icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a jj,mimčo-drsňák už od počatia 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@vavenecka ved tento mesiac to zazijes aj ty :-P

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale kdeee,moja mamča mala dobré tehotenstvá,tak hádam som aspoň čosi po nej podedila 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@vavenecka no moja mamka vracala o dusu, byvalo jej strasne zle... ja som na tom podobne 😝 ale snad je taky len prvy trimester 😀

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a uf,to ti veru nezávidím 😖 ja som veru zvedavá na seba 😀 inak teraz som si otvorila nealko pivo,som sa na obed prežrala a ešte furt mi je ťažko 😀 😀 😀 no ale tak mi treba 😠

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@vavenecka ja by som si dala radler 🙂 ale nemozem ☹

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja radler najradšej robený,nie kupovaný 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@vavenecka ja nie som preberava, staci mi aj kupeny 😝 😀

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja som straaaašne rozmaznaná,vieš? 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@vavenecka jasne ze viem 😝 😝 😝 😝 😝 😝

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😠 😀 😀 😀

red_kika
9. apr 2012

@jarmila82 kraasne, gratulujem. byvame pri hrubom suri. a ty kde?

lucecita
9. apr 2012

@kikaneu mojka, idem so postele, je mi na vracanie a treští mi v hlave...vidíme sa zajtra a uži si posledný deň voľna 😉 papa a dobrú noc 🙂
Dobrú noc babuľkyyyyy a ráno vykročte správnou nohou 😉

kikaneu
9. apr 2012

@fifitko25 veru, vyklopil to, a celé popoludnie sa tu rieši bábo....no katastrofa 😀

kikaneu
9. apr 2012

@lucecita dobrú moja, zajtra ti všetko napíšem, dnes sa nedalo 🙂

svintekova
9. apr 2012

@mistisa držím palce, neboj všetko bude ok a vy sa budete moct pustit do snažilkovania. budem zajtra mysliet na teba 😉

moni1007
10. apr 2012

Dobre ranko. dnes som tu prva 😀 ako som zmerala teplotu uz som nemohla zaspat, som z dnesnej teplotky sklamana a nahnevana 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 dufam,ze este stupne.

@mistisa daj vediet ako si dopadla. drzim palce 🙂

moni1007
10. apr 2012

@e.l.i ahoj. ako dnes teplotka? u mna pokles. ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

mata_ba
10. apr 2012

Dobre ranko babulky...ako ste prezili sviatky?nejake novinky??

moni1007
10. apr 2012

@mata_ba dobre ranko aj tebe. no co vam povedali vasi? neodpadli od stastia? 😀

mata_ba
10. apr 2012

@moni1007 ahoj 🙂 no mamina sa zvalila na postel,ked nas zbadala v izbe 😀 a ked sme im ukazali nasu bodecku na foto, tiekli slzicky a nastalo stiiiiiskanie...a chlapi hned slivku nalievali 😠 😀

zuzka_rastik
10. apr 2012

@su_san 🙂 podarena teta lekarnicka to mohla byt 🙂 ja mam rapidky, pre zmenu mne ine ako rapidky neponukla, asi ine nemali, tak som zacala kupovat tie. ale to je asi jedno 🙂 a vy sa jak dlho snazite?

zuzka_rastik
10. apr 2012

@mata_ba ahojky my v pohodicke, s drahym sme boli v nedelu na ture sa trosku prevetrat.. v lete chceme ist na 5 dni do nizkych tatier spravit hrebenovku, tak zaciname opat trenovat. 😵 a vy ako ste sviatkovali?

azzura
10. apr 2012

@purina12345 ahojko, ako moja? Uz je po mrche a teraz ma caka folikulimetria, dufam že nedopadnem ako min mesiac, že som sa tak tesila na IUI až sa nic nekonalo. No uvidime

zuzka_rastik
10. apr 2012

@moni1007 :( tak to ma mrzi .. neboj na buduci mesiac to uz vyjde 😉 drzim palce. Ja som tento cyklus zacala merat, meram 3.den, tak zatial som v zaciatkoch 🙂 krasny den a nebud smutna , hlavu hore 😉

su_san
10. apr 2012

@mistisa ahoj mojka! drž sa dnes a podaj správičky, myslím na Teba 🙂 😉

azzura
10. apr 2012

@su_san ahoj, ako dopadli sviatky

zuzka_rastik
10. apr 2012

@nancycka krasne sa ti teplota drzi hore, nech vydrziiii 🙂 drzim palce

su_san
10. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a krásne testíky, veľmi skoro Ti ukázalo, možno skrývaj dvojčatka 😀 😀 😀 vtedy mala kamoška veľmi skoro pozitívne testíky, lebo mala vysoké hcg 🙂 šetri sa 😉 🙂

su_san
10. apr 2012

@mel84 juj, tak sa teším, že začínate a verím že už len úspešne, my sme prepásli ovulku tento mesiac ak vôbec nejaká bola, lebo testy boli tak do trištvrte pozitívne 😒