Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 : zapisem si, ale dufam,ze to uz nebudem potrebovat, doma mam esze asi 8 ovulacnych a zo 4 tehotenske, takze mi potom dufam ostane aj do druheho tehotenstva 🙂
@palculienka2011 : ale niekomu uz snad dobre vyjst musia, mozno len ja som sa im nepozdavala,tak strajkovali🙂 navyse je to firma,ktora dodava tusim aj profesionalne sady do labakov,tak aspon raz za cas sa musia trafit..hlavne pred testovanim tak 2 hodky prilis nepi (mozno to bola ta chyba,ked mi prvy nevysiel, ze som slopala ako tava 🙂)..
@delideli ja som si speci na to davala pozor, robila som oba v tej istej hodine, dve hodiny predtym vobec nepila...nuz ale mozno ozaj ovula este len cakaaaaa...zajtra urobim dalsi
@palculienka2011 : drzim palce, nech uz vyjde a hlavne nech to vyjde 🙂
tak pekny vikend vsetkym dievcence 🙂 uzite si.. dufam,ze pride ovu ,kde ma prist a pripadne pribudnu aj nejake tehu, tesim sa na novinky..🙂
sakra baby, človek chvíľu nemôže na net kvôli robote a koľké stránky ste tu zapísali a teraz ako mám čítať? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 normálne sa teším domov ako si sadnem k telke, zapnem net a budem to tu čítať...ale aj tak sa tešííííííííííííím že máme konečne tehuľkuuuuuuu @nikinka1111
@purina12345 dokonca dnes mi graf uz ani neukazal kolky den od ovu som .... , je to chyba ?
@nativanativa skončila sa ti VIP
@purina12345 a co teraz ?
@nativanativa normálne pokrajčuj ďalej ako do teraz, nebude ti písať v grafe ktorý si DC alebo DPO ale je to aj tak napísané v tabuľke tak nemusíš počítať no a možno dostaneš ponuku že ak pozveš nejakú kamošku dostaneš za to 10 dní gratis tak vtedy mi napíš pošlem ti môj email alebo ti len tak dajú 5 dní gratis
@nikinka1111 tak to poznam my sa už snažilkujeme od piatku a dnes je piatok 🙂
@lucecita moja tak ja to musim tiež takto akosi zabehnuť aby som to mala ako normalku , len neviem či ma to bude baviť každe rano 🙂
@lulu055 pevne verim a budem držať prsty 🙂
baby, ktore zaujima DNP, aha http://www.ta3.com/clanok/4979/materska-davka-s...
@nikinka1111 blahoželám 🙂 a teším sa s tebou 🙂
ahojte kočky, môj graf pokračuje takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@kikaneu nieco tu zavana dvoma ciarami 😀
tak DNP baby, overovala som si to vo vedlajsej teme, cize k 1.2. zanika DNP, tie, ktore si to uz platime, ale este nemame zaplatenych 270 alebo tie, co uz maju zaplatenych, pre vsetky z toho vyplyva to, ze TREBA OTEHOTNIET DO 31.1., potom bude plynut ochranna lehota 8mesiacov, pocas ktorych si doplatime tych 270 dni a budeme mat max. matersku. ja som si to ratala, ak stihneme otehotniet, budem mat matersku 722, ak nie, tak 377, no comment. muz akurat dosiel, som mu to oznamila a on s kamennou tvarou bezal do sprchy, ze bejbe, ideme na to 😀 😀 😀 😀
@kikaneu ďakujem a aj u teba to vyzerá dobre 🙂
@palculienka2011 takže už sa to založiť nedá? 😠
@nikinka1111 jasnacka ze da, akurat neviem, ci ty konkretne stihnes zaplatit tych 270dni...ako ti to vychadza terminovo?
palculienka2011 bola by to tesnotka. tehu som ani nie 2 týždne 🙂
@nikinka1111 GRATULUJEM k tehu 😵 ...pomaly sa zacinaju naplnat Vianocne priania... 🙂
@yvi83 ďakujem 🙂
@nikinka1111 no kebyze ides hned v pondelok zalozit DNP, tak 270dni ti uplynie presne 30.augusta, som ti to teraz ratala 😀 😀 ako to vchadza s terminom porodu?
@nikinka111 tak tomu hovorim pozdvyhnutie moralky!!! 😀 😀 gratulujem ti k //....aj ja take chcem 😝
baby dnes moj povedal, ze minarastli prsia, pred tym som mu to hovorila, a nikdy to nebolapravda, brucho je smiesne vedcie, neviem neviem 😉 , v pondelok idem zase k dokimu, ci je vsetko okej 😀

@delideli mne ich dala kamoska, co ostala tehu, je to balenie 5 ovu testov + 1 tehu test za 14!!!!! eur, tak som cakala zazraky 😲 lenze som 11dc a nestiham uz objednat z ebay ☹ tak budem preventivne sledovat podrobne hlien a budeme sa snazit o sto peeero 😀 😀 😀 😀