icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

red_kika
8. apr 2012

@e.l.i ja som mala dnes tiez vyskok na 37.0... ale aj ked zajtra bude takato vysoka tak neviem neviem.lebo som uz raz takto vysoko bola a potom to o 2 dni kleslo na mrchu

vavenecka
8. apr 2012

@fifitko25 ty si kde moja nádchu schytala? 😒

fifitko25
8. apr 2012

@vavenecka Ahojky, neviem ale ja som ju nevolala 😠 nech uz to zmizne...

red_kika
8. apr 2012

moj chlap si akurat precital nasu temu a povedal ze "prvosnezienky" 😀

kikaneu
8. apr 2012

@fifitko25 aj ja tak chcem, no manžel má silné pokušenie povedať to všetkým, tak ho musím krotiť 🙂 všetky sú už zadané, ale ešte sú s maminkou, majú len 2 týždne 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@vavenecka ahoj 🙂 však aj to je fajn 🙂 a inak ako sa máš?

fifitko25
8. apr 2012

@kikaneu no Moj to tiež vytaral v krčme chalanom, som bola nahnevaná ... S havkami som to myslela tak, že či su uz zadané, jasne že take malicke nemôžu ísť ešte prec 😉 moju havku som brala ako 7 týždňovú 😉

lucecita
8. apr 2012

@fifitko25 ale dúfam, že s čerstvým medíkom a citrónikom 😉
@kikaneu šak aj tie moje a reku, keď ma už tí švárni junáci hodia zajtra do tej vane, nech to vyzerá k svetu 😀 😀 😀 😀

vavenecka
8. apr 2012

@fifitko25 heš heš,nastraš ju poriadne tým zázvorom 😉
@kikaneu ale fajn,len sa asi neviem dočkať "konca" cyklu,keď vidím,koľko je tu nových tehuliek 😠 a blahoželám aj tebe k čiaročkám 😉

kikaneu
8. apr 2012

@fifitko25 jasné 🙂 všetky, dokonca je väčší záujem ako je počet havkov 🙂 a tak som sa bála, že čo s nimi budeme robiť 🙂 chlapi sú hrozní, a vraj, ženy sú klebetné a ukecané, tsss 😀
@lucecita dobréééé 😀
@vavenecka držím prsty mojka 🙂 a ďakujem

vavenecka
8. apr 2012

@kikaneu no hádam sa konečne podarí,keď už pre to robím všetko možné,aj keď viem,že sa tu mnohé snažia dlhšie ako ja,ale verím,že toto bude víťazný cyklus 😉

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu neprídeš na kávu koláčik? 😀 mm ide zasa von a ja tu budem sama 😠 neznášam, že som na PN a nemôžem ísť s ním, pretože som bola pozvaná aj ja 😠 😠 😠 a bojím sa ísť, aj keď som chvíľku rozmýšľala, že by som šla ☹

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita neriskuj mojka, radšej ostaň domka, budem s tebou jesť koláčik a piť kávu virtuálne 🙂 dobre? už do mňa totiž nevojde koláč a keby som si dala kávu, tak asi nespím celú noc.....inak, už dve noci som poriadne nespala, som hore od pol tretej, zaspím niečo pred piatou a pred pol šiestou už budík zvoní.....katastrofa 😠
@vavenecka prajem ti to veľmi (a aj ostatným kočkám, ktoré po tom túžia), je to skvelý pocit, už teraz a to ešte nie je tehu potvrdené ani od doktorky 😉

vavenecka
8. apr 2012

@kikaneu ďakujem moja 🙂 teším sa,keď ho budem zažívať 😉

kikaneu
8. apr 2012

@vavenecka teš sa, teš 🙂

mistisa
8. apr 2012

@lucecita presne tak moja takze nech ma len pekne muzicek obskakuje 🙂 minimalne do kontroly 🙂

mistisa
8. apr 2012

@kikaneu dakujem hadam ano veru 🙂 a najlepsie by bolo keby povie ze zacina ovulka a mozme snazilkovat 😀 ale to asi este nie to je asi skoro 🙂

mistisa
8. apr 2012

@e.l.i no pekne mojka hm by si si najradsej lahla co? a takto musis navstevu obskakovat 😅 my sme tak segru prepadli chacha 🙂 ale my uz mame pokoj teraz a mame vecernu siestu ze brutal oddych 🙂 ja tu na koniku a na FB a moj mm pozera s mojou mamo silvestra stareho z nejakeho roku ze 1979 takze ako paradicka 😀 a tatino sa zavrel do izby a pozera nejake karate chacha 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@mistisa tak trochu počkáte a aj to bude 🙂

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu veď nie, nejdem nikam...nepotebujem problémy...ale serká ma to, že sa musím takto obmedzovať 😖 ani do mňa sa už nič nevojde, som plná, dala by som si dačo slané prezmenu 😀 idem vykutrať pistácie, mali by sme tu mať ešte trošku kdesi, len neviem kde 😀 a to prečo? šak si dobre spávala predtým nie? mne zasa navečer začalo hučať v ľavom uchu a je to nepríjemné...som si myslela, že to tou sprchou prejde, ale ništ a je to stále 😠

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita vydržíš a budeš môcť aj ty ísť, kam budeš chcieť 🙂 predtým hej, neviem, či to už tá mini bodočka také so mnou nacvičuje alebo čo sa robí.....my sme tu ako na geriatrii 😀

mistisa
8. apr 2012

@kikaneu tak tak 🙂

e.l.i
8. apr 2012

@mistisa .. ja podobne... si tu googlim.. a konikujem a moj muzik sa hrajka s telefonom.. si cosi nastavuje a kuka telku....no veget...a cakame kedy dorazi navsteva.,,, 😉

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita Lucka, zapni si ČT1

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu panebože, hádam tak ďaleko ešte nie sme 😀 😀 😀 pozeráš Hlas?

fifitko25
8. apr 2012

@lucecita mám pravý vceli medik 😉 ocinov kolega chová včely tak máme vždy nejaký po ruke 😉 a citron jasne klasicky Čo super vonia ešte na rukách ked ho stlacam 😉

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita nie, pozerám Mamas and Papas, na českej jednotke.....vyzerá to na zaujímavý film, škoda, že som ho nestihla od začiatku 😒

fifitko25
8. apr 2012

@kikaneu no to su ukecani a hlavne ma pive 😠

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu už som si to zapla aj ja...čo to je za film?
@fifitko25 tak super, ja som sa zľakla, že piješ tie umeliny v čajoch 😉

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita o pároch, ktoré riešia bábätká, jeden bol na umelé, jedna išla na potrat truba a jedna neviem, lebo som nevidela od začiatku 😒 taký skôr psychologický, by som povedala a ja také môžem
@fifitko25 veru, to pivo...manžel bol pred sviatkami na nákup a doniesol si asi 8 plechoviek