Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 tak tomu hovorim pozdvyhnutie moralky!!! 😀 😀 gratulujem ti k //....aj ja take chcem
😝
@nikinka1111 jéééj ja som normálne prešvihla ten tvoj test, iba čítam gratulácie k tehu 😀
tak sa hneď pridávam a moc silno gratulujem, supeeeer
@jorgie ahoj moja a ktorý DC? ja tretí a tento cyklus som doma a idem na to, už sa strašne teším a dúfam že nám to výjde 🙂
@palculienka2011 tak to určite nestihnem. nepomýlila si sa?
@purina12345 ďakujem veľmi pekne 🙂
zienky tak verejne, ja vobec nemam chut na moju polovicku, zajtra odlieta, do prace, asi cely vikend, ja neviem ci sa na nieco zmozem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 uz druhykrat som to preratala ☹ 30.august
@purina12345 ahoj, ja som dnes DC15....myslim ze ovu prebehla cez noc...lebo ma vcera vecer neuveritlne pichalo v pravom vajecniku....a ked este ovu nebola, tak bude velmi skoro....dufam!
som rada, ze ti to tento mesiac vide a budes doma cez ovu, namiesto vianocneho si mozete spravit novorocny darcek 😀 ....ako sa ti to podarilo zariadit - vsak si spominala ze ti to nevychadza az nejak do marca? si na pn?
@jorgie áno som na pn a zásobená ovu a tehu testami 😀 manžela dopujem zinkom aby sa posilnili pre istou potvorky
držím palce aby to konečne vyšlo 😎
@carie32 nooooo s drahym sme si vzajomne na polovicku kupili krasny moderny luster do domceku, tieto vianoce budu velmi skromne u nas tento rok, vsetky uspory isli do zariadenia domceka. ja budem stromcek robit asi tyzden pred vianocami - kvoli stahovaniu. no ta kolegyna presne ako si napisala usudila podla toho ze jej jeden mesiac neslo otehotniet. xi ja uz ani nad tym tak netrucujem ako pred mesiacom. vies co praveze nemam vobec ten pocit ze by som bola tehotna, bohvie kedy to zena zacne vlastne prvykrat pocitovat ze je v tom? a ako mas aj dovolenku cez sviatky???
@palculienka2011 tak nič, nevadí. a vychádza mi to okolo 12.8. tak mi poskytli baby v inej téme zlú info že to treba stihnúť do 8 tt. ja som cca 3tt.
@zuzanka9999 ahojky ako sa máš? ktorý si DC?
@purina12345 dakujem! ja tiez dufam...uz by bolo na case...toto je nas 8mi pokus a uz si zacinam namyslat, ze mozno nie je nieco v poriadku 😖 ja som totiz uz neni najmladsia, o tyzden budem mat 33 😠 tak si niekedy nadavam ze naco som tak dlho cakala....ale co, cas uz nevratim ...
aj ja vam drzim palce...tak si pekne uzivaj pn. prajem uspesne snazilkovanie!
@jorgie : 😀 😀 😀 ja som si kazdy den, ked sme si dali ovulacny maraton 🙂 zaznacila uz dopredu do grafu snazenie a mm-ovi som to prezentovala,tak,ze nic sa neda robit,uz je to tam zapisane 🙂 a nebranil sa 🙂
ale bola to nikedy fuska, zhodou okolnosti njama v den ovu..vajecnik ma vtedy pichal jak slak a po celom tyzdni a vstavani o 5 rano to nebola sranda 🙂 potom sme to istili este do nedele, kedz mi podla jonasa vychadzala maximalna plodnost (ak som to dobre pochopila) az na nedelu,tak som do nechcela presvihnut keby nieco 🙂
@delideli ze ovulacny maraton 🙂 to sa mi paci...tak mi zatial sme len v polovicke maratonu...my sme sa snazilkovali DC9, 10, 11, 13 a 15 (rano 😀 ) a tiez planujeme pokracovat az do DC18....a dafam ti zapravdu, ze je to fuska, hlavne cez tyzden...my sice vstavame trosku neskor ako vy o 6 tej, ale aj tak je s toho clovek unaveny...no a este pridaj tie ovu bolesti, veru kebyze nechceme babenko tak by ma ani nenapadlo sexikovat
😉 ale myslim ze nie som jedina co by spravila hocico pre //
@nikinka1111 ja som to tiez dovtedy tak brala a vzdy som to tak pocula, ze do 8tt tak ale matika ta nepusti. ale inac by ma zaujimalo, tehotenstvo sa pocita od poslednej mrchy 40 tyzdnov alebo sa to potom nejak upravuje? ved realne je vajko oplodnene ovela kratsie....
@purina12345 : ja som to tiez len natukala na stranke,co tu v nasej teme bola pred par strankami a hodilo mi to tam datum aj hodinu..potom som ale pozerala,ze za peniaze posielaju nejaku sirsi vypocet,takze bohvie ci by to sedelo a v tom zaplanom..ale istota je istota, tak sme to doklepli do nedele 🙂
@yvi83 dakujem za povzbudenie...ja si to tiez hovorim, ze v dnesnej dobe maju zeny deti aj v styridsiatke ale obcas dostanem depku a mam hlavu plnu negatyvnich myslienok
2,5 roka je velm dlho....zistili ste preco? mate nejaky problem alebo sa len priroda s vami zahrava? Prajem vam aby na dalsom tehu teste boli //
@purina12345 @delideli kde nájdem toho jonasa? aj ja chcem vyskusat 😀😀😀
@palculienka2011 ja už nedúfam ani neverím....aj minulý mesiac bol graf pekný a mrcha prišla....tak sa nechám o týždeň prekvapiť 🙂
@nikinka1111 zatiaľ áno, no uvidíme neskôr 🙂
@palculienka2011 myslím že 4O týždňov od poslednej mrchy. nevadí, nepracovala som za min.mzdu, tak pohode bude aj materská z PP 🙂
@jorgie zacala som to riesit po 8 mesiacoch, no doktor ze je to kratka doba , mame pockat a ze nas zacne riesit po roku...tak sa to tahalo...tabletky...spermiogram...pauza....zasa tabletky, a ked povedal ze nam uz nevie pomoct, sli sme do centra, tam mi robili 3.11. laparoskopiu a teraz sa ideme prvy krat po nej snazit, aj ked mi odstranili len maly myom, doktor hovoril ze to nebolo nic vazne na to aby som nemohla prirodzene otehotniet, tak teraz uvidime, lebo je to tam vsetko precistene/vajcovody/ a baby maju s tym dobre skusenosti, ze sa im po lap. podarilo aj ked nie kazdej na prvy sup...uvidime...buduci tyzden mam plodne dni, takze na vianoce by bolo o darcek postarane 😵 😵 ...drzim ti palce 🙂 a // sa urcite dockame...VERIM tomu
@delideli a ako ti vychádza grafík?

mne sa tak zda, ze som uplne posadnuta plodenim 😝 vcera sme sa dostali do postele az skoro o pol noci a mm bol taky hotovy, ze skoro okamzite zaspal....ja som bola sice tiez unavena, ale stale mi behalo po rozume ze dnes je (teda vcera bol) DC14 a my nic...normalne som kvoli tomu nemohla zaspat....tak som sa rozhodla, ze rano nenapadne manzela "znasilnim" 😀 ....a aj sa tak stalo 😝
no baby povedzte, som normalna? Kazde ine rano mam problem oci rozlepit a dnes rano som nemala problem si o polhodinku privstat a trosku si s mm zacvicit 🙂
a ked tak citim navod od @nikinka1111 tak asi to poistime aj dnes vecer 😀