icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu oki, potom napíš 😉

mistisa
8. apr 2012

@e.l.i ajoj mojka no vyzeras docela zaujmavo ti poviem zatial mas vsetko na tehu 🙂 moja bodaj by moc by som ti to priala daj vediet ked budes testovat oki? a inak ako? 🙂

lucecita
8. apr 2012

@mistisa no tak to mas tiez toho dost za sebou po laparke...oddychuj, to teraz musis vela a vela...a to ti verim, ze na neho skocis, to som aj ja 😀

mistisa
8. apr 2012

@lucecita no veru uz som povedala ze budem len lezkat a chodit a hotovo 🙂 nastastie uz nekrvacam vobec tak to vyzera nadejne 😀 uz nech tu davam testik z dvomi dialnicami 😀

l_e_n_o_c_k_a
8. apr 2012

@svintekova dakujem 🙂

fifitko25
8. apr 2012

Ahojte kočky, ako sviatkujete? Ja s nadchou a zazvorovym cajom ☹

lucecita
8. apr 2012

@mistisa no vidis...treba oddychovat, inac sa to nezahoji alebo sa bude hojit dlho 😉

l_e_n_o_c_k_a
8. apr 2012

@fifitko25 skore uzdravenie Zuzi... Ja sedim na izbe, mm isiel do sauny a bazena. Tak som sa najedla, ze asi prasknem 😀

l_e_n_o_c_k_a
8. apr 2012

@e.l.i jasne, testni sa... ja som sa testovala uz 6DPO a bol tam duch a dnes 11DPO boli vidiet pekne //... takze sme skoro narovnako, tesim sa na dobre spravy 🙂

fifitko25
8. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, Ďakujem... Je to hrozne, bolí ma z toho hlava, naparujem sa a ležím pod dekou... Doki mi vravel, že by som nemala ochoriet, teraz mám strach ☹

lucecita
8. apr 2012

@fifitko25 juuuuuuuuj mojka, dúfam, že to čoskoro prejde 😉

l_e_n_o_c_k_a
8. apr 2012

@fifitko25 fuuuha, to je neprijemne... a dala si si nejake lieky? nejake homeopatika by isto pomohli... ja som celu zimu uzivala cetebe imunity plus tak som vobec nebola chora.
Prinut sa vypit vela tekutin, aj nasilu aby cim skor si tuto pliagu vyčurala.

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita no, to je pre mňa veľká záhada, že čo sa mu zas preplo v hlave 🙂 ale som rada, že padlo tam kam malo 😉 teraz ma bude zaujímať, že z ktorého sexíku to bolo 😀 keďže boli až dva 🙂
@mistisa asi tehu nádcha sa kočky zhodli 😉 tak budem držať palce, nech sú všetky výsledky ok 😉

jarmila82
8. apr 2012

a ked som si robila tehu test a boli tam dve čiarky,jedna silnejšia a jedna slabšia,ale viditelná,ráta sa aj to?alebo musia byt rovnako silné?

fifitko25
8. apr 2012

@lucecita Ďakujem, dúfam aj ja....

@l_e_n_o_c_k_a pijem pijem ako drak, čaj na striedacku s vodou... Taká som zo seba nervózna že az 😠 tiež som brala céčko, vitamíny, ovocie a aj tak ☹

kikaneu
8. apr 2012

@fifitko25 juj moja, tak ty máš horší priebeh ako ja.....ja som mala včera prieduškový čaj, dnes pri nachladení, chcela som sa nahrievať, ale potom mi napadlo, že to teplo by mohlo zase spôsobiť tečenie krvi z nosa, tak som sa na to vybodla....a v nose mám pocit, akoby som mala v dierkach pierka, tak ma tam šteklí.....tak dúfam, že ti to rýchlo prejde a všetko bude ok 😉

fifitko25
8. apr 2012

@jarmila82 ráta sa aj slabšia, ak je tam tak blahozelam 😉

l_e_n_o_c_k_a
8. apr 2012

@jarmila82 jasne ze sa rata aj slabsia 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@jarmila82 tak môžem blahoželať? 😉

fifitko25
8. apr 2012

@kikaneu no veru, je to des ☹ mne našťastie krv z nosa netiekla, aj dychat ešte ako tak môžem ;-N ale hlava ma z toho bolí slušne, tiež prekladam čaj zazvorovy s cajom proti nachladnutiu 🙂 a výpary zo slanej vody... Ozaj a vasi uz vedia tu novinku? 😉

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu počuj, no máš to ty len dilemu teda....jeden či druhý? 😀 😀 😀 😀 😀 idem akurát pod sprchu a ,usím si pred zajtrajškom aj nožičky oholiť, kdyby neco 😀 tak o chvíľku som tu 😉
@fifitko25 veru ovocie pomáha a čajík s citrónom 😉

fifitko25
8. apr 2012

@lucecita všetky cajiky mám s medom a citronikom 😉

kikaneu
8. apr 2012

@fifitko25 chvalabohu moja, mne večera na dvakrát, ale príšerne silno 😒 dobre, že je to už lepšie, teraz ma v nose fakt už len šteklí a dýcha sa mi ako kedy, raz lepšie, raz horšie, najlepšie vonku, ale tam je brutál kosa, sneží ako na Vianoce 😀 nie, nie, vie to len manžel a vy tu 😉 neviem či niečo povedať kým to nie je potvrdené od doktorky, ty si povedala predtým?

red_kika
8. apr 2012

@jarmila82 odfot,nech ti mozeme gratulovat 😎

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita strašná dilema, nie? 🙂)) presne toto som aj ja absolvovala pred chvíľou 🙂 už vyzerali hrozne 😀

fifitko25
8. apr 2012

@kikaneu my sme povedali az ked som to mala potvrdene 😉 aj u nas snezi a su len 3 stupne, brrr ... A havinkov ste uz rozdali?

vavenecka
8. apr 2012

@kikaneu ahoj moja 🙂 my sme boli len dnes v kostole,ostatné dni som akosi nestíhala 😒 ale aj ja mám rada tieto sviatky a omše/obrady,lebo sú také iné ako po celý rok,je tam také to tajomno,radosť zo vzkriesenia a celé to okolo je úžasné 🙂

vavenecka
8. apr 2012

ahojte lásky 🙂 tak vám všetkým ešte dodatočne prajem požehnané sviatky,aby nám všetkým,čo sa snažíme o mimčo, Pán doprial a dal nám prežiť ten nádherný pocit a tehuľkám nech dá zdravé detičky 🙂

dúfam,že ste pekne posviatkovali,ja som posledné dva dni len varila,piekla,vešala záclony (čo z duše neznášam 😠 😀 😀 ),tak som ani noťas nezapínala a dnes sme zas boli na návštevách,tak až teraz som sa sem dostala 🙂

vavenecka
8. apr 2012

@su_san ahoj mojka 🙂 no vajko myslím,že rastie,lebo dnes aj včera ma popichávalo a mala som aj egg hlienik a dnes išla aj teplotka dole 🙂 kukni: http://www.fertilityfriend.com/home/3bffac 😉 tak hádam bude,dnes sme sa posnažili,zajtra ešte poistíme,v utorok mi doki povie,čo vidí 😠 a taaak si ja žijem 😀

e.l.i
8. apr 2012

@mistisa
@red_kika
@l_e_n_o_c_k_a
jasne ..rano vam budem hlasit ako som na tom...ak uvidim rano teplotku kolo 37..tak nevaham a testujem... 😉 som prave prisla z celodenky....no a som totalne mrtva...a moj muzik akcny uz k nam zavolal navstevu... 🙂 a ja asi zaspim 😅