icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu šak ja viem, že to nie v zlom 🙂

purina12345
7. apr 2012

@kikaneu dúfam že to čoskoro prestane a nebudeme sa s tým už trápiť 😔 ďakujem mojka aj ja budem na vás pri modlení myslieť aby ste rástli do zdravej krásy

lásky idem pozerkať film kým nezaspím 😀 prajem dobrú noc a krásne a požehnané sviatky

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita dobre mojka, som rada, že vieš 🙂
@purina12345 to aj ja dúfam, vraj je aj nádcha v tehu nebezpečná 😠 dobrú noc Renátka, ďakujem 😉

su_san
7. apr 2012

@azzura no sviňa jedna mrchatá 😠 😠 😠 tak si aspoň uži pobyt v Tatrách, načerpaj new sily do IUI a bude všetko dobré, musí už byť, už si si vybrala svoju dávku smoly, veď tu je taká brutal tehotenská pandémia, že sa tu musí otehotnieť z toho a ešte keď nás kočky popľujú TTT vírusmi 😉 držkaj sa 😉

lucecita
7. apr 2012

@purina12345 ďakujem a podobne aj tebe Reni a dobrú noc 😉
@kikaneu a zajtra máte čo to v pláne? ani neviem či sme sa o tom bavili...my len doma s mm a a počas vychádzky mojej sa pôjdeme prejsť, ale len ak nebude pršať, čo dúfam, že nebude

su_san
7. apr 2012

@mistisa nebojkaj, dobre bude...veď pozri ako si sa bála pred vyše týždňom a už máš po tom, už si skoro zahojená, stehy vyberú a povedia ako ďalej...a ak len toto bol problém, tak ti vajká ponapichovali a urobili diaľnice vo vajíčkovodoch takže sa tam môžu spemoše tvojho mužíka pretekať 😀 😀 😀
a nám to takto vyšlo, no čo už, len dúfam, že aspoň ovu bola, keď nebol ten test taký úplne super, veď ja idem v máji k dokimu, tak pozisťujem vtedy, dovtedy ešte jedna mrška tak okolo 15.apríla, potom už len kus a pôjdem k nemu a budem chcieť nech ma poriadne kukne 😉
pekný večer 🙂

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita ráno do kostola a potom budeme doma, ak by bolo pekne, tiež by sme sa šli prejsť.....poobede je ešte pobožnosť, len neviem či budem v stave ísť....uvidím ako budem na tom s kýchaním 😉 ak nič, tak pôjdeme len k havkom 🙂 už vidia 🙂 len sa mi dnes nechcelo vracať po foťák 🙂

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita Lucka, idem aj ja už spať.....som unavená, štípu ma z toho kýchania oči 😒 dobrú noc a pekný deň, zajtra sa tu asi zjavím až poobede 🙂

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu dobre Kristínka 😉 ja ešte dočítam pár strán knižky a pôjdeme s mm do postele 😵 dobrú noc, nech to čím skôr prejde a vidíme sa zajtra poobede...papa 😉

anait
7. apr 2012

Baby prosim pls help...ja mam zas nejaky podivny vytok alebo teda nemozem to nazvat vytok, lebo nohavicky mam uplne ciste, ale mam to vnutri...v utorok bol napisledy sex, to bol bielkovy vytok, v poriadku a dnes som to mala plne nejakej bielej kremovej hmoty jemne kyslo pachnucej...som na nervy, poznate to niektora? Co mam zas mykozu po srxe, ci co sakris...?? Mozete aj IP budem vdacna za kazdu odpoved.

su_san
7. apr 2012

@anait ahoj...a štípe alebo svrbí to??? ak nie, asik to mykóza nebude, mne po ovu pár dní začne vždy taký hustý biely výtok, ale nesmrdí ani neštípe a to je normálne, majú ho aj tehuľky alebo sa objavuje pred MS...ak budú nejaké problémy, skús canesten či rosalgin alebo som čítala aj o bielom jogurte, že pomáha, ale neskúšala som to...alebo po sviatkoch marš k dokimu 😉

red_kika
8. apr 2012

@su_san ahaa.tak to chapem
citim sa ok... ale vcera vecer mi bolo tak divne. ako keby som kazdu chvilu isla nieco so seba vy^^^^^ a pritom som stale jedla 😀
a dnes rano ze teplota vyskocila .. tak som zvedava

l_e_n_o_c_k_a
8. apr 2012

Dobré ránko mojky 🙂 ja som od pol šiestej hore a neviem co so sebou :-P robila som testik, krasne vidno // kuknite v albume.
Zacalo tu snezit, takze prvoaprílove pocasie ako sa patrí, ešteže som neprezula gumy 🙂
Vcera ked sme prisli na hotelovu izbu na posteli nas čakali 2 kinder vajicka, vecer mm jedno otvoril a bolo tam mimco 😀 akosi moz znameni naraz 😀

danjelca
8. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a gratulujeeem!!!Baby vy ste sa tu ale s tehotenstvami rozsupli...marec je plodný🙂))

moni1007
8. apr 2012

Prajem vam krasne sviatocne ranko. Prave sa chystame do kostola, tak sa za nas vsetky pomodlim 🙂 pekne si to dnes uzite 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

moni1007
8. apr 2012

@anett6212 Dobre ranko. tak ako? dufam,ze mrcha neprisla... ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

l_e_n_o_c_k_a
8. apr 2012

@danjelca dakujeeem 🙂 ano marec bol plodný, ale aj apríl bude 🙂

isabellaa
8. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a
blahozelam 🙂 , tak sa podarilo po clostiku, hned na 1krat? Brala si prosim Ta 5 dni po jednej tabletke?
Ja som teraz 4den s clostilom a som zvedava ako to dopadne, je mi dobre vedlajsie ucinky nemam, ty si mala? A ovulka si ktory dc mala?
Krasne sviatky

l_e_n_o_c_k_a
8. apr 2012

@isabellaa dakujem 🙂
clostil som brala prvy krat, od 3 - 7 DC 1 tabletku rano a 1 tabletku vecer. Vedlajsie ucinky som na sebe nespozorovala, 16 DC mi pichli pregnyl 18 DC bola ovulka o 4 dni som uz pocitovala nevolnosti, 6DPO som skusila test len tak zo srandy a bol tam dúšik 😀
drzim ti palce, nech coskoro mas na testiku //
Aj tebe pekne sviatky 🙂

anait
8. apr 2012

@su_san no práveže ma to trochu svrbí a taký nepríjemný pocit...dala som rosalgin ráno...som už z toho na nervy...a v jednom kuse mi je na vracanie a bolí ma podbruško, tak ja neviem, či to spolu súvisí, či nie...

@l_e_n_o_c_k_a blahoželám 😵

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita čaaau 🙂 ja už som tuuuu 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913 tu je graf, som zvedavá na tvoj 🙂 dnes mi je trošku lepšie už, menej kýcham, aj sa mi lepšie dýcha, no štípu ma očká 😉

mistisa
8. apr 2012

@su_san tak tak mojka jak som sa bala a bolo to v pohode uplne 🙂 nic nebolo neznesitelne 🙂 no bodaj by si mala pravdu moja uz nech su poriadne ciary na tom testiku 🙂 aj u teba aj u mna 🙂 no potom daj vediet co ja sa ozvem v utorok ako som dopadla hned vam napisem oki? 🙂 😉 😉 😉 😉

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu ahoj Kika, aj ja som už tu, doteraz som varila, ale už sme aj napapaný a idem oddychovať 😉 vlastne, pôjdeme na prechádzku, cez môj opušťák 😀 s grafom takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita ty zasa stagnuješ? 😀 a pošli mi sem konečne tie bociany, dúfam, že nejakého zbadám na prechádzke 😀 a som rada, že ti je už lepšie 😉

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita a čo dobré si varila? my sme ešte ani neobedovali....máme môj neobľúbený zemiakový šalát a k tomu domácu údenú varenú šunku (tú mám rada) 🙂 krásne véčko máš 😀 no ja stagnujem, stagnujem.....nádcha asi ustupuje, dnes ma trápi už len upchatý nos, nie kýchanie, tak som rada 😉 bociana ti teraz neviem poslať, u nás na dedine nie sú....musíš počkať, kým pôjdem do práce 😉

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu u nás snežilo, ale len tak light 😀 ani sa mi nece do tej kosy, ale pôjdem na chvíľku...varila som zeleninovú polievku, piekla krkovičku s kyslou kapustou a zemiakmi...som sa napapkala poriadne 😀 😀 😀 to je dobre, že ustupuje...zato ja som ju asi schytala od teba, od včera večera plný nos a keď som krájala zeleninu na polievku mi tiekla krv z nosa 😠

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita u nás sneží od rána.....ja nikam nejdem, liečim nádchu 😉 sedím zabalená v deke 🙂 hm, fajnový obedík 🙂 moja? žeby sa to prenášalo aj cez net? och, dúfam, že netiekla tak silno ako mne včera 😒

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu možno sa aj prenáša, neviem 😀 ale ja mám sennú nádchu a to mi tečie kvôli nej...už si dávam ascorutin 🙂 a už ani ja nejdem, práve u nás zaparkoval mm bratranec...musím off, vidíme sa neskôr a už mám po prechádzke 😠

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita čo spravíš, ja tiež nemám rada neohlásené návštevy 😠 aha, tak to bude pre to, tak nech rýchlo prejde 😉

svintekova
8. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a gratulujeeeem 😵

fifitko25
8. apr 2012

@spula22 ahoj mamina, schytala som nadchu a kycham na všetky strany, bolí ma nos a hlava ☹ ☹ inak sa nemôžem sťažovať, je mi dobre