icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
2. dec 2011

@delideli dievčatko 😀 😀 😀 som ani nevedela že je tam aj pohlavie 😀 😀 ale to nie je pravdivé, či? tebe čo a kedy vyšlo?

kikaneu
2. dec 2011

@lucecita
@delideli aj ja som to skúsila....vyšlo mi 22.12. a že dievčatko 🙂

delideli
2. dec 2011

@purina12345 : zatial nic zjavne, cakacia faza : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

purina12345
2. dec 2011

@delideli jeeej ty si už tak ďaleko, už som aj zabudla 😀 no pekný je,len sa držkaj 😎

delideli
2. dec 2011

@lucecita : mne vyslo na minulu nedelu,ale ovulku som mala v piatok aj podla grafu,aj ovu test sedel a v piatok a sobotu ma pichal lavy (moj oblubeny 🙂) vajecnik..ale nedalo mi a poistili sme to aj v tu nedelu,dokonca aj casovo 🙂 no co ked motyka vystreli, no nie? 🙂 🙂
@kikaneu : mne najblizsie vychadza na 27.12., zas to bude asi kratko po ovu..

lucecita
2. dec 2011

@kikaneu tak to mááááááš časuuuuuuu 😀 😀 😀 😀

lucecita
2. dec 2011

@delideli sak to istooooo, ja mam 4.12. o 00:28.....dam budík 😀 😀 😀 😀

kikaneu
2. dec 2011

@lucecita to hej, sa nesťažujem 🙂

palculienka2011
2. dec 2011

mna zacina pichat pravy vajecniiiik, ulalaaaa 😎

delideli
2. dec 2011

@lucecita : no ja dufam,ze uz nebude treba 😀 😀

kikaneu
2. dec 2011

@delideli mne to zas vychádza krátko pred alebo presne na, podľa toho kedy sa uráči dostaviť mrcha a potom aj ovu 🙂

delideli
2. dec 2011

@kikaneu : no nieco na tom bude.. 🙂

jorgie
2. dec 2011

@yvi83 tak vam zelam uspesne predvianocne snazilkovanie 😀

lucecita
2. dec 2011

@delideli ale tak ja idem už do sprchy 😀 😀 😀 😀 do 4.12. nevydržííííím 😅 😅

delideli
2. dec 2011

@lucecita : ja myslim,ze to treba istit z oboch stran,daco pred a daco po, no a bol by v tom cert, aby sa clovek netrafil 🙂

kikaneu
2. dec 2011

@delideli aj ja si myslím 🙂 a veď čas nám ukáže 🙂 len vydržať 🙂

lucecita
2. dec 2011

@delideli veď práve, aj ja si to myslím...vaječník na ľavoboku sa hlási 😅 😅

carie32
2. dec 2011

@zuzanka9999 zatiaľ neviem ako budeme v práci... majitelia sa nevedia vyjadriť ako obvykle...hádam 23. decembra už budem doma 🙂 ...

spula22
2. dec 2011

ahojte.dlho som tu nebola 🙂. ako sa mate a co je nove?? ame tu a daku novu tehulku??? 😀

spula22
2. dec 2011

@nikinka1111 ajooooj veeelmi veeelmi 😀 G 😀 R 😀 A 😀 T 😀 U 😀 L 😀 U 😀 J 😀 E 😀 M 😀 .drzim palce nech je vsetko v najlepsom poriadku a aj ja si prosim tehu vyrusik 🙂

gelinka75
3. dec 2011

ahojte, zatial sa mi teplotka drzi http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

delideli
3. dec 2011

dobre ranko 🙂 zatial aj mne : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
..a nad ranom sa mi snivalo,ze mi je na vracanie..skoda ,ze to bol len sen 🙂 🙂 🙂
@gelinka75 : nech to pekne drzi 🙂

gelinka75
3. dec 2011

@delideli ty si pekne stupla 🙂 len to, ze este je skoro, musime vydrzat, ja som minule bola vysoko a zrazu na obed mrcha, takze je to otazne, no zatial mam cas este 5-6 dni

delideli
3. dec 2011

@gelinka75 : tak,tak,tiez som mala minule este vyssie teploty a potom bum, rano padli a kratko na to bola mrcha hnusna tu, takze sa predcasne tesit nechcem..ostava len cakat ..len keby som sa tolko nesledovala 🙂 🙂

gelinka75
3. dec 2011

@delideli nebudeme testovat, az ked nepride, lebo zbytocne nervy a test v keli 🙂 myslim, ze to sledovanie je normalne, asi nie je nikto, kto chce babatko taky, zeby sa nesledoval, ja si nepripustam, ale podvedome aj tak niekedy ma napadne, zeby to bolo fajn, keby tieto a tieto priznaky boli ono 😀 😀 no proste mozog pracuje, ci chceme ci nie

kikaneu
3. dec 2011

@gelinka75
@delideli ahojte kočky 🙂 pekné grafy máte 🙂 môj je takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
ja sa snažím nesledovať, hoci niekedy mi tiež napadne, že toto by mohol byť nejaký príznak, ale hneď tú myšlienku zavrhnem 🙂 a myslím na niečo iné 🙂 držte sa a pekný deň 🙂

zuzanka9999
3. dec 2011

@purina12345 ahojky dnes som 30 DC. mam sa celkom dobre a co ty ako sa dari???

zuzanka9999
3. dec 2011

@carie32 ja pracujem medzi sviatkami adovolenku mam az prvy januarovi tyzden.

purina12345
3. dec 2011

@zuzanka9999 ahoj, no ja som 3DC, som na pn a už sa moc teším na snažilkovanie. pekne papám semiačka a som zásobená s ovu testíkmi
a čo tvoj graf? ešte som ho ani raz nevidela

zuzanka9999
3. dec 2011

jaaaj tak drzim palceky nech to uz vyjde, a ake semiacka papas?? vies co to meranie som vzdala bo vzdy sa zobudim na budik a hned vylezem z postele a zabudam na to, tak sa spolieham na ovu testiky. ja papam iba femibion 800