icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu ja by som to asi pri mame nevydržala povedala by som jej to hneď 😀 neviem, možno budem iná a pokiaľ to nebudem mať potvrdené, budem ticho...fakt neviem 😉 nooo, aj nad tým som rozmýšľala, uvidím, večer pri modlitbe skúsim, veď za to nič nedám, predsa 😀

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita aj ja som už mala niekoľkokrát nutkanie 🙂 ale vydržala som 🙂 skús, uvidíš, že ti to dodá veľa sily 😉

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu idem papať mäsko konečne, o chvíľku sa ozvem...to ti verím, že si chcela, keď ste s mamou upratovali a piekli 🙂 skúsim veru, aj sa na to teším 😅

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita mäsko? veď je pôst 🙂 ok, budem tu 😉

su_san
7. apr 2012

@mistisa moja, tak neviem čo so mnou je, pozitívny úplne nebol ani jeden testík, takže neviem kedy a či vôbec bola ovu, včera ma celý deň pichal vaječník v ľavo a aj deň predtým, ale bohužial sme sa včera nemilkovali,lebo drahý je chorý jak pes, takže sme to iste prepásli a dnes už nič, žiadne bolesti, hlienik tiež skoro žiadny, ale tak čo už ☹ zostalo mi ešte pár ovu testíkov, lebo som mala také 20 kusové balenie, tak využijem zých pár na budúci mesiac...škoda, že nemôžem marať teplotku, ale tak dajak sa to hádam raz podarí...som rada, že sa máš dobre a čoskoro budeš v tom 😀

red_kika
7. apr 2012

@su_san preco nemozes merat? som myslela ze sa ti len nechce

su_san
7. apr 2012

@red_kika mne by sa aj chcelo, len kvôli práci sa mi to nedá, vstávam furt inako...ako sa cítiš??? dúfam, že myslíš pozitívne 😀

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu ja viem, že je pôst, ale my vždy po západe slnka jeme už mäsko, vieeeeš? 😀 a najedla som sa poriadne, o chvíľku si ešte troška dám...vy jete mäso až zajtra či kedy?

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita až zajtra, keď sa vrátime z kostola 🙂 ideme ráno na šiestu 🙂

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu a už sa napchávam zákuskami 😀 ja milujem sviatky, bo si môžeš dopriať toho veľa a stále 😀 😀 😀 tak zavčasu? to ja sa budem obracať na druhú stranu po meraní teploty 😀 budeš ozaj ešte merať tepltu, či už kakáš na to? 😅

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita 🙂 tééééeda ja nejak nemusím tieto veľkonočné, čo sa jedla týka, odkedy mi jednu Veľkú noc bolo tak brutálne zle, že až....som to prehnala, pokombinovala a odvtedy to všetko papám s mierou 🙂 tak zajtra ešte vsávam ráno, tak pomeriam.....a potom uvidím či sa zobudím v pondelok 🙂 v utorok sme u svokrovcov, tak určite nie a od stredy chodím do práce, tak môžem ešte merať len tak pre zaujímavosť 🙂

azzura
7. apr 2012

@purina12345 myslim na teba, neboj, ustujite to. Drzte sa 🙂

azzura
7. apr 2012

@su_san ahoj, moja mrchana dorazila v piatok, akurat ked sme odchadzali do Tatier. Co uz, aj tak som ju cakala....

azzura
7. apr 2012

Posielam Vam krasny pozdrav z Tatranskej Lomnice

purina12345
7. apr 2012

@azzura ďakujem moja, snažím sa tomu veriť, je mi ľúto že mrchavá došla, plánujete teraz IUI?
@pacica jeeeej tak predsa sa tam ukázala, super, moc gratulujem a prajem príjemné tehulkovanie
@lucecita @kikaneu čaute kočky, mne sa dnes chce celý deň grckať, zatiaľ som to udržala a nejako predýchala ale mala som aj takú chvíľu že keby nebol práve vtedy prázdny žalúdok išlo by to von 😝 ináč mi tiež po západe slnka už papáme mäsko

kikaneu
7. apr 2012

@purina12345 ahoj 🙂 tak som rada, že si zatiaľ negrckala, nech ti tak vydrží 🙂 a inak, predtým ti tiež bývalo takto? aj vy? a to bude asi tým, že ste rímskokatolíci, nie? my sme grécko 🙂

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu ja neznášam tieto sviatky hlavne kvôli pondelku, ale ináč celom hej 😀 veru pomeraj, budeme porovnávať 😀 😀 😀 😀 😀 idete aj na noc k svokrovcom? som bola v sprche a teraz mm otvára fľašu, uaaaaaaaa 😅
@purina12345 ahoooj, takže sa máte dobre, keď skoro grckáš, to som rada 🙂 a už si si aj dala či ee? ja už sa napchávam koláčmi a s mm si ideme akurát pripiť 😀

purina12345
7. apr 2012

@kikaneu nie, minule som bola pažravá 😀 a vôbec mi nebolo zle, moju sestru ešte teraz napína ale už je to lepšie ako pre tým 12-tym týždňom, a ak je to pre dobro bába aj pogrckám, nejako to vydržím 😀
ja som rim. katolík

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita ste sa nejak rozpili 🙂 tak my už máme niekoľko rokov decentnú oblievačku, maximum je pohár vody, viac nie 🙂 takže mi to nevadí 🙂 hej, ideme v pondelok doobedu a vrátime sa vv utorok večer 🙂 dobre, budeme porovnávať 😀

kikaneu
7. apr 2012

@purina12345 vidíš, tak predsa na tom niečo bude a uvidíš, že teraz to dopadne na výbornú 🙂

mistisa
7. apr 2012

@moni1007 no veru aj sa setrim uz len sedim asi dve hodiny 🙂 nebudem sa namahat este 🙂 budem len oddychovat 😉 😉 😉 😉 😉

purina12345
7. apr 2012

@lucecita no stále troška špiním ale som si povedala že nebudem pozerať zakaždým keď pôjdem na wc lebo to je také že musím trochu ísť dnu s toaleťákom aby som vedela, prvé dva dni to bolo že keď som sa len normálne utrela bola na toaleťákiu a sem tam cítim ľavý vaječník asi preto že vyživuje, neviem

franzziska
7. apr 2012

@purina12345 posielam pozdravy :-***

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu tak keď sme doma, tak míňame, ale len decentne, neboooooj 😀 mm o tiež nejak nepreháňa, len bráškovia moji sú besnííííí 😠 ale teraz sú brzdení mojou situáciou, tak som zvedavá ako to v pondelok vezmú a čo mi porobia 😀 budem ťa nformovať 😉

mistisa
7. apr 2012

@su_san joj mojka no pekne ☹ ale nebojkaj buduci mesiac to iste vide uz 🙂 to tu dame spolu testiky oki? a obidva budu mat veeeeeelikeee dialnice ano? no ved uz hadam sa to bude len lepsit.ale aj tak mam taky strach z tej kontroly idem prvy krat po laparke na kontrolu tak som zvedava co tam je a co nie 😅 😅 😅 hm.🙂

lucecita
7. apr 2012

@purina12345 veru nepozeraj...to ťa zbytočne znervózňuje a keď máš to nutkanie, tak je všetko v poriadku...to si ovulovala z ľavého keď vyživuje? mňa aj dneska tak raz zapichlo v pravo, a keksík neviem či dáme, uvidíme ako sa situácia vyvinie, každopádne ja som naň pripravená 😀

purina12345
7. apr 2012

@kikaneu snáď áno, aj doktor sa ma pýtal či mi nebýva zle
@franzziska ahooooj, aj ja pozdravujeeem, ako sa máš?

purina12345
7. apr 2012

@lucecita poslednú ovulku ma poriadne bolel ľavý vaječník tak asi áno ale to neviem na 100% lebo raz som bola na sone a doktor vravel že bude ovulovať pravý vaječník a bolel ma ľavý 😀

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita veď ja to nie v zlom 🙂 len si dajte, keď máte chuť 🙂 dobre, budem čakať na infošky 🙂
@purina12345 hej? no super, tak ja teda budem pokračovať v modlení za vás 🙂

lucecita
7. apr 2012

@purina12345 ahaaa a možno sa doki pomýlil a miesto ľavého povedal pravý, keď bol ináč k tomu otočený než ty 😀 ja ten pravý cítim len zriedkakedy a štvrtok a piatok teda intenzívne...asi sa tam dačo porobilo 😀