icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
3. dec 2011

@eri28 ale ty beries tie lieky nie? a dr. by to videl kebyze si tehu 🙂

budzi
3. dec 2011

@delideli: a vy sa uz kolko snazite? Ja som myslela, ze to vyjde na prvy sup.. A ked som dostala po tom menzes, bola som sklamana.. ale teraz som sa uz zmierila (po citani x prispevkov zien, ktore sa snazia dlhy cas), ze sa to podari, ked sa to bude mat podarit🙂) treba mysliet pozitivne🙂

bubacik5
3. dec 2011

Ahojky babenky, ako viete podla BT urcit, ze ide ovulka?

gelinka75
3. dec 2011

@bubacik5 ahoj podla BT to neurcis, tam sa to da spätne, ked ti vyskoci teplota hore, skor podla hlienu vies, ze sa to blizi 🙂

bubacik5
3. dec 2011

@gelinka75 ved preto mi to neslo moc do hlavy 🙂 dakujem....a uz som si aj nasla stranku kde to je pekne vysvetlene 😀 ja len aby som nic neprepasla 😀

eri28
3. dec 2011

@gelinka75 na mna uz dlh ziadny nepozeral, naposledy sme sa len rozpravali, urcite by to vydel 😉

irisameerah
4. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a Ahojky Lenocka, nie si sama. Ja som v podobnej situácii, ako ty. Všetky moje kamošky otehotneli asi hneď pri prvom sexe 😅 , a ja na bábo budem asi ešte dlho čakať. Nič by ma neštvalo na tom, keby som mala nejaké zdravotné problémy ... ale som v poriadku a stále nič ☹ Ešte aj ovulácia mi prestala chodiť, aspoň o nej neviem už 3 mesiace

gelinka75
4. dec 2011

ahojte, mne to zas kleslo 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

eri28
4. dec 2011

caute baby uzivajte si druhu adventnu nedelu, moj je v praci odletel mi lietadlom pride dufam v pondelok, a ja idem dnes do prace jupiiiiiiiiiii 😉
vsetko by mi bolo jedno aj baby, ved cakame na fertility termin, ale som nascipana, chora a tak sa trosku bojim, ze ked sa nahodou zadarilo nie je to bohvie co.
ale od pondelka 4 dni volno, lebo idem do skoly na kurz, tak urcite odychnem, jupiiiiiiiiiiiiii 😉
peknu nedelu vsetkym a hlavne tym co prezivaju tazke chvile, aby sa tesili aspon z adventu 😉

delideli
4. dec 2011

@budzi : my sa snazime teraz 3.mesiac a som na tom podobne,tiez som bola presvedcena,ze preco by to nemalo vyjst hned..takze potom pri kazdej MS sklamanie, poplakala som si ale ako vravis treba mysliet pozitivne,takze skusame dalej 🙂
@irisameerah , @l_e_n_o_c_k_a : ja som zo skupiny sovjich znamych asi jedna z poslednych, co nemame babatko a to otehotneli aj kamosky, ktore zdravotne problemy mali..ale vacsinou neviem ako dlho sa pokusali, zdravej zene statisticky vraj trva cca pol roka nez otehotnie, tak dufam,ze to coskoro pride a aj vam drzim palce 🙂
@gelinka75 : opisujes?? 🙂 🙂 🙂 mne takisto..🙂akurat priznaky nikde,len ma bolia prsia,ale to uz od ovulacie, takze nic :( ale este neprestavam dufat..a ty ako? ako sa citis?

nativanativa
4. dec 2011

@purina12345
@luciteta http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
nemam nahodou pokaze ny ten moj teplomer preboha ??? 😅 😅 😝 😝

gelinka75
4. dec 2011

@nativanativa vyzera to slubne, uz som videla grafy kedy sa to takto drzalo a bolo to tehu 😵

gelinka75
4. dec 2011

@delideli xixi nesnazim sa opisovat, asi to bude fakt ten estrogen co purina pisala 😀 prsia citim aj ja a to som ich nemavala nejake citlive minuly cyklus vobec, ani som nevedela, ze ich mam, mam zvyseny vytok stale, viac je ho k veceru a v noci, neviem preco, zle mi nie je. citim viac energie, ale to su take priznaky ze to neni ani priznak 😀 no a vcera ma strasne bolelo brucho na mrchu, nevedela som ani chodit, ale to tiez moze byt aj PMS, tento mesiac som bola na gynde na prehliadke, dobre ma premackal, takze je mozne, ze telo takto reaguje 😀 do mrchy este 5 dni cca a kde mas graf? 🙂

nativanativa
4. dec 2011

@gelinka75 uz zacinam pocitovat krce ako pred a prsia zacinaju pobolievat ... 😢 😢 😢

kikaneu
4. dec 2011

@delideli
@gelinka75 ahojte 🙂 môj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
ja som mala včera pred spaním trošilinku krvi na papieri, ale to neviem či som nemala vidiny......a tiež ma bolí podbruško ako pred ms.....no uvidíme o pár dní, čo sa z toho vykľuje 🙂

nikinka1111
4. dec 2011

Dobré ráno dievčatí.http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd/
mala som doma ešte jeden tehu test a dnes už krásna hrubá výrazná čiarka. našťastie už viac nemám. lebo testovať sa 3 dni po sebe je choré 😀

nikinka1111
4. dec 2011

@nativanativa
@kikaneu ale no tak dievčatá, myslite pozitívne, j tu nechcem byť tehu sama....

delideli
4. dec 2011

@kikaneu : tak to je tiez doost slubne, ja grafik, aj tie priznaky.. 🙂
@gelinka75 : no vyvija sa to u teba dobre, urcite to nebude tou prehliadkou- drzim palce.. 🙂
a moj nic -moc grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
@nikinka1111 : no ja myslim,ze ti coskoro do particky urcite pribudne dalsia,ak nie dve 🙂, aj ked ja to asi nebudem- na grafe nic, priznaky sa ziadne neobjavuju :( a dalsia ovu vychadza tesne pred vianocami,akurat ked mame ist domov, tak vobec netusim ako to urobime..teda resp. kde 🙂

evikaba
4. dec 2011

Ahojte baby...mam jednu otazocku mozem byt tehotna ,ked mam mrchu? Dostala som ju o den neskor,ale mam take divne bolesti co som nikdy pred tym nemala : najma ma stale napina asi uz 2 tyzdne, vadi mi pachy z jedal a bolia ma strasne krize nikdy pre tym som tie bolesti nemala.A 2 tyzdne som mala bolesti v bodbrusku take divne ako uhniezdovanie.Dakujem vam za odpoved

delideli
4. dec 2011

@evikaba : mozes, niektore zeny maju v prvych mesiacoch aj MS, aj ked podla toho co som citala byva vacsinou krvacanie slabsie aj kratsie..asi by som si skusila urobit test..drzim palce 🙂 ak by vysiel a krvacanie by bolo naopak silne,tak by som radsej zasla na gyndu.

budzi
4. dec 2011

evikaba, ja nemam osobnu skusenost, ale co som citala rozne fora, tak niektore zeny mali menstruaciu pocas tehotenstva, vacsinou cca prve 4 mesiace. Aj mojej kamaratky dve sestry, obe mali menzes pocat tehotenstva.. skus si spravit tehu test. Niektore zase maju len vytok.. Alebo ked si skonci, skoc za lekarom...

purina12345
4. dec 2011

@nativanativa no super, pekne sa držíš, ináč možno ti pomohli aj semiačka tu je taká vetička čo som našla: Ľanové semienka - zdroj Omega-3 NMK a lignanov, ktoré pomáhajú zlepšiť hormonálnu rovnováhu v prospech progesterónu, u žien podporujú tvorbu plodného hlienu.
@nikinka1111 nezabudni pridať fotečku, aj ja chcem vidieť koľajničky 😀 moc sa teším 🙂

gelinka75
4. dec 2011

@delideli nemusis mat priznaky aby si bola tehu, ja som mala minuly mesiac podobne ako teraz a nic, takze kludne mozes byt 🙂
@nikinka1111 super, ze je to uz tak dobre viditelne, tak to uz sa ani nezmeni 😵 nejde otvorit tvoj graf 😕
@kikaneu to je dobre, ked si mala nieco take na papieri, aj to je znak

no ja to tak vidim tiez, ze tu budu este nejake tehulky 😀 😀

budzi
4. dec 2011

@delideli, a ako funguju prosim ta tie ovulacne testy?

vardzikova
4. dec 2011

@nikinka1111 Gratulujeeeeeeem a tešim sa spolu s tebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nikinka1111
4. dec 2011
nikinka1111
4. dec 2011

@purina12345 dnešný test 😵

gelinka75
4. dec 2011

@nikinka1111 pekneee, aj ja chcem 😕 😀 😀 😀

evikaba
4. dec 2011

@nikinka1111 aky testik to je ako sa vola ?

nikinka1111
4. dec 2011

@evikaba je to tehu test woman secret. mala som od nich aj ovu testy, boli dobré, pekne vychádzali 🙂