Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
moj chlap si akurat precital nasu temu a povedal ze "prvosnezienky" 😀
@lucecita neriskuj mojka, radšej ostaň domka, budem s tebou jesť koláčik a piť kávu virtuálne 🙂 dobre? už do mňa totiž nevojde koláč a keby som si dala kávu, tak asi nespím celú noc.....inak, už dve noci som poriadne nespala, som hore od pol tretej, zaspím niečo pred piatou a pred pol šiestou už budík zvoní.....katastrofa 😠
@vavenecka prajem ti to veľmi (a aj ostatným kočkám, ktoré po tom túžia), je to skvelý pocit, už teraz a to ešte nie je tehu potvrdené ani od doktorky 😉
@e.l.i no pekne mojka hm by si si najradsej lahla co? a takto musis navstevu obskakovat 😅 my sme tak segru prepadli chacha 🙂 ale my uz mame pokoj teraz a mame vecernu siestu ze brutal oddych 🙂 ja tu na koniku a na FB a moj mm pozera s mojou mamo silvestra stareho z nejakeho roku ze 1979 takze ako paradicka 😀 a tatino sa zavrel do izby a pozera nejake karate chacha 🙂
@kikaneu veď nie, nejdem nikam...nepotebujem problémy...ale serká ma to, že sa musím takto obmedzovať 😖 ani do mňa sa už nič nevojde, som plná, dala by som si dačo slané prezmenu 😀 idem vykutrať pistácie, mali by sme tu mať ešte trošku kdesi, len neviem kde 😀 a to prečo? šak si dobre spávala predtým nie? mne zasa navečer začalo hučať v ľavom uchu a je to nepríjemné...som si myslela, že to tou sprchou prejde, ale ništ a je to stále 😠

@e.l.i ja som mala dnes tiez vyskok na 37.0... ale aj ked zajtra bude takato vysoka tak neviem neviem.lebo som uz raz takto vysoko bola a potom to o 2 dni kleslo na mrchu