam na seba pozor, aby to tak aj ostalo 😉 ja iba 3 a už mi všetky tie premúdreté tety išli riadne na nervy a to som prácu už mala dohodnutú.....a ony sa tvárili akokeby mi ju pozháňali ony a nie ja sama 😠 neznášam taký prístup....ale tak ako vravíš, bude len lepšie 🙂
@mata_ba ani mne predsa, hlavne nech tá malinkatá bodka vydrží v brušku dokonca a nech je zdravá 😉 a predstaviť si to rozhodne viem 😉 veľmi sa na to s manželom tešíme 🙂 včera mi doniesol ďalšie testy a zakázal mi testovať 🙂 dnes ráno sa ma pýtal, či som robila test 😀 a poobede mi povedal, že sa nevie dočkať rána 😉 my dáme určite len po jednom mene, ak by bolo či dievča či chlapec 😉
@l_e_n_o_c_k_a tak, tak 🙂 to bude radosti 🙂
@l_e_n_o_c_k_a tak ale to by sa naozaj dalo povedat,ze Bozi dar..no kedy je to viac zazracne ako na vianoce a na narodenie Jeziska 😉
@mata_ba jasne ze je to Bozi dar 🙂 budu to najkrajsie Vianoce 🙂

@mata_ba ahoj. ako sa mas? pripravena na sviatky? uz ste rodinke oznamili skvelu spravicku? 🙂