Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@svintekova dakujem 🙂
Ahojte kočky, ako sviatkujete? Ja s nadchou a zazvorovym cajom ☹
@fifitko25 skore uzdravenie Zuzi... Ja sedim na izbe, mm isiel do sauny a bazena. Tak som sa najedla, ze asi prasknem 😀
@e.l.i jasne, testni sa... ja som sa testovala uz 6DPO a bol tam duch a dnes 11DPO boli vidiet pekne //... takze sme skoro narovnako, tesim sa na dobre spravy 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, Ďakujem... Je to hrozne, bolí ma z toho hlava, naparujem sa a ležím pod dekou... Doki mi vravel, že by som nemala ochoriet, teraz mám strach ☹
@fifitko25 fuuuha, to je neprijemne... a dala si si nejake lieky? nejake homeopatika by isto pomohli... ja som celu zimu uzivala cetebe imunity plus tak som vobec nebola chora.
Prinut sa vypit vela tekutin, aj nasilu aby cim skor si tuto pliagu vyčurala.
a ked som si robila tehu test a boli tam dve čiarky,jedna silnejšia a jedna slabšia,ale viditelná,ráta sa aj to?alebo musia byt rovnako silné?
@lucecita Ďakujem, dúfam aj ja....
@l_e_n_o_c_k_a pijem pijem ako drak, čaj na striedacku s vodou... Taká som zo seba nervózna že az 😠 tiež som brala céčko, vitamíny, ovocie a aj tak ☹
@fifitko25 juj moja, tak ty máš horší priebeh ako ja.....ja som mala včera prieduškový čaj, dnes pri nachladení, chcela som sa nahrievať, ale potom mi napadlo, že to teplo by mohlo zase spôsobiť tečenie krvi z nosa, tak som sa na to vybodla....a v nose mám pocit, akoby som mala v dierkach pierka, tak ma tam šteklí.....tak dúfam, že ti to rýchlo prejde a všetko bude ok 😉
@jarmila82 jasne ze sa rata aj slabsia 🙂
@fifitko25 chvalabohu moja, mne večera na dvakrát, ale príšerne silno 😒 dobre, že je to už lepšie, teraz ma v nose fakt už len šteklí a dýcha sa mi ako kedy, raz lepšie, raz horšie, najlepšie vonku, ale tam je brutál kosa, sneží ako na Vianoce 😀 nie, nie, vie to len manžel a vy tu 😉 neviem či niečo povedať kým to nie je potvrdené od doktorky, ty si povedala predtým?
ahojte lásky 🙂 tak vám všetkým ešte dodatočne prajem požehnané sviatky,aby nám všetkým,čo sa snažíme o mimčo, Pán doprial a dal nám prežiť ten nádherný pocit a tehuľkám nech dá zdravé detičky 🙂
dúfam,že ste pekne posviatkovali,ja som posledné dva dni len varila,piekla,vešala záclony (čo z duše neznášam 😠 😀 😀 ),tak som ani noťas nezapínala a dnes sme zas boli na návštevách,tak až teraz som sa sem dostala 🙂
@su_san ahoj mojka 🙂 no vajko myslím,že rastie,lebo dnes aj včera ma popichávalo a mala som aj egg hlienik a dnes išla aj teplotka dole 🙂 kukni: http://www.fertilityfriend.com/home/3bffac 😉 tak hádam bude,dnes sme sa posnažili,zajtra ešte poistíme,v utorok mi doki povie,čo vidí 😠 a taaak si ja žijem 😀
@mistisa
@red_kika
@l_e_n_o_c_k_a
jasne ..rano vam budem hlasit ako som na tom...ak uvidim rano teplotku kolo 37..tak nevaham a testujem... 😉 som prave prisla z celodenky....no a som totalne mrtva...a moj muzik akcny uz k nam zavolal navstevu... 🙂 a ja asi zaspim 😅

@kikaneu oki, potom napíš 😉